איש השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo22.gif איש השבוע ../images/Emo22.gif

והפעם זה בר בחור חמוד שנכנס לפורום לפני כמה חודשים בסערה, אבל נרגע בואו נגרום לו לחזור בגדול

אריה31

Member
מנהל
יאללה שאלות

האם כבר סיימת ללמוד ואתה לפני צבא? איפה ובאיזה תפקיד אתה אמור/רוצה לשרת? במה אתה עובד? האם אתה בקו שיפור לעומת השבועות הקודמים? מה בעצם קרה לך אם אתה רוצה לספר? ממתי התחלת לאהוב את אפרת? אלו דיסקים שלך יש לך? בכמה הופעות של אפרת היית? מהם שלושת השירים האהובים עליך של אפרת?

בר דותן

New member
עונה..

האם כבר סיימת ללמוד ואתה לפני צבא? לא אני תלמיד ביב' נישארתי שנה בלימודים , אני ליפני צבא איפה ובאיזה תפקיד אתה אמור/רוצה לשרת?לוחם בכפיר.. במה אתה עובד?DJ האם אתה בקו שיפור לעומת השבועות הקודמים?האמת ש.. כן לגמרי מה בעצם קרה לך אם אתה רוצה לספר?לא משנה ... ממתי התחלת לאהוב את אפרת?ששמעתי את ליראות את האור את אה אה אה אלו דיסקים שלך יש לך?את כל האלבומים של אביב , היהודים, נועם פנחסוב, הסליחה ואני -אפרת גוש:) ועוד מלא לא זוכר בכמה הופעות של אפרת היית?1 אבל אני יבוא עוד מבטיח =] מהם שלושת השירים האהובים עליך של אפרת?קרב איגרופ ליראות את האור ומגדלור

אריה31

Member
מנהל
איפה אתה לומד?

באיזו מגמה? איך הלימודים? איך אתה משלב בין לימודים לעבודה? איפה אתה מתקלט?

בר דותן

New member
ללא נושא

תיכון טומשין מגמת תיירות זה קצת קשה אבל אני משתדל לעשות את המקסימום בשניהם מתקלט בחתונות ואירועים

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב? טעם גלידה אהוב תוספת פיצה אהובה? ממתק אהוב? חוויה ילדות שזכורה במיוחד- אירוע שהשפיע עליך במיוחד- טיול אחרון שהיית- מקום אחרון שהיית ונהנת- דיסק לא של אפרת שממליץ- מתנה שקבלת ואהובה עליך במיוחד

בר דותן

New member
האמת ש

האמת שהילדות שלי היתה ממש זוועה ואני מעדיף לא לדבר על זה אירוע שהפיע עלי...לא זכור לי טיול אחרון שההיתי באוגוסט שעבדתי בקייטנה של אגד זה היה לחאן השיירות בדרום לא זכור לי מקום שאני נהנהתי בוא בדרך כלל אין לי חוויות טובות הדיסק שאני הכי ממליץ עליו זה ״אני וכל המחשבות -נועם פנחסוב האחרונה שקיבלתי מידידות טובות את הדיסק של נועם

ednaye10

New member
שאלות לבר

כמה זמן אתה עובד בתור די ג'יי? האם היית פעם בהופעה של אפרת? האם אתה אמור להתגייס לצבא בקרוב? מה דעתך על התספורת החדשה של אפרת? באיזה מגמה למדת בתיכון? כמה אחים ואחיות יש לך? האם אתה אוהב לשתות אלכוהול? האם אתה מגדל חיית מחמד?

בר דותן

New member
ללא נושא

אני מתקלט בחתונות כבר 5שנים כן כנרא באוגוסט ראיתי רק בתמונות ונירא ממש יפה אני עוד לומד..במגמת תיירות יש לי שני אחיות כמ לא מתחבר לוודקה וכאלה יותר מתחבר לוויסקי אחותי נחשבת?

ednaye10

New member
חחח לרגע חשבתי שענית למישהו אחר ולא לי...../images/Emo9.gif

ששאלת אם אחותך נחשבת

בר דותן

New member
ללא נושא

אני מתקלט בחתונות כבר 5שנים כן כנרא באוגוסט ראיתי רק בתמונות ונירא ממש יפה אני עוד לומד..במגמת תיירות יש לי שני אחיות כמ לא מתחבר לוודקה וכאלה יותר מתחבר לוויסקי אחותי נחשבת?

אריה31

Member
מנהל
עוד שתי שאלות

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? כמה אחים ואחיות יש לך?

בר דותן

New member
יש לי

2 אחיות אחת גדולה ואחת קטנה ממני בשנה ואני רוצה חהיץגייס ואחרי השחרור ללכת ללמוד טכנאי סאונד מוסמך...

בר דותן

New member
יש לי

2 אחיות אחת גדולה ואחת קטנה ממני בשנה ואני רוצה חהיץגייס ואחרי השחרור ללכת ללמוד טכנאי סאונד מוסמך...

נטע5909

New member
למרות שאתה כבר לא איש השבוע...

אתה שם שירים של אפרת שאתה מתקלט או שהם לא מתאימים??

למעלה