"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo219.gif "Songs In Time" ../images/Emo82.gif

מהרמזים בכותרת...הפעם אנחנו עם: Movin' Out - Alternate Version פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר וג'ו פרי.
שוחרר באוסף המשולש Pandora's Box ב-1991.
זוהי גרסה אלטרנטיבית של השיר שמופיע באלבום הראשון - Aerosmith מ-1973. שאלות:
מה אתם חושבים על הגרסה הזאת של השיר כיום?
מה חשבתם על הגרסה הזו של השיר בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן?
האם אתם חושבים שהיה מגיע לגרסה הזו שחרור במקום אחר\נוסף (כמו למשל שיר בונוס בהוצאה חדשה של האלבום הראשון) מלבד שחרורו ב-Pandora's Box?
מה דעתכם כיום על הגרסה הזו של השיר מול הגרסה המקורית שבאלבום הבכורה?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לרצועה זו ולמה?
Songs In Time - Movin' Out Alternate Version

SaintJohn

New member
../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים על הגרסה הזאת של השיר כיום? נהדרת. התוספת באמצע השיר מוסיפה לדעתי המון. יחד עם מה שמוסיף, יש גם כל מיני דברים קטנטנים שיש בגרסת הסטודיו שחסרים לי באלטרנטיבית. בזמנו עשיתי לעצמי אוסף של השירים האהובים עלי של שירי אירו בלבד, הסדר של השירים והמעבר ביניהם היה לי חשוב ובגלל זה התאמצתי יתר על המידה כדי לערוך ולהוריד את הנגינה אחרי שהשיר נגמר, זו שכביכול מתחילה את Walkin' the Dog. מה חשבתם על הגרסה הזו של השיר בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? בשמיעות הראשונות אהבתי את ההבדל בין הגרסאות, אבל עם הזמן הערכתי יותר ויותר את הייחוד של האלטרנטיבית. האם אתם חושבים שהיה מגיע לגרסה הזו שחרור במקום אחר\נוסף (כמו למשל שיר בונוס בהוצאה חדשה של האלבום הראשון) מלבד שחרורו ב-Pandora's Box? לא חושב שיש צורך שהשיר ישוחרר פעם נוספת. הגרסה הזו מיוחדת, היא נמצאת במקום מיוחד שמאוד מתאים וראוי לה ולדעתי שם מקומה. מה דעתכם כיום על הגרסה הזו של השיר מול הגרסה המקורית שבאלבום הבכורה? לא הצלחתי להתייחס אל הגרסה הזו בשאלות הקודמות מבלי להתייחס להבדלים בין שתי הגרסאות, אז כבר אמרתי את כל מה שהיה לי על ההבדלים בין שתי הגרסאות. אולי רק אסכם ואגיד שאני אוהב מאוד את שתיהן, לכל אחת יש את הייחוד שלה, כל אחת עומדת בפני עצמה, אני אוהב אותן פחות או יותר שווה בשווה, ואת האלטרנטיבית מעט יותר. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לרצועה זו ולמה? 9.5, זה הציון הגבוה ביותר שנתתי עד עכשיו. את הציון הזה אני נותן יותר יחסית לשאר השירים של אירו ולחיבור שלי אליהם. יש מעט מאוד שירים של אירו שאני אוהב יותר מהגרסה הזו.

AeroSlash

New member
אההה... זה במיוחד בשבילי? ../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים על הגרסה הזאת של השיר כיום? את כל הדברים החיוביים שאפשר.
מה חשבתם על הגרסה הזו של השיר בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? השמיעה הראשונה של השיר פתחה בפניי עולם ומלואו שלא היכרתי קודם.
האם אתם חושבים שהיה מגיע לגרסה הזו שחרור במקום אחר\נוסף (כמו למשל שיר בונוס בהוצאה חדשה של האלבום הראשון) מלבד שחרורו ב-Pandora's Box? היה מגיע לגרסא הזו כל שחרור אפשרי על מנת שכמה שיותר אנשים ייחשפו לפיסת האומנות הזו.
מה דעתכם כיום על הגרסה הזו של השיר מול הגרסה המקורית שבאלבום הבכורה? הגרסא הזו אלוהית. נקודה.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לרצועה זו ולמה?
9.99. כי יש דברים שלא צריך להסביר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
ואני עונה

מה אתם חושבים על הגרסה הזאת של השיר כיום? אוהב אותה מאוד. היא אחת מהפנינים היותר שוות בקטעים שמופיעים ב-Pandora's Box. גרסה נהדרת ששמה את השיר ההיסטורי הזה באופן קצת חדש ומקסים.
מה חשבתם על הגרסה הזו של השיר בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? אהבתי אותה מההתחלה. לא חושב השתנה הרבה. מהשמיעה הראשונה של פנדורה חשבתי שזו גרסה מקסימה וכך זה עד היום.
האם אתם חושבים שהיה מגיע לגרסה הזו שחרור במקום אחר\נוסף (כמו למשל שיר בונוס בהוצאה חדשה של האלבום הראשון) מלבד שחרורו ב-Pandora's Box? האמת שכן, ולא אתנגד להוצאה מחודשת של אלבום הבכורה. שתגיע במארז יפה ותכלול Bonus Tracks כמו הגרסה הזאת של Movin ואת Major Barbra, עוד קטעים מההקלטות אולי שימצאו ואולי משהו כמו דיסק שני עם כל השירים באלבום בגרסאות לייב שונות משנות ה-70...
מה דעתכם כיום על הגרסה הזו של השיר מול הגרסה המקורית שבאלבום הבכורה? אני די אוהב את שתיהן כיום שווה בשווה. לכל אחת יש את הקסם שלה וכיף לי מאוד להאזין לשתיהן.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לרצועה זו ולמה? אני אצטרף ללארג'יות ואביא לזה 9.5. פשוט גרסה מקסימה לשיר הזה. שקלתי להביא 10, אבל זה יחכה בטח לשיר אחר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
עונה

מה אתם חושבים על הגרסה הזאת של השיר כיום? גרסה נהדרת! רק היא שווה את הקניה של ה Pandora. מה חשבתם על הגרסה הזו של השיר בשמיעות ראשונות והאם זה השתנה עם הזמן? מהתחלה אהבתי אותה... פשוט גרסה אלוהיייית האם אתם חושבים שהיה מגיע לגרסה הזו שחרור במקום אחר\נוסף (כמו למשל שיר בונוס בהוצאה חדשה של האלבום הראשון) מלבד שחרורו ב-Pandora's Box? ועוד איך, חבל שהם לא עשו עם הגרסה הזאת כלום מלבד הוצאה אחת. מה דעתכם כיום על הגרסה הזו של השיר מול הגרסה המקורית שבאלבום הבכורה? אני אישית, אוהב יותר את הגרסה המקורית, יש בה קסם ומשהו מאוד שונה... אבל כמובן שגם בגרסה הזאת יש קסם. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לרצועה זו ולמה? אין לי שום סיבה למה לא לתת לו 10.... אז 10.

למעלה