נציגות ממגמת תקשורת הגיעה!../images/Emo98.gif
אז ככה:
באיזה מגמה אתם?תקשורת וקולונוע [זה מחובר כזה].
החומר: (קשה, מעניין, דורש חרישה אינסופית...)אז ככה, החלק העיוני הוא יחסית עמוס בחומר. יש הרבה מאמרים, כותבים הרבה, קוראים בחוברת הרבה... יש המון טקסט שצריך ללמוד.
אבל, זה לא כמו הסטויה שצריך לדעת בע"פ, ממש לא! זה חומר נוראאא מעניין, שצריך פשוט
להבין אותו. בבגרות יש אך ורק שאלות של הבנה ויישום. מה לומדים? על רייטינג, טלוויזיה, חדשות, עיתונאות, פוליטיקה בהקשר התקשורתי... זה חומר שהוא נורא עכשווי ומדבר אלינו כי אנחנו בסך הכל חווים את העידן הזה של המדיה. החלק השני של המגמה זה קולנוע- ששם מפיקים סרטים. לומדים צילום, עריכה, בימוי, תסריטאות, הפקה... אין מבחנים, יש מדי פעםן תרגלי שטח שבהם יוצאים לצלם. זה חלק ממש כיפי ובעצם ההשקעה המרכזית נעשית קצת לפני פסח ועד סוף השנה, שבתקופה הזאת בעצם מפיקים את הסרטים ועורכים אותם.
אתם מרוצים מהמגמה?מאווווווד.
כשאתם הייתם צריכים לבחור מגמה, התלבטתם בין מגמות? האמת שלא ממש. ידעתי שזה מה שאני רוצה.
אם כן, בין איזה? ולמה החלטתם דווקא על שלכם? אני ממליץ על המגמה למי ש../כי...אני ממליצה עליה למי שנושאי התקשורת והטלווזייה במיוחד מדברים אליו. מנתחים לעומק את משעמות הרייטינג, את מאפייני מהדורת החדשות, מאפייני הוידאו קליפים ומה הם מייצגים, אלימות בתקשורת וכו'. כמו כן, מומלץ למי שרוצה להפיק סרטים- זה מאוד כיפי: מעלים רעיונות מגניבים, בוחרים צוות, יוצאים לימי צילומים עם מצלמות ממשששש מגניבות ומשוכללות, עורכים בחדרי עריכה, ואם התוצר הסופי יוצא טוב, הסרט נשלח לפסטיבלים שונים ותחרויות ויכול לזכות בפרסים.
אני לא ממליץ על המגמה למי ש../כי.. למי שזה פשוט לא מדבר אליו. לא לבחור בזה כי זה נשמע קל. כי אם לא אוהבים זה בכלל בכלל לא קל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק