"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo217.gif "Songs In Time" ../images/Emo217.gif

למי שכבר הבין לפי האייקונים בכותרת, היום אנחנו עם... Bone to Bone(Coney Island Whitefish Boy פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר וג'ו פרי.
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו Night In The Ruts ב-1979.
Coney Island Whitefish זו מילת סלאנג ל-
משומש...
לשיר קיימת גם גרסה מוקדמת, אינסטרומנטלית (כמו לשירים נוספים מהאלבום Night In The Ruts ששוחררו ככה ב-Pandora's Box). הגרסה המוקדמת הזאת של Bone To Bone שוחררה בזמנו כ-B-Side של הסינגל Let The Music Do The Talking של הג'ו פרי פרוג'קט ב-1980. היא שוחררה לראשונה על CD ב-1999 וניתן למצוא אותה באוסף של הפרוג'קט - The Music Still Does The Talking שיצא באותה שנה. שאלות:
מה אתם חושבים על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה עם הזמן ואיך?
האם שמעתם את השיר בלייב מהופעות ישנות, והאם הייתם רוצים שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב כיום?
במידה ושמעתם, מה דעתכם על הגרסה המוקדמת האינסטרומנטלית של השיר? (במידה ולא שמעתם, בואו לבקר אותי באמא ש'לכם
)
איזה ציון אתם נותנים לשיר מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Bone To Bone

AeroSlash

New member
נראה..

מה אתם חושבים על השיר כיום? יש לו ריף מגניב
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה עם הזמן ואיך? לא חושבת. עדיין אותן הסימפטיות.
האם שמעתם את השיר בלייב מהופעות ישנות, והאם הייתם רוצים שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב כיום? לא אחד הפייבוריטים שלי לרשימת הסט-ליסט. יש לי כמה בקשות קודמות לו.
במידה ושמעתם, מה דעתכם על הגרסה המוקדמת האינסטרומנטלית של השיר? (במידה ולא שמעתם, בואו לבקר אותי באמא ש'לכם ) אני אבוא לבקר אותך
איזה ציון אתם נותנים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 6. כי הוא אחלה. ואחלה זה לא יצירת אומנות, אחלה זה 6.

AeroTom

New member
דעתי (איפה אתם, אנשים?)

מה אתם חושבים על השיר כיום? אחלה שיר. הוא בשבילי מהשירים הפחות-מוערכים של הלהקה. מה גם שהוא נמצא באלבום אולי הכי פחות מוערך. לא הכי אהוב עלי באלבום שלו, אבל בין אלו שם שאני יותר אוהב. יש לו אחלה ריף ואני מאוד נהנה לשמוע אותו. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה עם הזמן ואיך? בהתחלה לא מאוד שמתי לב אליו האמת. לקח טיפה זמן ואז ממש נכנסתי אליו. עבר לי בראש אז שהוא התשובה ב-"Night" לשירים באלבומים קודמים כמו: DTL Rats Toys שהוא השיר הקצבי הזה של האלבום ששומר על המסורת...אז כיום אני אוהב אותו מעט יותר מתחילת הדרך. אבל לא כזה הבדל, כי הקליק איתו בזמנו לא הגיע יותר מדי מאוחר. האם שמעתם את השיר בלייב מהופעות ישנות, והאם הייתם רוצים שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב כיום? כן וכן. אני חושב שיהיה ממש מגניב אם הלהקה תבצע אותו כיום בהופעה. זה יישמע מאוד מעניין והם יכולים לעשות איתו הרבה דברים טובים לדעתי. כמעט כל השירים מ-"Night" ככה... במידה ושמעתם, מה דעתכם על הגרסה המוקדמת האינסטרומנטלית של השיר? היא מאוד נחמדה. קניתי בזמנו את האוסף הזה של הפרוג'קט, בהתחלה לא כזה שמתי לב לרצועה הזאת, אבל כיום זה קטע שממש נחמד להאזין לו. בדיוק כמו הקטעים המוקדמים של: Cheese Cake Three Mile Smile בפנדורה. קטע מעניין להקשבה בהחלט. ובאמא ש'לכם, תבואו... איזה ציון אתם נותנים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? הייתי הולך על 7.5. הוא אחלה של שיר ועושה את העבודה בשבילי. לא יצירה ענקית, אבל שיר טוב שראוי לכבוד. ויאלה, שעוד ימשיכו להגיב. הפינה הזאת יכולה ליצור לא מעט דיונים ותגובות, ובכלל, מעניין מאוד לראות את הדעה של כל אחד על שירי הלהקה.

AeroFan

New member
עונה

מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר נחמד, לא מהטובים באלבום לדעתי. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה עם הזמן ואיך? תמיד חשבתי אותו הדבר, יחסית לשאר השירים באלבום הוא אף פעם לא ממש תפס אותי כמו השאר, אבל הריף שלו ממש טוב. האם שמעתם את השיר בלייב מהופעות ישנות, והאם הייתם רוצים שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב כיום? לא זכור לי ששמעתי אותו אי פעם בלייב. במידה ושמעתם, מה דעתכם על הגרסה המוקדמת האינסטרומנטלית של השיר? (במידה ולא שמעתם, בואו לבקר אותי באמא ש'לכם ) איזה ציון אתם נותנים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 6

SaintJohn

New member
שיר ממש מגניב

מה אתם חושבים על השיר כיום? כמו שאמרתי, שיר ממש מגניב, נותן חיים וצבע ל-NITR. הריף הוא אחד הטובים לדעתי, ואם סטיבן היה במצב קצת יותר טוב באותה תקופה אני בטוח שהיה אפשר לעשות ממנו שיר אפילו עוד יותר טוב. גם אני חושב שהוא מאוד Under-rated, הוא צריך לקבל יותר כבוד והערכה ממה שנותנים לו.
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם זה השתנה עם הזמן ואיך? לא זכור לי שהוא ממש בלט כששמעתי את האלבום בפעם הראשונה. בכלל, בשמיעה הראשונה לא התלהבתי לגמרי מכל האלבום, חשבתי שהוא טוב, אבל לא יותר מזה. עם הזמן התחברתי אליו הרבה יותר, והצלחתי לקלוט את הכייפיות והרעננות שבו. זה אמנם לא השיא באלבום NITR, אבל בלעדיו זה היה אלבום הרבה פחות טוב לדעתי.
האם שמעתם את השיר בלייב מהופעות ישנות, והאם הייתם רוצים שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב כיום? גיא פעם אחת השמיע לי הופעה מסיבוב ההופעות של NITR עם השיר הזה, ג'ו עדיין היה בלהקה וזאת כבר היתה אחת ההופעות האחרונות שלו לפני שהוא החליט לעזוב, סטיבן היה מחוק לחלוטין ולא הצליח לשיר את המילים כמו שצריך, אבל היה מגניב לשמוע את הביצוע בלייב. בטח שאני רוצה שהם יחזרו לבצע אותו בלייב! כמה שיותר גיוון - ככה יותר טוב. אני בטוח שהלהקה תוכל לעשות לו איזה "טיפול" קטן או תוספת כדי לתת לו איכות של לייב שלא נמצאת בגירסת הסטודיו.
במידה ושמעתם, מה דעתכם על הגרסה המוקדמת האינסטרומנטלית של השיר? (במידה ולא שמעתם, בואו לבקר אותי באמא ש'לכם ) יצא לי לשמוע את הגירסה הזו, אבל זה היה ממש מזמן ואני לא כל כך זוכר אותה.
איזה ציון אתם נותנים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? אני עם תומר - 7.5. זה שיר שאני מאוד מאוד אוהב, אבל הוא לא מהטובים ביותר ולא חסרים שירים אחרים של אירו שאני חושב שהם יותר טובים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה