לימודים

lacuna inc

New member
מדיסין או רידמן?

אני רוצה ללמוד רפואה סינית ומאוד מתלבטת בין שניהם... אשמח אם מישהו(נייטרלי...)שלמד באחד מהם יעזור לי להחליט.

צריכה עזרה

שלום האם מישהו יכול להמליץ על בית ספר ללימודי רפואה משלימה באזור המרכז? אשמח לקבל עזרה תודה טלי

נייטרלי?

בהודעתך, ביקשת המלצה מאדם נייטרלי, שלמד באחת המכללות שציינת... אני לא בטוחה שמי שאכן למד באחת מהן ימליץ לך על השנייה. בנוסף, לא בטוחה שמותר לי לציין את מעלותיה של האחת על פני השנייה. אוכל למסור לך פרטים וכמובן המלצות על הסגל המקצועי ורמת הלימוד במסרים האישיים. בהצלחה מיכל אמיתי

בהמשך למכתבך...

שלום רב קיבלתי את הודעתך תודה רבה האמת שאני הולכת למירב (בתי הספר של מכבי )לשמוע מהם ייעוץ ובשבוע הבא יש לי פגישה עם מכללת רידמן. אני עדייין לא יודעת לאיזה כיוון לימודים ללכת ומחפשת משהו שיש לו ביקוש ועבודה רבה בחיינו . אז אשמח אולי את תוכלי לייעץ לי בנדון אני פשוט בדילמה רצינית ולא יודעת לאיזה כיוון ללכת ? תודה טלי

בתי ספר לרפואה משלימה

יש כמה בתי ספר ולכל אחד יש את היחוד שלו , היות והתחומים רבים נשאלת השאלה מה ברצונך ללמוד ברפואה משלימה ? ומקום מגורייך ? אורית

Fistandantilos

New member
אומר לך דעתי הנטרלית

גם אני עשיתי סקר אך עדיין לא התחלתי ללמוד למען האמת רידמן נראו לי פחות רציניים ממדיסין, אך גם סיפורה של מדיסין, ממנה פרשו חלק מהבעלים והקימו את ברושים גורם להוריד בערכה לטעמי. הייתי ביום פתוח ברידמן ובברושים, היום בברושים בעיקר ברפואה סינית היה באמת מעורר רושם רצינות ואכפתיות ושימת דגש על כל הדברים החשובים :) מצד שני אני לא ניטרלי כי אני מטופל אצל הדיקן של ברושים, אע"פ שאין לו חלק אינטרגלי בלימוד המלצתו החמה על המכללה גם השפיעה עלי

יש עוד מקומות

לדעתי תיגש גם לסמינר הקיבוצים וגם לברושים שיש עליהם ביקורות ממש טובות.

dovev

New member
מדיסין

2 המכללות טובות, אך חברתי לומדת במדיסין ומרוצה. * מן הראוי לציין כי היא לומדת נטורופתיה.

לומדת74

New member
לימודי ימימה

מקום המפגש לאלו שלומדים ואלו שמתעניינים בחשיבה הכרתית לפי ימימה - תיקון הלב ועבודת המידות http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=yemima Sorry I dont have hebrew fonts in this computer - check the communa...

תודה לכל מי שזכר

שאנו נמנעים מהלמליץ/להשמיץ מוסדות לימודים מעל גבי הפורום. לא מזמן ניסינו לעשות שרשור לימודים עם כל התובנות שיש לחברי הפורום בנושא. לצערי עם מערכת החיפוש החדשה לא הצלחתי למצוא אותו. מעבר למה שכתוב שם, אנו דבקים בבקשה להמלצות ספציפיות במסרים בלבד.

yamit23

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

אגב, קיבלת ממני מסר אתמול?

למעלה