אילן

../images/Emo22.gif אילן ../images/Emo22.gif

על הדמות:
האמן. המוח שמאחורי הלהקה. כותב את כל השירים. הוא הסולן ויש לו את הערכים שלו. בשבילו המוסיקה זה האמנות ולא הפירסום למרות שהוא לא היה מתנגד להתפרסם. מעריץ שרוף של טל שגב ומנהל מועדון המעריצים שלו. חנון...הוא גר בדירה של דודה שלו,מלכה,יחד עם חבריו ללהקה קובי ועודד. מת להשיג לעצמו בחורה אבל אף פעם לא מצליח...
מפשטי מחץ:
"בשביל מה אני צריך את זה? בואו נפרק את הלהקה נמכור את התמלוגים לשירים שאין לנו ונחזור לנתניה" "קובי-תהיה עדין!"
סגנון לבוש:
לובש חולצות עם הדפסים של תקליטים של אמנים [בדרך כלל אמנים ותיקים]. זה מה שמסמל את זה שהוא אמן יוצר...
תמונה

../images/Emo152.gif קובי ../images/Emo152.gif

על הדמות: הגיטריסט של הלהקה. יש לו "פיצול אישיות" ומלא מלא דמויות: -פרדי-המפיק/האמרגן של הלקה. -מרסל פווארו-שוטר במשטרת ישראל -נג'י-יושב ראש האגודה לתרבות הדיור -אדי-אח של פרדי...נעים לו... -סבבא סאלי-רב מלבד זאת לקובי יש דמויות שמשתתפות בפרקים בודדים כמו מאיר איינשטיין,עודד מנשה וכו'.
משפטי מחץ:
"אני האמרגן מספר אחת בארץ של הלהקה מספר אחת בארץ! פרדי נייס טו מיט!" "נג'י מהאגודה לתרבות הדיור" "מנוווווולת" "נעים לי" "ויתקדש ויתברך וישתבך ויתקדם ויהיה סבבה"
סגנון לבוש:
בתור קובי הוא לובש בגדים משנות ה-70 ובתור הדמויות הוא לובש בגדים מתאימים: פרדי-חליפה כחולה ופאות של אלביס נג'י-חליפה מרסל-מדים של שוטר סבבא סאלי-גלימה לבנה אדי-בגדים ורודים צבעוניים
תמונה

../images/Emo163.gif עודד ../images/Emo163.gif

על הדמות: הדביל של החבורה. הוא לא טמבל...הוא רק נראה כזה...עובד בהמבורגרי של גרי וגר עם קובי ואילן. המתופף של הלהקה למרות שאין לו מושג איך לנגן בתופים...
משפטי מחץ:
"חייב ללכת! חייב ללכת!" "חייב לענות! חייב לענות!" "1,2...1,2....3..." "י-פה!" "צ'ינצ'ילה!" "קפפה!" "פליפר!"
פרטי לבוש:
לובש גופיות בדרך כלל בגלל הקעקוע וכשהוא עובד בהמבורגרי הוא לובש מדים של ההמבורגרי.
תמונה

../images/Emo68.gif אלונה ../images/Emo68.gif

על הדמות: זמרת הליווי של הלהקה עד העונה השלישית. המהממת של הלהקה. הגיעה לבניין וגרה בדירתו של מזרחי. אחרי העונה השלישית טסה להוליווד ועזבה אותנו...
משפטי מחץ: "נו באמת! כל כך צפוי!"
סגנון לבוש: אילן סגנון מיוחד.
תמונה

../images/Emo90.gif ימית ../images/Emo90.gif

על הדמות: המחליפה של אלונה אבל יש לה אג'נדה...אה סליחה...אורנג'דה משלה...מצטרפת לסדרה בעונה הרביעית והופכת גם כן ל"זמרת" ליווי בפיג'מות. היא נכנסת לדירה של מזרחי במקום אלונה ולומדת אצל ברכה בדירה צילום.
משפטי מחץ: "לי אין נוכחות בימתית?!"
סגנון לבוש: אין סגנון לבוש מיוחד.
תמונה

../images/Emo89.gif נתן ../images/Emo89.gif

על הדמות: הבן דוד הבכיין של אילן. הגיע לראשונה בעונה השניה לשלושה פרקים. נתן הוא די ג'י שמצטרף ללהקה בעונה הרביעית. הוא שוכר דירה בבניין. לא מפסיק לבכות לרגע.
משפטי מחץ: "זה כולה ארון דיסקים פשוט" "אהאהטכעאכ [בכי]" "אף פעם לא גוגלת משהו?" "PVSP2 עם חיבור USB2"
סגנון לבוש:
בעונה הרביעית הוא לקח מאילן חולצות. אבל בעיקרון הוא לובש חולצות די ילדודיות. של באטמן,סופרמן וכו'...
תמונה

../images/Emo46.gif גרי ../images/Emo46.gif

על הדמות:
בעל המבורגריה [כושלת] ברחוב מאז"ה פינת מאפ"ו בתל אביב. יש לו בת בשם רוני,שלושה ילדים בשם פולי,שייקה וגברי ואישה בשם שפרה. הוא כל היום בהמבורגרי. הוא דוד של קובי והבוס של עודד.
משפטי מחץ:
"למההההה?!" "ניניניניניניניניניני" "נהנהנהנה נהההההה" "אבל שפרה אני...שפר...אנ..אב...אני רק רציתי לה...אב..." "רונקיפליייץ!" "המבורגר כפול עם צ'יפס ושתייה!"
סגנון לבוש:
מסתובב כל הזמן עם אותה חליפה. חליפה אפורה ומכנסיים שחורים.
תמונה

../images/Emo193.gif רוני ../images/Emo193.gif

על הדמות: בתו המפונקת של גרי. רוצה רק כסף. חכמה ובוגרת לגילה.
משפטי מחץ: אין משפטים מיוחדים. |פטריות| סגנון לבוש: אין סגנון מיוחד. בגדים רגילים.
תמונה:

למעלה