חדשה בפורום

miriamgrun

New member
../images/Emo22.gifחדשה בפורום

שלום שמי מרים זאת הפעם הראשונה שאני מבקרת בפורום זה ודי חדשה בנושא פנג שואי. יש לי כמה שאלות לשאול ואשמח לקבל את דעתכם בנושא אני התחלתי לראות תוכנית טובה מאד בערוץ 10 מכירים?! וכאן הולך וגדל סקרנותי יש בבית אנרגיות מורכבות מעצור כלכלי וקצת בזוגיות שלנו אני משכורה בית אי שם בצפון הארץ מול דלת הכניסה יש שירותים זה דבר מאד גרוע מה אני יכולה לעשות לכך איך אני יכולה לשפר את אווירה בבית שאלה לי נוספת לפי תאריך הלידה שלי 1964 אני מספר 6 איך אני יכולה לגלות את הכיוונים הנכונים לי לפעם הראשונה אני חשובת שזה מספיק אשמח לתשובתכם מרים יום מקסים לכולם

צודקת, ../images/Emo45.gif, אבל לא שכחתי

נתתי לעצמי, ככה, קצת זמן כי את כל כך קרובה אלי פיזית. אז תראי מרים, קודם כל הסתכלי בטאגליינס, אלה ההודעות שרצות לרוחב המסך,יש שם הודעה שמדברת על שפע. תראי מה מההמלצות את יכולה לממש בחייך. בצד בחיצוני של דלת השירותים בכניסה, תלי מראה קטנה עגולה. יש כאלה מראות בחנויות לעבודות יד
נסי לא לחשוב על זה כדבר גרוע, נכון שזה לא מומלץ לפי הפאנג שואי אבל, חשבי על זה שאת עכשיו עושה משהו לשיפור המצב.וגם, יש בתים שיש להם חדר שירותים בכניה, והמצב לא גרוע אצלם. שימרי על מכסה האסלה תמיד סגור. אני מציעה, כדי לעזור גם לזוגיות, שתתני לי תאריכי לידה שלך ושל בעלך. הוסיפי לחדר השינה פריטים בזוג, משהו נעים הוציאי מחדר זה כל דבר שאיננו בשימוש או מיותר או חוסם. פריטי אחסון גדולים, כמו ארון או כוננית או שידה, בחדר קטן, חוסמים את האנרגיה ואת הזרימה. והקפידו להכנס לבית רק דרך דלת הכניסה...
שבת שלום יום נעים בבקשה לשאול עוד

למעלה