erika6

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo201.gif../images/Emo108.gif

מצגת מאוד נחמדה מצאתי בפורום אחר ומעבירה לכם. מרגיע משרה אוירה רוחנית ושלווה שיהיה לנו שבת נהדרת וחמימה

erika6

New member
לרקוד עם הקצב../images/Emo108.gif

אומרים שלרקוד זו גם מדיטציה בריאה, אז קדימה. לא חייבים בשניים אפשר גם לבד

אנפה2

New member
שבת שלום, הגחתי מתחת לשמיכה

החמה והנה אני אתכם, שולחת לכם ציור גוף, שתהנו ותדעו מה עוד אפשר לעשות עם ועל גופינו.

erika6

New member
הכוכבית כבר לא

בחינם בחינם קבלתי באיימל צרכנים עירניים שמקפידים לקרוא את ההודעות שמופיעות בתחתית החשבון, הופתעו לגלות בחשבון הטלפון האחרון הודעה מעורפלת למדי באדיבות חברת בזק: בהודעה נמסר שהחל מהחודש הבא (פברואר) "השלמת שיחה באמצעות שירות 144 תחוייב בעמלה בסך 62 אגורות עבור שיחה שיצאה אל הפועל, בנוסף לחיוב בגין השיחה". בירור קצר עם מוקד 199 הבהיר במה מדובר: כאשר מחייגים למודיעין 144 ומקבלים מספרי טלפון, המערכת מאפשרת למחייג להקיש כוכבית כדי לבצע את השיחה. עד היום הקישור הזה היה בחינם, אך מהחודש הבא הוא יעלה 62 אגורות, זאת בנוסף ל-1.83 השקלים שעולה השיחה למוקד 144. 62 אגורות אולי לא נשמעות כמו סכום גדול כל כך, אך כאשר משווים אותן למחיר של שיחה רגילה מבינים כי מדובר בגבייה שערורייתית. לשם השוואה, שיחה רגילה בשעות השיא, 7 עד 19, עולה 12 אגורות, ואילו שיחה בשעות השפל, 19 עד 7, עולה 5 אגורות בלבד. במלים אחרות, הקשה על הכוכבית תעלה לנו יותר מפי 5 בשעות הבוקר ויותר מפי 12 בשעות הערב, לעומת חיוג עצמאי לאותו מספר. גם המוקדן ב-199 הודה כי "מאוד לא משתלם לבצע את השלמת השיחה באמצעות הכוכבית. עדיף לנתק ולהתקשר מחדש". מבזק נמסר בתגובה כי "חיוב עבור 'השלמת שיחה' מקובל במרבית מדינות העולם. זהו שירות נוסף על השירות לקבלת מספר הטלפון (144) והתעריף שעל בזק לגבות עבור שרות זה נקבע בתקנות התעריפים. החיוב עבור שירות השלמת שיחה יחל ב-1 בפברואר 2006

אנפה2

New member
ואילו אנחנו אתמול ביקשנו מ-188

שזה גם שרות של בזק לתת לנו מס' פקס בחו"ל, הם אמרו שהשרות עולה 11 ש"ח. ויתרנו על השרות, כי אפשר לצלצל לגורם ולבקש ממנו את מספר הפקס, וכך הרווחנו 2 ציפורים במכה אחת, גם דיברנו וגם יש לנו את מספר הפקס, אין גבול לדרכים שסוחטים אותנו הציבור.

erika6

New member
אותי זה מצחיק אז צוחקים../images/Emo108.gif

הצחוק טוב לבריאות

י מ י ת 2

New member
אריקה יקירתי, ראיתי את המצגת שלווה

והתחשק לי מיד לחזור למיטה ולמצוא שם שלווה.אבל ראיתי שיש לך גם מצגת ריקוד , אז אולי כדאי לצאת מהמיטה ולפצוח בריקודים. שבת שלום לכם יקירים שלי ושתהיה שבת נחמדה מלאה בהפתעות. יש לכם מצב רוח להפתעות? אוי איזה שירים משמיעים עכשיו ברדיו בתכנית של חיים קינן שאלה של טעם. אפשרים די זהב שר עכשיו שבוע טוב... זוכרים?????...

טאקיטוס

New member
שבת שלום!לא ביקרתי כאן יומיים,ולכן

לקח לי הרבה זמן לקרוא את הכל!ראשית ברכות,לעליזה ולבנותיה מזל טוב ליום הולדתכן המשותף,זה מאד נחמד שיש יום משותף.גם בתי ונכדתי נולדו באותו היום.וכן לציפי,מזל טוב ליום הולדתו של בנך.ולאריקה על המצגות היפות,ומה עם הקטע מסרט ערבי.לא הבנתי את הפואנטה,למרות שהבנתי את השפה המצרית.לאנפה,ציורי גוף הפכו לאפנה,וגם קעקועים,אין מה לעשות,גוף האשה יפה ואם אפשר להפיק ממנו עוד סוג של אמנות,כולנו יוצאים נשכרים.יעלי,לראשי ערים חשוב כסף,ומכיון שקבלנים לוחצים ומטרטרים להם את המח,ולעיתים קרובות גם משמנים להם את הכיס,הם נותנים להם לבנות בלי לספק מספיק מקומות חניה!ואם אגב אורחא האזרחים חוטפים קנסות,הרי לך עוד הכנסה לעיריה!אני גרתי עד 97 בתל אביב במרכז הסואן של בן יהודה ולפעמים חיפשתי חניה קרוב לשעה!!ואני לא מדבר רק בסביבה הקרובה!וזו אחת הסיבות שעברנו לאשדוד,שבה הרחובות רחבים,ומתחת לכל סופר יש חניה חנם!!הרי לכם פתרון נחמד לבעיותיכם!וברוח אחרת אספר בדיחה:כורדי נהג לו בניחותא כשלפתע קבל חבטה אדירה מאחור.יצא מהמכונית שנעשתה קונצרטינה ושם עמד הנהג הפוגע שבמקרה היה מרוקאי.אל תדאג,הוא אומר לו,אתה רואה את הצינור הזה?ומצביע לו על האגזוז,פשוט תנפח והמכונית תחזור לקדמותה!והלך לו.האיש שמע לעצתו והחל מנפח.עבר כורדי נוסף ושאלףמה אתה עושה?אני מנפח כדי ליישר את המכונית.אידיוט,הוא אומר לו,איך תצליח כאשר החלונות פתוחים?הרי כל האויר בורח לך!!

yaely2

New member
מנהל
שבת של המון בריאות אושר ונחת../images/Emo23.gif

שבת שלום,
רק לספר לכם שאני המלצתי בפני רוקסן לכתוב את הודעותיה קודם בוורד, ואני עצמי שלחתי הודעה ארוכה בתפוז לפני שעה והיא נעלמה. דרך אגב רוקסן אני מתגעגעת אליך מאוד מאוד.
הבוקר קמתי מאוחר מאוד. מאחר ורציתי לשמוע את הנואמים בשבת תרבות אצלנו, ויתרתי על ארוחת הבוקר שלי. אל ייקל הדבר בעיניכם, אני על ארוחת בוקר מוותרת רק ביום כיפור. הפעם רצתי לשמוע את כל הדיבורים וחייבת לציין שדי נהניתי. בבית שלי, בשעה 1:30 בצהריים עמדתי בפני שאלה גורלית. מה אוכלים? ארוחת בוקר או ארוחת צהריים? לעשות בוצריים לא מתאים לי כי אני נמצאת בקבוצת תמיכה להורדה/שמירה על המשקל, ושם יש כללים די ברורים לאכילה. לבסוף לאחר התייעצות עם המאמנת שלי, (היא זו שמדריכה אותי במסדרונות האכילה השפוייה) אכלתי ארוחת בוקר בשעה 14:00 ועוד שיני נטויות. יש לי דירה שאני משכירה ושעכשיו גרים בה זוג חברים רוסים עם תינוק. הודיעו לי לפני חודש שהם מפנים את הדירה ב 19.2.06, אלא מה? הם מסרבים להראות את הדירה לשוכרים פוטנציאליים. היום הייתי אצלם הם טוענים שיש להם תינוק והם אינם מעוניינים שאנשים זרים יסתובבו בדירה. עכשיו חזרתי מהם כולי רותחת. טוב שאתם פה להרגיעני, אפילו הרגעה במחשבה עוזר.

yaely2

New member
מנהל
לחבריי שלום לציפי ולתינוק שלה../images/Emo49.gif

לציפי.
לפעוט שלך שחל אתמול ואני לגמרי שכחתי. מספרים סיפור אמיתי על גולדה. באו לגולדה וסיפרו לה שבן גוריון אמר עליה שאינה מתאימה להיות שרת העבודה, אפילו מנהלת עבודה אינה ראויה להיות. שני בא וסיפר לגולדה שבן גוריון אמר עליה שגם במטבח אינה מבינה הרבה, בא שלישי והוסיף באותה נימה. אספה גולדה את אנשי משרדה וגם את מוסרי הדברים ואמרה להם.: "אני מעריכה מאוד את בן גוריון ולאור הדברים ששמעתי אני חייבת לומר שגם בן גוריון עצמו לא יצליח לקלקל לי את דעתי הטובה על בן גוריון". את הדבר סיפרתי כדי לומר לציפי שגם אם תכתבי מאה פעמים ציפי טמבל, לא תצליחי לקלקל את דעתי הטובה והמצויינת עליך. את בחורה על הכייפאק, ואני לא מרשה לך לכתוב דברים רעים עלייך. להקשיב או לא להקשיב לאינטואיציה זה לא שכל אלא פשוט מזל, או שמצליח או שלא המון ברכות לבן, אושר ונחת ממשפחתו וממכם ההורים

yaely2

New member
מנהל
אריקה, רק עכשיו פתחתי איזה דברים

את ממש נפלאה, תודה רבה, ממש נהניתי.

אדזה

New member
שבוע טוב

רוצה לשתף אותכם במה שחברה טובה שלחה לי באימייל,יש לה אוסף פתגמים לכל מצב.לא זכור לי שכבר שלחתי זאת ולכן יסלחו לי אלה שכבר קראו זאת.ובינתיים תודה לכולם על המצגות הנפלאות,הבדיחות והסיפורים האישיים.אני נהנית כשאתם נהנים ועצובה כשאתם עצובים.ומהיום אני מאמצת את המצגת על השלווה של אריקה שכבר מאופסנת אצלי בתיקיה.תודות לכולם ושבוע טוב. למדתי ש... אי אפשר להכריח אף אחד לאהוב אותי. כל מה שאני יכול לעשות הוא להיות מישהו שאפשר לאהוב. השאר תלוי בצד השני. למדתי ש... לא מה שקורה לאנשים הוא שחשוב, אלא מה שהם עושים לגבי זה. למדתי ש... לוקח לי הרבה זמן להפוך לאדם שאני רוצה להיות. למדתי ש... כדאי להיפרד מהאהובים עלינו במילים אוהבות, גם כשנפרדים לשעה. למדתי ש... אפשר להמשיך קדימה הרבה מעבר למה שנדמה לנו שאפשר. למדתי ש... לסלוח זה דבר שתורם לי לא פחות מאשר לנסלח, אך קשה לסלוח – זה דורש תרגול. למדתי ש... כסף היא דרך גרועה לצבור נקודות בחיים. למדתי ש... לפעמים דווקא האנשים שאתה הכי פחות מצפה שיעזרו לך יהיו אלו שיעזרו לך לקום. למדתי ש... לפעמים אני כועס וזכותי לכעוס, אבל זה לא נותן לי את הזכות להיות אכזרי. למדתי ש... רק בגלל שמישהו לא אוהב אותך באופן שאתה מצפה לזה, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך מכל הלב. למדתי ש... זה לא תמיד מספיק כשאחרים סולחים לך. לפעמים חשוב ללמוד לסלוח לעצמך. למדתי ש... הרקע שלנו השפיע על מי שאנחנו היום, אבל אנחנו אחראים למי שנהייה בעתיד. למדתי ש... רק בגלל ששני אנשים מתווכחים, זה לא אומר שהם לא אוהבים זה את זה ורק בגלל שהם לא מתווכחים, זה לא אומר שכן. למדתי ש... שני אנשים חכמים יכולים להסתכל בדיוק על אותו דבר ולראות משהו שונה לגמרי. למדתי ש... להיות חכם חשוב יותר מלהיות צודק. למדתי ש... לא משנה כמה אתה מגונן על הילדים שלך, הם גם יצטרכו ללמוד מהניסיון. למדתי ש... לא משנה כמה חברים טובים יש לך, חשוב שתלמד להיות החבר הכי טוב של עצמך. למדתי ש... כתיבה, בדיוק כמו דיבור, יכולה להקל על כאבים נפשיים. למדתי ש... להיות נחמד זה להתחשב בצרכים של אחרים, אבל בלי בהכרח לוותר על הצרכים והאמונות שלי.

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב אדזה, שבוע טוב כולם../images/Emo14.gif

שלום אדזה,
הרעיון שלך בדבר הגמל מצויין, אלא שאז אצטרך ללכת צמודה לשק ניילון כדי לאסוף את הגללים שלו. עכשיו קראתי שבעיריה לוקחים מכל הכלבים D.N.A ולפי זה יוכלו לאחר בדיקת צואה לדעת מי מהבעלים לא אסף את שהותיר כלבו. במקום מספר המכונית יהיו פרטי ה D.N.A של הכלב ובעליו ובא לנעליים שלנו גואל. (הן תישארנה נקיות)

אדזה

New member
יעלי

ואני דווקא חשבתי על הפקחים המסכנים,עצם הרעיון לגרור אותו ייאלץ אותם להשאירו במקומו וסוף לבעיית החניה,חחחחהההה.

עמליה3

New member
שבוע טוב

השבת שלנו חגגנו יום הולדת שלוש לנכדתנו הקטנה.ניגנתי מיוחד בשבילה(באקורדיון)מה שאני עושה רק בימי הולדת של הנכדים.,סיפרתי סיפורים בהמחשה והרגשתי שוב כגננת צעירה. ובמיוחד היה כיף שהבלגן לא היה אצלי כתמיד אלה אצל המחותנים שלנו. תודה לאריקה למצגות המצוינות,לאנפה לימית לטאקיטוס,ובמיוחד תודה לשוש לסיפור האהוב עלי בט'ו בשבט - העץ הנדיב,ולאדזה. ליעל עצה .אני הייתי משכירה את דירת הורי ומה עשיתי הייתי מפרסמת מודעה וקובעת שעה אחת בה הייתי באה לדירה להראות לכולם את הדירה. מבחינת החוק הם חייבים לתת לך להראות את הדירה. שבוע טוב .

טאקיטוס

New member
שבוע טוב!יעלי,אל תקחי ללב!חבל על

בריאותך.ובקשר לד.נ.א.של הכלבים,הכי זול יהיה להקדיש להם אחו עם שירותים צמודים,הא?ועוד אומרים-חיי כלב?אדזה,נחמד מה שהעברת לנו.עמליה מזל טוב לנכדתך ליום הולדתה,תרווי נחת.שבוע טוב לכולם,גם לאלה שלא ראיתי השבת!ובעצם לכל עם ישראל!

אדזה

New member
עמליה

איזה כף לחגוג ימי הולדת של נכדים,מאחלת לך הרבה נחת וכן ירבו.

למעלה