על אגו,,,,,,

אגו...

כלי לחורבן האהבה... וממש לא צריך אותו. אנחנו התחלנו בהליכים, רצינו להפסיק הכל , אבל האגו שלו לא נתן לו פתאום לחזור אלי , כי מה יגידו כולם? הרי הוציא אותי מכשפה , אז איך ייתכן שיחזור אלי ועוד אחרי כל הבלאגן ומבחינתי היה קשה לסלוח על דברים, למרות שאני הייתי מוכנה לנסות לסלוח ולתת הזדמנות לטיפול- אבל מה יגידו כולם? או שמא כאן בילבלתי בין אגו לכבוד האדם?

אמא גרושה

כל כך מתחברת למה שכתבת. האגו אוי האגו ומה יגידו? ולמה שאוותר לו? והיום הופכת והופכת וחושבת אולי היה אפשר להציל.

גם אני חושבת כך הרבה...

לא ניסיתי להציל, היה נראה לי מאוחר מידי ופחדתי מה יגידו כל הסובבים... וגם ניסיתי לחשוב עם הראש ולא עם הלב, למרות שגם לראש אין דעה החלטית. מקווה שזו הייתה ההחלטה הנבונה והנכונה ביותר בשבילי ובשביל ביתי. אומרים שאסור לבכות על חלב שנשפך...

קטי30

New member
אגו זה העץ שהכי קל לטפס עליו

הבעיה מתחילה כשמבינים בצמרת שמהעץ הזה צרכים לרדת
הורס
בטח הורס
כל חלקה טובה בחיים ובאהבה. מיותר
לא
כל דבר שהוא במינון הנכון אפשר לחיות איתו בשלום אבל כשלוקחים מנת יתר התוצאות הן הרות אסון. אלו היו 30 שניות על ~א~ג~ו~.

ככה בשלוף..

נדמה לי שאגו זה משהו כמו צל שלנו שהולך איתנו לכל מקום... אותו הצל דומה יותר לנו בתקופת הילדות מאשר בתקופת הבגרות.. הוא נושא בתוכו את כל הרגשות הגלויים והאפלים.. וככל שאנחנו מתבגרים הוא קטן, או מקבל (אמור לפחות) את המקום הראוי שלו לאגו אין ראש והיגיון..האגו מונע רק מרגשות ודחפים.. בהחלט נושא ששווה לחשוב עליו..

מיקי 43

New member
אגו כבר אמר הג'נטלמן

הולך איתנו מהגן, יש כאלה שהאגו שלהם מתנפח ונפיחות יתר זה תמיד רע כמו כל דבר שחורג מהמינון הנחוץ

ozzz64

New member
אגו , שיריון לאנשים חלשים .

מי שחזק לא צריך אגו . הלואי עלי .

למעלה