על אגו,,,,,,

../images/Emo22.gifעל אגו,,,,,,

אגו - האהבה כקורבן לאגו או האגו ככלי לחורבן האהבה ? למה צריך אותו בכלל?

מצוטטת

New member
כן!

גמני בשVיל ההתחלה אשבה על הגדר בצפייה ובציפייה.... החיישנים ש'לי מאותתים כאן תהיה לך הרצה נהדרת להתחלת תפקידך המחייב

מצוטטת

New member
אז זהו

ששלחו ביינתיים ליופט פויו מAט......... אז הלכתי בשקט לפינה לצבור קצת נאורות וטיפל'ה חוכמת חייייייים כדי שאוכל להשתלב חזרה

רגע...

ראיתי גם הבנה אין עלייך... נו... על זה לא מרחת לי וידוי,הא? הייתי צכה לקצור זה בשדות זרים בעצמי??????? עזבי חוכמת בסיסי...לכי ישר על החיילי,ותחזרי לי עם כנפיים

בסופו של יום

אדם מקבל מה רוצה או צריך כשהאגו כמו הרבה דבריים אחרים הינו הכלי או התרוץ למציאות המתהווה.

I Blue Sky

New member
X=אגו

ובכלל 1, מה שמתחיל באגו. סופו שיגמר. ובכלל 2. מחזיק בדעה שאנשים של אגו ו/או עקרונות רק מפסידים.

Rinattt

New member
אין קשר

בין אגו לעקרונות אדם שמחזיק בעקרונות שלו זה אדם בריא דווקא... שהולך בקו אחד ויחיד.

I Blue Sky

New member
לא שידכתי בין אגו לעקרונות

{ולכן רשמתי ו/או} אני מסכים איתך שאין קשר בין אגו לעקרונות, לכן שניהם יכולים לבוא יחד [ואז ווא-עלינה איזה בן-אדם מקבלים]. אדם עם עקרונות הוא אדם, לשיטתי, לא פשרן, נוקשה, עקשן. החיים הם סבך של פשרנויות. ומי שהוא איש של עקרונות, מפסיד.

Rinattt

New member
קודם כל

ה- ו' [בלי ה-או] הווה אומר שכבר שידכת... למה זה לא יכול להיות קשור? כי אגו סיכמנו שזה אדם פחדן? ואדם בעל עקרונות - זה אדם שיודע מה נכון לו ומה לא. זה אדם חזק שלא מתפשר בדברים העקרוניים [חשובים] לו. הוא שולט ברגשות שלו ואיפה שהוא מוצא לנכון הוא משחרר אותם בלי פחד ובלי אגו - לכן רוב הסיכויים גם שיצליח לו. שנית, אדם בעל עקרונות - בטוח יש לו כמה דברים שלא ממש חשובים ועקרוניים שמה הוא יוכל להתפשר. אדם ללא עקרונות - זה אדם פשרן, שלא ממש יודע מה רוצה מעצמו, שחי לפי אחרים ולא לפי מה שהוא. מי שיש לו עקרונות - לא מפסיד, הוא מרוויח את הכי נכון לו. מי שאין לו עקרונות - מפסיד, הוא מפסיד את עצמו. כמה אפשר להתפשר בחייאת? איפה הרצונות, העקרונות, המטרות שלנו?

ורד 3

New member
אושו -----

אבי תורת המדיטציה...(המאסטר כפי שהוא מכונה) אומר...ש.... "האגו הוא האוייב הגדול ביותר של האדם " * ותחשבו על זה.

shefil

New member
אם שואלים אותי ../images/Emo132.gif

אגו ככלי לחורבן לאהבה קחי דוגמא את ההוא שהלך עם הילדה בת 19 (עלק פרק ב') הוא והאגו שלו הרסו את האהבה שיכלה להיות טובה. שיהיה לבריאות האגו אוהב אותו.

למעלה