תכנון שבועי

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo219.gifתכנון שבועי

יום ראשון - יום שני- יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - שבת -

McBlack

New member
[=

יום ראשון - הייתי בתל השומר, נפגשתי עם ידיד טוב שלי שגם היה צריך להגיע לשם. שלחו אותי חזרה הביתה אחרי שהביאו לי פיסת נייר 2 על 3 ס"מ שאומרת שאני צריכה להיות שם שוב ביום רביעי יום שני-
בית... לא על חשבון ימי החופש שלי יום שלישי - מקווה לפגוש את איתמר
יש לו מבדקים ואם הוא יסיים מאוחר אז יישלחו אותו הביתה במקום לבסיס. אמרתי לו לרוץ לאט. אולי גם אאסוף את המרשם שלי בבי"ח 10... יום רביעי - החברה' מהקורס אמורים להתגייס... יהיה לי יום שטות כזה בטח עד שהן תסיימנה ואז לבה"ד יום חמישי - טירונות, כנראה
|צעירה| יום שישי - בית? שבת - כנ"ל?

עוד שבוע לימודי מתחיל לו...

יום ראשון - למדתי למבחן באזרחות וישנתי קצת. יום שני- שיעור פסנתר + ללמוד לאזרחות. יום שלישי - מבחן באזרחות + משמרת אחה"צ יום רביעי - משמרת בעבודה יום חמישי - כנראה עושה דו"ח מעבדה בצהריים, בערב יש לי הופעה (התרגשותתתת!), ואולי אמיר יוצא, אין לדעת. יום שישי - אם אמיר יוצא אז בטח אני אהיה איתו, אם לא אז אני אהיה עם חברות (יש איזו מסיבה..) שבת - ממ לא יודעת, אולי ללמוד למבחן במתמ' שביום שני. וחוצמזה? לישון ולנוח קצת.

netalula

New member
שלי הולך ככה:

ראשון- הייתי בבסיס + לילה. שני- בבסיס בצהרים לא עשיתי כלום...עכשיו בבית לא זזה מהתנור...קררר שלישי- אהה בבסיס כניראה.. רביעי- אני מצריכה ללכת למסדר חולים לקבל איזו חתימה מהרופא. חמישי- אמורה להיות ברמב"ם להוריד נק' חן אם תהיה לי חתימה...ולקחת גלולות מביה"ח 10!!!(אסור אסור לשכוח) שישבת- בבסיס שבת אחורה בבסיס החרא הזה!!!!!!! שבוע טוב וקצר בנות..

McBlack

New member
גם אני רציתי בבי"ח 10 לאסוף

את הגלולות X: אבל לי-את (lia2ush) אמרה לי שבצריפין יש בית מרקחת צבאי אז אוכל לקחת משם... אולי יש לך מושג אם זה עובד ככה? או שגלולות אפשר לקחת רק מבי"ח 10? אני באמת מעדיפה להימנע מהנסיעה...

יאללה !!!

ראשון- לימודים, חדר כושר שני- חדר כושר, לימודים שלישי- עבודה, עבודה (שתי עבודות שונות) רביעי- חדר כושר, לימודים חמישי- עבודה, עבודה שישי- חדר כושר, לימודים, חבר, סרט שבת- חבריקו ראשון- דוד שלי חוזר לארצות הברית

למעלה