תכנון שבועי D:

../images/Emo80.gifXDD תודה!!DDDD:

וסמיילי שמח מקודם כי מבחן בקולנוע זה כיף XD וזה לא קשה..אז בדרך כלל מקבלים ציון טוב..וזה נחמד כשסוףסוף אני מקבלת ציון טוב במשהוXD

YuvalSP

New member
איזה שבוע מעניין יש לי ../images/Emo203.gif

יום ראשון - כלום יום שני - כלום יום שלישי - כלום יום רביעי - חוגי סיור יום חמישי - כלום יום שישי - כלום יום שבת - כלום ממש בא לי להשאר כל השבוע בבית ולא לעשות כלום>_<"

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|שבוע בעניין ../images/Emo6.gif

ממש עמוס XD לא סתם,שלי לא שונה .. XD יחיי הכלום
~אל תשאלי מה יש לי XD~

YuvalSP

New member
יחי הכלום!!! ../images/Emo203.gif

אבל באמת אין לי כוח לכלום, אין לי כוח לראות אנשים, אין לי כוח לדבר לאנשים, אין לי כוח לעשות כלום....

../images/Emo129.gif מתכננת ../images/Emo3.gif

יום ראשון - בוחן בכימיה...ונשארת בביצפר עד מאוחר בשביל ללמוד למתמטיקה...
יום שני - בוחן במתמטיקה
ומתכוננת לטיול שנתיי =]] יום שלישי - טיול שנתיי - קמה ברבע ל-5 בלפנות בוקר
יום רביעי - המשך הטיול השנתי...ומקבלת תעודת זהות סופסוף!!
יום חמישי - לא הולכת לביצפרר
ואח"כ הולכת למחוייבות אישית... יום שישי - ממממממ....לא יודעת, בטח יוצאת לאנשו... יום שבת - לומדת למבחן ענק בביולוגיה...

PerfectSP

New member
יאללהDD: ~כולם לקרוא../images/Emo11.gif~ ../images/Emo190.gif

יום ראשון - מתחילה בתשע כדי לעשות איזה עבודה>< משלימה שיעור ספורט,ז"א שני שיעורי ספורט ברצף.ומסיימת בחמש וחצי. יום נפלא נכון?XD יום שני - 3 שעות מתמטיקה!!אמממ מסיימת ב3..או שאני אעשה ש"ב או מבחנים וכוXD יום שלישי - אני צריכה ללכת להסתפר>< אני מקווה מחר לשכנע את אמא ללכת בשלישיXD יום רביעי - אמ..מסיימים ב2!!!!! להבריז משעה ראשונה?שוב?XD יום חמישי - הוו אמ...אורטודנט,וסופש!!!! יום שישי - הופעה בת"אDDDDDDDDDDDDD:: יום שבת - אחרי לילה לבן מתהXD איריס ומיכאל ייעזרו לי ללמוד לתנ"ך וביולוגיהD:

AvrilForEver

New member
מתכננת שבוע../images/Emo13.gif

יום ראשון-בצפר, חוג טכניקה,ללמוד לבוחן בהסטוריה יום שני-בצפר, ללמוד למבחן בכימיה, ללכת לרופא, ללכת למרכז העיר לשאול על תופרת לתחפושתXD יום שלישי-בצפר, מחויבות אישית, להקה בוגרת, ללמוד ריקוד שאני מופיעה איתו עוד חצי חודש=], ללמוד למבחן בכימיה. יום רביעי- בצפר, מחויבות אישית וללמוד ל book report יום חמישי- בצפר, חזרות להופעה בריקוד
עם שחף ונוי, לתכנן ריקוד עם מורצ' למבחן בספורט. יום שישי- בצפר, לנסוע למרכז בשביל התחפושת, להיפגש בשביל הריקוד לספורט, לצאת בערב עם חברות. יום שבת- מחויבות אישית ולהשלים את כל המטלות של הלימודים. שבוע עמוס נכון??

למעלה