פתיל השאלות

buffySpirit

New member
מיני סקר

על אנג´ל 119 למה אתם חושבים שבאפי באמת באה לאל איי

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif יהיה או לא יהיה?../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

תהיה עונה שמינית לבאפי? או בטוח ב-100% שלא תהיה?
באמת לא יהיה משהו עם דון/ווילו/פיית'?

glory the god

New member
שתי שאלות

1)למה אמבר בנסון(טארה) לא נחשבת לקבועה בסדרה? היא לא מופיעה בשיר פתיחה בתור שחקנית קבועה אלא guest star עד עונה 6!ואניה כן מופיעה כשאחת מהקבועים! 2)ראיתי עוד פעם את פרק 2x13-surprise ושמתי לב למשהו מוזר, באפי אומרת על דרוסילה(אני לא בטוחה שזה בדיוק בניסוח הזה): what if she's alive?we never saw her body! אז- מה זה?לערפדים אין גופות אחר שהורגים אותם! הם מתפוררים! אבק! אין גופה!

ד י י ז י

New member
אוי בעעעע...

באפי בפרק הזה.. ביצ'ית מתמיד. אממממ.. אני מניחה שחצי חצי. גם כי היא היתה מחוממת על פיית' (ואני לא אומרת שהיא לא צריכה להיות..) וגם כי היא דאגה לאנג'ל.

אני ינסה לענות

1- אין לי שמץ... לא נראה לי שזה עקרוני מעבר למעריצים שלה:/ 2- נראה לי שלא הבנת נכון... נראה לי שפה באפי יודעת שהיא ערפד ומתה:/ מקווה שאולי עזרתי... נ.ב. משעמם לי למה אתם לא כותבים משהוא!!!

14מתן

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 ב-מ-ל-ו-א-ה !

כתבתי שהספוילר הוא לכל העונה השישית כי אם הייתי רושם 6X19 אז הייתם צועקים עליי שעכשיו אתם יודעים שהיא תופיע בטח בכתוביות של הפרק הזה (ממש הגזמתם לאחרונה) אז אוקיי אמבר לא הופיעה בפתיח בגלל שזה היה חלק מהחוזה שלה אני חושב וגם בגלל שג'וס רצה "לשמור" אותה לפתיח של פרק 619 שבו היא מתה *סניף*

ANGEL N

New member
לפי מה שהבנתי היא לא מופיע בפתיחה

כי היא לא היתה מוכנה להתחייב לעונה שלימה. אבל אני לא בטוח, יכול להיות שאני טועה

buffySpirit

New member
ואולי פשוט כי

היא אוהבת את אנג´ל ורצתה לראות אותו או שכל הסיבות ביחד

למעלה