יום! הולדת! לעדן!!!!!!!333>>>~

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifיום! הולדת! לעדן!!!!!!!333>>>~

זהו! אני לא יכול לחקות יותר!!! אז אני פותח את השרשור!! D=
עדן יקירה! מזל טוב! שבאמת יהיה לך רק אושר ועושר, לקנות חצאיות כן?
, ויושר יש לך אני יודע! כי אני מכיר אותך... אבל אל תאבדי אותו! תעשי חיים יא חוקית!! אל תשתי יותר מדי P= ושכל חלומותיך יתגשמו ותזכי רק למזל טוב! עד כאן למורתי הרוחנית לענייני שרשור וסמיילים בתפוז, עדן, לאב יו אולוויז! 3> אורי. © נ.ב. את הברכה שלך את תקבלי... לא לדאוג P=

lgmtk

New member
רמאי רמאי! P: ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

חח אני לא רוצה להגיד הרבה גם ככה אני אגיד לך הרבה מחר עדן :X הממ הרבה מזל טוב ויומולדת שמח ושתמיד תיהי כ"כ שמחה ומאגניבה כזו :O! הממ שתמשיכי להיות שם מתי שצריך אותך (וגם מתי שלא! תמיד...)
3> (3 שנים P; ) עכשיו את בת 18 אל תתפרפרי יותר מדי...אבל אלכוהול עליי (עוד נראה ;_; ) D: ושתמיד תיהי מנהלת כ"כ טובה, מהרבה בחינות
אין הרבה מה להרחיב את יודעת מה אני חושב עליך :}~ (רק טוב כן?) לאב יו יקירתי החוקית
(נ.ב תמונה לא שלי, רציתי לעשות משהו אבל אז גיליתי שאין לי פוטושופ על המחשב! כמה חביב...קבלי כזה מין בכל מקרה)

lgmtk

New member
התקנתי בשבילך ../images/Emo26.gif

הכישורים טיפה חלודים אבל מצאתי תמונה חביבה P: מזל טוב אגאיין :}~

ליסאן

New member
עדן יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

המון המון מזל טוב . עד מאה כ20 שיתגשמו כל חלומותיך אמן שלא תדעי צער לעולם אני אוהבת אותך המון. ורשמתי לך עוד כלכך הרבה דברים בברכה האמיתית שאני מפחדת לרשום כאן כדי לא להרוס. אז קבלי ברכה קטנה כאן : היום בו נולדת , הוא היום בו החליט אלוהים שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך ועדן אני לא יכולה שלא להוסיף: "הלוואי שחרבך לא תישבר הלוואי ששריונך לא יחליד הלוואי ששלושת הירחים ינחו את קסמך. הלוואי שתפילותייך יענו הלוואי שתגשימי את מטרת חייך הלוואי שהאופאק שלך ישיר תמיד. הלוואי שמכרותך תשגשג הלוואי שתמיד יעופו דרקונים בחלומותייך" אוהבת ליטל אייקונים:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gifאיזה שוס;; תודהההההה

*.* מצפה לזה

Hikaru

New member
יום הולדת שמח עדן!

ווייייי עדן! p: אנחנו לא מדברים יותר מדי (וזה צריך להשתנות! ><), אבל כמובן, שיהיה לך את היומולדת הכי טוב בעולם~! ברוכה הבאה למועדון ה-18. ^_^ ~high five~

dsol

New member
עדן ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

מזל טוב וכל זה...

../images/Emo103.gifמזל טוב!!!!!

עדן צ'אן D= המון המון מזל טוב, בישים, ספרים, DDר, נארוטו מבוגר וסקסי, קאקאשי זקן וסקסי, שמחה, הצלחה, מתנות, איחולים, התגשמות איחולים, דוחה ערסים, את היכולת להגיד לא לבחור, ומיץ ענבים. =]

¥otamsh

New member
אממ...

בעיקרון חשבתי להתחיל לכתוב איזה משהו אולי מרגש כזה, על איך שהכרתי אותך כמעט לפני שנתיים, בתור המנהיגה האצילה שלנו... אבל אני וברכות לא הולכים משהו יחד, אז אני רק אגיד לך שאת אחד הבני אדם הכי מדהימים שיצא לי להכיר, ואני לא מאמין שבן אדם מדהים כמוך חי כבר 18 (חחח לא יודע משום מה באתי לרשום פה מאתיים, נראה מתאים כזה) שנה, ואני זכיתי להכיר אותך ס"ה שנתיים (שהפכו למדהימות, לא מעט בהשפעתך והשרוטים האחרים מפה). אז כמובן תדעי שאני אוהב אותך עד אינסוף בעוצמת שתיים בחזקת א-0 (טכניון, נו 0.ם) ובחזרה... ואפילו יותר! ואני כאן בשבילך, מאיר, לנצח - כמו שאני יודע שאת בשבילי. 3> מתגעגע.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאעע זה כזה מרגש, תודה../images/Emo24.gif

מאור חיי אתה

benedek22

New member
עדן חמודה שלי!!!!!!!

המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!! שתמיד תשארי כמו שאת,גם אם לפעמים את מפחידה אותי ^^ אוהב אותך חולה עלייך תעשי לי כבר ילד!!!!! עכשיו שאת חוקית תבואי אני ילמד אותך מזה אלכוהול וסיגריות חחחח בקיצר המון מזל טוב נשיקות חיבוקים וברכות

למעלה