הידעתם .....................

../images/Emo22.gif הידעתם .....................

כבר 50 שנה הקיבוצים החילוניים מביאים " מיתנדבים מחוץ לארץ " כדיי לעזור בקיבוץ . ויש קיבוצניקים שהם מיתהוללים עם בחורות גויות ???????????????????? .....................................

../images/Emo22.gif דרך אגב ../images/Emo70.gif ................

גם צה"ל היה מביא מיתנדבים מחוץ לארץ לעבוד בתוך הצבא , והיו " אזרחים עובדי צה"ל " שהיו מיתהוללים עם בחורות גויות .

נוד-ניק

New member
ומה תרצה?

זה דבר טבעי שיהיה. בממשלה וצבא וכופרת באלוקים. ושלא תטעה, גם אני עשיתי צבא כמו גדול

../images/Emo195.gif גם אני עשיתי צבא אח שלי ../images/Emo70.gif

אני זוכר איך הקצינות היו ניכנסות לתוך חדרים של הטבחים , ובשקם היו מתחילות עם החיילים ........................................................

אז זהו, שלא ידעתי!

אם מהסיבה שאני לא חיה כבר 50 שנה... אם מהסיבה שהקיבוצים ומה שנעשה שם... לא נמצא בראש מעייני... עכשיו אני יודעת! וזה רק מוכיח שהם מודעים לכשל החינוכי שלהם . . . התוצאות מדברות בעד עצמם! אבל בואו לא נכליל... ישנם בני קיבוצים = קיבוצניקים... שאינם מורים על כשל חינוכי... אשרם!

../images/Emo5.gif שמעו דבר מזעזע נוסף ../images/Emo70.gif

היו קיבוצים חילוניים שהם היו עושים " מנגלים ביום כיפור "

את ידעת שרוצים להקים מיסגד ........

את ידעת שרוצים להקים מיסגד באוניברסיטת חיפה
............................................... יש בתוך אוניברסיטת חיפה מיליון סטודנטים ערבים
........ אני לא מבין למה לא מקימים שם בית כנסת כמו שהקימו באוניברסיטת תל אביב " השמאלנית "

גם כן אוניברסיטת תל אביב ../images/Emo190.gif

היו צריכים להקים בתל אביב אוניברסיטה בצפון העיר " העשיר ו-השמאלני "
................ אחריי שהרסו שם כפר ערבי . למה לא הקימו אוניברסיטה בדרום תל אביב
............................................. אסור כי יש שם " ספרדים אנאלפבתים פרימיטיבים " שהם גרים בתוך מעברות

מתאפק

New member
הידעתם?

ביו"כ האחרון עשו מנגלים על המון גגות ומרפסות בת"א. המון גברים שכבו עם בני מינם באותו יום. מנתונים של בזק והחברות הסלולריות ניתן ללמוד שיו"כ הוא הכי עמוס בתעבורת השיחות. פחות ופחות ישראלים מלים את בניהם. 62% מהזוגות לא מתחתנים ברבנות. רב מוחלט של היהודים לא שומרים שבת. איפה אתם בדיוק חיים?

למעלה