יום חמישי

• פותח הנושא dcohn
  • פורסם בתאריך

dcohn

New member
../images/Emo218.gifיום חמישי../images/Emo218.gif

אם הגענו למצב שאני הכי פעילה פה, למרות שאין לי זמן לנשום, המצב באמת קשה

dcohn

New member
עבדתי מ7 עד 2... באמת שכיף לי:]

היו רגעים שקטים, היו רגעים לחוצים, אבל תכלס היה לי ממש כיף... היום היה מלצר משעשע אז ממש לא שעמם לי.. גם הכרתי את המנהלת שעדין לא הכרתי והיא נחמדה שכזו.. היתי גם שעתיים אצל השכנים שאני מלמדת חשבון. בערב בייביסיטר. עכשיו לישון. אין חיים. (או שככה זה כשיש חיים?)

dcohn

New member
הא והמורה לאזרחות ישבה בבי"ק עם בעלה../images/Emo6.gif

(וגם הרופאה שלי וגם הספר של אמא שלי
)

Anni Lupu

New member
Full House

אתמול בערב למדתי סופסוף איך משתמשים ב-movie maker. עשיתי סרטון לחניכות שהדרכתי בכיתה י', ובראשון יש לי פעולת פרידה אחרונה מהן. אני גאה בתוצאה :) וכל הלילה ראיתי פרקים של Full House (צער גידול בנות), ולמרות שרציתי להישאר ערה עד הערב כדי שבערב אני אתעייף ואלך לישון היום מוקדם, נרדמתי לקראת 9 בבוקר, וקמתי קצת אחרי 4 בצהריים. אז התארגנתי והלכתי לבנק לעשות כמה פעולות, ומשם הלכתי לקניון. קניתי בסטימצקי ספר חדש- "כל היודע דבר" מאת אורית הראל (הוא היה במבצע- במקום 80 ש"ח, 20 ש"ח למנויי מעריב, ואבא מחלק את העיתון
). אח"כ הלכתי למרפאת שיניים שנמצאת בקניון. מתברר שהכאבים שיש לי בפה, זה כאבי מפרק. רשמו לי שם של תרופה כלשהי, ואני צריכה לעשות צילום ולחזור לשם שוב. והלכתי ליעל להתקין לה סקייפ, אבל המחשב שלה לא עובד כמו שצריך, אז נשארתי אצלה קצת לדבר. אני שמה לב כל פעם מחדש שכבר אין לנו על מה לדבר, ושלא נעים לי בחברתה, אז למה אני ממשיכה לנסות לשמור על הקשר הזה?

LadyFlame123

New member
כאבי רגליים../images/Emo7.gif

הייתי בהתלמדות בשיפודייה. היה ממש טוב. חוץ מהקטע שאם ליאורה לא הייתה מתקשרת לראות מה שלומי פשוט לא הייתי קמה. כ"כ אני.. אז הייתי רעבה עד 5 אבל העבודה עצמה הייתה סבבה לגמרי:). ואז נתנו לנו לטחון פרגיות בלאפה אז הכל בסדר
. אה ובגלל שהייתה לי שניה להתארגן בבוקר באתי עם נעלי בובה שרצחו לי את הרגליים
... יש לי שכן פדופיל זקן ומכוער. קצת עייף לי אבל כיף לי:)

Snow fairy

New member
I'm in rome!

it's hot like hell in here but I'm still having a great time!:] today we've been in the vatican and it was awsome!!! good night !

זונע

New member
אני עצוב ועייף

וגיליתי שכדאי לי, סטטיסטית, לנחש את כל הכמותי בפסיכומטרי ופשוט ללמוד מעכשו רק עברית ואנגלית...איזה עצוב.

R o n 2 5 6

New member
עזוב אותך שטויות

אנגלית אתה בכלל לא צריך ללמוד.. יש לנו עוד חודש,יש לך עוד מספיק זמן ללמוד כמו שצריך את העברית והכמותי(מהמצב הנוכחי שאתה נמצא בו).מקס' תתפוס כמה נושאים שאתה חזק בהם יחסית בכמותי ונסה להפוך אותם למושלמים,אם אתה רואה שאתה לא מספיק הכל

זונע

New member
אני לא טוב בכלום בכמותי זה הקטע

אין אף נושא שאני יכול להבטיח לך שאני עושה בו יותר מ-60% אולי מספרים ואותיות אבל זה 1-2 שאלות בפרק זה לא רציני

אורי,

אני רק בשבוע וחצי שלפני הבחינה עליתי על הגל. לפני זה הייתי מגרדת את ה600. אני בכל זאת מציעה לך לנסות, כמותי זה ממש סבבה כשקולטים את הקטע.

למעלה