חדר ערפדים

קרניjack

New member
../images/Emo219.gifחדר ערפדים

בדר"כ בסרטים מציגים לנו את חדרי המגורים של הערפדים כמאוד ייחודים, אביזרים גותיים בעיצובי האלוואין, מיטת אפיריון או סתם מיטת עץ עתיקה, תמונה של בתולה עצובה נחה על הקיר (או לחלופין של קרב עקוב מדם), שולחן עם כיסא מרופד, וסיפרייה (הסיפרייה בדר"כ היא חובה
). לרוב אותו חדר ממוקם בקומה העליונה של מלון רב קומות, באחוזרת יוקרה או באיזה מרתף אפל. או בבית הקברות. איך נראה חדר של הערפד מן המניין לדעתם? מה חייב להיות בו? האם ערפדים מסתפקים במועט או שהם מעדיפים חדריי מגורים מפוארים? או שזאת עוד מאפיין של הדמות שלהם? אולי מעצם היותם מתים ומשתוקקים לחיים וליופי- הם מוצאים זאת בקישוט שסביבם? מה אתם אומרים בכלל על הנושא?

אה...

מה לגבי מאורת שיכורים מוזנחת שבה ניתן לנשוך כל אחד בלי שהוא ישים לב? או סטודיו אומנות בעליית הגג?

ה צ פ ע

New member
בואי נראה... אם אביט מסביב ואחשוב מה...

הכי יתאים לאווירה הנכונה: ספרית ספרים ודיסקים גותיים! כולל "תורת הערפדים!";) טפטים/צבע אדום וגוונים כהים וקודרים שמעבירים ת'עבירה מהיכן מגיע ולהיכן הולך הערפד;) וכמובן, כייצור מיסטי ורוחני כאחד, הרבה ריחות של קטורת ונירות ריחניים שמכניסים אווירה ממכרת בתוך החדר... (נ"ב: מסתפקים במועט או פאר תלוי בערפד עצמו, בהיסטוריה שלו ומה שהיה לפני ש...;)

ShAhArnavonXD

New member
אם אני מסתכלת על הימים של היום

אני רואה חדר קצת יותר מעודכן.. משהו בסגנון של מונלייט.. אבל עדיין קרוב למקור.. (המקור-מיטת עץ עתיקה,צבעים קודרים וכו..) דבר שחייב להיות בחדר של ערפד זה וילון או משהו שיכסה את אור השמש.. חדרים מפוארים או לא...כבר כתבו זה תלוי.

anti sense

New member
ארון קבורה זוגי?^^

וילונות שחוסמים טוב את אור השמש... הגיוני שערפדים יסתפקו במועט..., הרי הם לא מתכוונים להיתקע לנצח באותו מקום, נכון?

ל ב קרוע

New member
אני אומרת ש..

יהיה בו מיני בר כזה כמו של מי עדן רק עם דם.. מזרן דם למיטה במקום מזרון מים
יאמי .. אבל אז הוא לא יתאפק וינשך אותו!חחח ממ כל מיני דיסקים של להקות גות'יק רוק.. ומחשב כמובן כדי שהוא יוכל להגיב בפורום ערפדים..

טוב....

איך נראה חדר של הערפד מן המניין לדעתכם? לדעתי הוא יהיה מלא חפצים ישנים, או לחלופין- שנראים ישנים. כמו לדוגמה מראות בעלות מסגרת זהב עבה (למרות שהוא לא יוכל לראות את עצמו), שולחן מאותר בפיתוחי עץ נאים, או ארון מלא בבגדים עתיקים מלאי עש. פסלים מפוארים וכדומה. מה חייב להיות בו? חייב שלא יהיה בו חלון. וארון קבורה כדי שהערפד יוכל לישון בו. האם ערפדים מסתפקים במועט או שהם מעדיפים חדריי מגורים מפוארים?או שזאת עוד מאפיין של הדמות שלהם? אם לשפוט ע"פ אלוקארד וסראס, אז התשובה היא לא. אבל אני אישית נוטה להאמין שכן. אולי מעצם היותם מתים ומשתוקקים לחיים וליופי- הם מוצאים זאת בקישוט שסביבם? שוב, נוטה להאמין שכן. נראה לי שקל לחיות לנצח אם אתה חי בסביבה יפה. מה אתם אומרים בכלל על הנושא? אני אגיד את זה פעם אחת ולא אחזור על כך פעמיים: דברים עתיקים של ערפדים הם יפים!

למעלה