מגמות

Snow fairy

New member
תיאטרון ואמנות../images/Emo47.gif

באיזה מגמה אתם? תיאטרון ואמנות
[2 מגמות נפרדות, כן?] החומר: (קשה, מעניין, דורש חרישה אינסופית...) באמנות זה המוןןןן חומר בעיקרון, אבל זה ממש ממש מעניין [אותי לפחות], ולא ממש דורש חרישה, בחומר של כיתה י' לפחות אתה מסתכל על היצירה ואתה יכול לנתח אותה בדיוק כמו שהמורה מכתיבה
. התכוננתי לבגרות יום אחד שבו פשוט קראתי את כל הקלסר פעם אחת והוצאתי 98:] בתיאטרון אתה פשוט צריך להבין עד הסוף את המושגים ואז הכל בא בקלות, אין ממש כמויות של חומר שצריך לדעת, אתה פשוט לומד מושגים של תיאטרון והפקה ואתה מיישם אותם על מחזות/הצגות. יש את כל השיטות משחק והמחזאים שזה חומר שיותר צריך לשנן, אבל בעיקרון פחות מתרכזים בזה [לפחות בכיתה י'
]. אתם מרוצים מהמגמה? מאוד, משתיהן
כשאתם הייתם צריכים לבחור מגמה, התלבטתם בין מגמות? יאפ. אם כן, בין איזה? ולמה החלטתם דווקא על שלכם? תמיד ידעתי שאני אקח אמנות ותיאטרון, אבל איכשהו שהגיע הערב מגמות בסוף כיתה ט', וראיתי את העבודות בספרות מורחב וגיליתי שהחליפו את המורה התותחית באמנות החלטתי לוותר על אמנות ולקחת ספרות. אז למדתי כל השנה ספרות-קולנוע, ורק בפסח עברתי לאמנות:] [אגב, גם ספרות היה ממש טוב, וגם היה לי אחלה ציונים, אבל הכמויות פמיניזם שקיבלנו שם הרגו לי את הצורה
]. וחוץ מזה גם התלבטתי בין מדעי החברה, אבל זה תמיד היה לא בעדיפות ראשונה... ואני ממש אוהבת תיאטרון ומשחק, אז המגמה הזאת לא היתה התלבטות בכלל. אני ממליץ על המגמה למי ש../כי... תיאטרון למי שאוהב משחק ואין לו בעיה לשבת בכיתה עם אנשים שרוטים;] ואמנות למי שזה מעניין אותו, כי אם לא אז זה יכול להיות משעמם תחת. אני לא ממליץ על המגמה למי ש../כי.. תיאטרון למי שחושב שזה ממש קל ולא עושים כלום וזה רק כיף, כי זו מגמה של אנשים איכותיים
. וגם פחות הייתי ממליצה למי שפחות מסתדר עם קהל, כי זה סתם מאעפן בשיעורי מעשי לא להשתתף [אצלנו אין מבחני כניסה למגמה או משהו, אז יש לנו כמה ביישנים]. ואמנות למי שתכלס' זה לא מעניין אותו, אין עוד סיבות למה לא לקחת אמנות...

GaluP

New member
עונה :)

באיזה מגמה אתם? כימיה-ביולוגיה החומר: רק התחילה השנה, אז לא יודעת. משנה שעברה אני יודעת שכימיה זה קל, אבל רמת הקושי תעלה אבל אני מניחה שלא ביותר מידי.. בקשר לביולוגיה הבנתי שזה דורש הרבה חרישה, אבל גם דורש הבנה של החומר. אתם מרוצים מהמגמה? בינתיים כן כשאתם הייתם צריכים לבחור מגמה, התלבטתם בין מגמות? אכן אם כן, בין איזה? ולמה החלטתם דווקא על שלכם? התלבטתי בין ערבית לביולוגיה, ומה שגרם לי ללכת על ביולוגיה זה המורה לערבית שממש לא סבלתי.. אני ממליץ על המגמה למי כי... כי זה שילוב מנצח
ובתכלס ביולוגיה זה המון ידע כללי שהוא חשוב אני לא ממליץ על המגמה למי ש.. לא אוהב את המקצועות

maiky17

New member
חדשה כאן..

ובכל זאת, אני עכשיו התחלתי את כיתה י"א, והמגמות שבחרתי הן ערבית ומדעי החברה (סוציולוגיה ופסיכולוגיה). שני מקצועות מעניינים מאוד.

maiky17

New member
אני מהמרכז ../images/Emo24.gif

מושבה קטנה באזור רחובות שבוודאי אף אחד לא מכיר

המלצה רותחחחחחחחחת !! חח כנסו ותתעלמו מהחפירה

לטובת היודניקים שצריכים להחליט לאיזו מגמה ללכת, ניצור חוות דעת על מגמות שונות (!) אוקי אתחיל בכך שאני בי' אך אספר לכם על המגמה שלי לפי המלצות שקיבלתי ולפי ה-8 שע' שהספקתי לחוות שם ! באיזה מגמה אתם? אני במגמת תיאטרון- אכתוב על תיאטרון בלבד! ופיזיקה (הדבר הכי חרא ומתסכל בעווולם) החומר: (קשה, מעניין, דורש חרישה אינסופית...) החומר מעניין מאוד ובייחוד שאתה אוהב נושא מסויים אתה כ"כ נהנה ללמוד אותו. החומר לא קשה בכלל מדובר על מחזות שונות ובמאים מפורסמים בעולם כולו, מעבר לכך בשיעורים המעשיים הכי כיף בעוווווולם! אני כ"כ נהנית שם יש לנו סטודיו ענק שהוא למעשה גם תפאורה כי יש שם מלא תלבושות ותפאורה של מקומות מסויימים (מיטה, בי"ח,מטבח, רחוב) ואנחנו עושים כל מיני תרגילים ומשחקים, עושים סצנות כאלה זה הדבר הכי קורע בעולם! אין אתם לא מתארים לעצמכם כמה צוחקים שם על הסיטואציות שהיא נותנת לנו (נתנו לי לעשות איזה סצנה של בעל ואישה לפני גירושים עם ידיד שלי חחחחחח וואייי אתם לא מבינים כמה יציאות). בעיקר שיש לנו את המורה הכי מקסימה בעולם. כמו כן, יש לנו מנוי שנתי בתיאטרון ואנחנו נצא בהמשך השנה למופעים והצגות במסגרת המגמה. הבגרות המעשית והסופית שלנו היא להכין הצגה הכוונה להכין זה לכתוב את ההצגה לדאוג לבמאים (זה משולב עם מגמת תקשורת הבגרות), וכמובן לשחק, להתאפר ולעשות חזרות אינטנסיביות. ברגע שאתה אוהב נושא מסויים אתה נהנה מכל רגע ומרגיש מסופק מאוד! במשך השבוע אני מחכה בנרות שיגיע השע' של המגמה. אתם מרוצים מהמגמה? חחח כאמור כשאתם הייתם צריכים לבחור מגמה, התלבטתם בין מגמות? אם כן, בין איזה? ולמה החלטתם דווקא על שלכם? בחרתי בהתחלה במגמת תקשורת ותיאטרון אבל שיבצו אותי בפיזיקה המעפן הזה (כי אני ב5 יח"ל מתמ' וזה הפך למקצוע חובה) אני ממליץ על המגמה למי ש../כי... אני ממליצה על המגמה למי שלא מתבייש,למי שמחפש הנאה וצחוקים אני לא ממליץ על המגמה למי ש../כי.. מתבייש בהצלחה לכולם=]

למעלה