vampire diaries Ep 7

../images/Emo216.gifvampire diaries Ep 7../images/Emo58.gif

תקציר:
As Vicki's (Kayla Ewell) behavior becomes more dangerous, Stefan (Paul Wesley) tries to help her. Elena (Nina Dobrev) tries to convince Jeremy (Steven R. McQueen) to stay away from Vicki. Caroline (Candice Accola) gives Bonnie (Katerina Graham) a necklace she took from Damon (Ian Somerhalder) to wear with her Halloween costume, and when Damon tries to take it back, he is surprised by Bonnie's abilities. Bonnie discusses the incident with Grams (guest star Jasmine Guy) and learns more about her family's past. Trying to cheer Vicki up, Matt (Zach Roerig) takes her to the high school's haunted house, but the evening soon takes a terrifying turn​
אני חייבת לציין שהפרק היה פשוט מעולה
כל העניין שויקי ערפדה היה נחמד..וחבל שנגמר בצורה כ"כ כ"כ טראגית..בשביל ג'רמי:/ דיימון מתגלה הפרק כקצת יותר רגיש מבעבר כאשר הוא מסכים להפנט את ג'רמי..בשביל הלנה
בכלל..אין משהו רע לומר לגבי הפרק.. חפירה תבוא אח"כ..בהתאם לשלכם

Slow Cheetah

New member
דייייייימוןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

זה היה כל כך חמוד. הוא יכול לעשות משהו בשבילה, והוא עושה
וזה כל כך לא הוא, ובאותו זמן כל כך כן XD סוףסוף רואים שמישהו נפגע... ברוב הסרטים/סדרות אנשים מועפים ונלחמים והכל ורק יוצאים מלוכלכים, פה הלנה נחתכה כמו שצריך D: לא סבלתי את וויקי, אבל זה היה ממש עצוב שהיא מתה

larisa125

New member
כמה תמונות מהפרק../images/Emo58.gif

תמונה יפה של דיימון, אני אחסוך מכם את שאר התמונות שלו, יש יותר מדיי

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

סבתא של בוני, עליי לציין שכשהתחילה הסצנה הזו, חשבתי שהאישה הזו היא דיימון מחופש לאישה. דומה, לא?

Bartal j

New member
התרשמותי מהפרק../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, נראה לי שהם חיכו שבוע כדי לשדר אותו השבוע הזה בגלל ההלואין ככה שזה פרק ספיישל כזה לחג שנחגג היום. (גם אני רוצה מסיבה כזו חח התחפושות שם היו ממש מגניבות) חח אהבתי את התחפושת של ויקי לערפדית מעניין מהיכן היא לקחה את הרעיון חח והנשיקה שלה עם ג'רמי ושפתיו המדממות.. נראתה מפתה חח הייתה לי הרגשה שמשהו כזה יקרה, כי ויקי בתור בת אנוש לא הייתה בדיוק צייתנית וממושמעת אז בתור ערפד? היא בכלל תהיה חסרת רסן. גם אני לא אהבתי את ויקי אבל באמת היה לי חבל שהיא מתה, בעיקר בגלל ג'רמי מסכן ריחמתי עליו, וגם על מאט שלא יודע כלום מהסיפור. אבל איך שהיא תקפה את אלנה ונשכה אותה, ידעתי שסטפן לא יתן לאלנה למות, אז ידעתי שמשהו בסגנון הזה הולך לקרות. השחקנית של אלנה משחקת ממש יפה אני חייבת לציין. והבייב שלי כמובן.. דיימן
איך אלנה סטרה לו והוא התאפק כדי שלא להגיב כי הוא יכול לפגוע אולי בכולם אבל הוא לא יפגע באלנה וגם היא יודעת את זה כנראה בשל כך היא אסרה את האומץ לסטור לו למרות שהיא יודעת שהוא ערפד (לא דבר נבון במיוחד לעצבן ערפד). ובכלל בהתחלה שטיילר קרא לו dude הוא ריסן את עצמו ולא הרג אותו למרות שראו שהוא התרגז.. הוא בחר להקשיב לסטפן. אבל עדיין ראו את הציניות שאני כה אוהבת בפרק
למרות שבהחלט רואים הפרק עוד פן רגיש יותר באישיות שלו (איך הוא מוכן לגרום לג'רמי לשכוח את הכל בשביל הרצון של אלנה) אני חושבת שככל שהוא מתקרב יותר לאלנה היא מצליחה יותר לרכך אותו. מעניין מה הכח של התליון הזה שהיה שייך לדיימון שבוני לבשה עם התחפושת (המכשפה שלה, כאילו ויקי ערפדית ובוני מכשפה.. נייס מקורי מאוד חחח) למה דיימון רצה מאוד להשיג אותו בחזרה כשהוא ראה את בוני עונדת אותו (ונכווה ביד) ואיך התליון קשור לסבתא המכשפה הרבה רבה רבה של בוני... סה"כ פרק מעניין, ובהחלט ברוח ההלואין

Berethor

New member
../images/Emo58.gifנראה שויקי חזרה על הטעות של גיימס

כמובן שזה גם מראה כמה היא ערפדה סוררת ומטורפת, יש להם מליוני בני תמותה שהם יכולים להרוג, אבל הם חייבים דווקא לטפל לחברה של ערפד אחר, זאת התוצאה.

קרניjack

New member
פרק מצוין ומרגש../images/Emo58.gif

התרגשתי מכל סצנת המוות של ויקי - שלא ציפיתי לה כלל- עם הדרמה של אלנה וג'רמי בסוף, וה"טובה" של דיימן שמציגה אותוח באור אחר. אני ממש ממש אוהבת את האופי של דיימן! הקנאה שלו לסטפן, הציניות וההומור המרושע שלו, הדיאלוגים השנונים, איך שהוא מדבר....כמו שכבר כתבתי אני חושבת שזה הופך אותו לאחד הערפדים המרושעים הטובים ביותר בהיסטוריית הערפדים
ויקי הערפדית המשוחררת- לא ציפיתי שהיא תיהיה כזאת טיפשה לרצות "דם אנושי" ולשאול כמו ילדה קטנה "אני יכולה לקבל דם אדם?", אבל עם ההסברים של סטפן על ההתנהגות הראשונית בתור ערפד ועם האופי המעורער של ויקי אי אפשר לדעת למה לצפות. גם יש התקדמות בעלילת המכשפות ובוני, קצת מכירים יותר את ההיסטוריה שלה, ולמרות שעדיין לא דיברו על העבר שבין המכשפות והערפדים אני מצפה (יותר מקווה) שבפרקים הבאים יווצר הקשר הזה, כלומר, שאולי בעבר המכשפות נלחמו נגד הערפדים או משהו. אני לא יודעת אם זהו רק כוחו של התיליון לבדו שהשפיע על דיימן, או הכוח של מי שלובשת אותו שמפעיל אותו, אבל יש לי הרגשה שדיימן יהיה מעורב בסיפור ה"חשיפה" של בוני כמכשפה. מקווה שיהיה להם עימות כלשהו....ממש כיף שעירבו כישוף בסיפור. מצד אחד עצוב לי לראות את ויקי הרוסה, ולבסוף משופדת, היא לא הייתה דמות עמוקה במיוחד אבל הוסיפה המון צבע וסצנות נחמדות עם ג'רמי לעלילה...מצד שני היא נמאסה קצת, כל החתול-עכבר שלה ושל ג'רמי (ושל הסמים) היה עול. עכשיו מעניין איך ג'רמי ימשיך הלאה ומתי שוב הוא ייחשף לסיפור הערפדים. מפרק לפרק אני גם אוהבת את הדמות של אלנה, היא פשוט דמות חכמה וריאלית, והיא לקחה את הצעתו של דיימן, כמה שהשנאה והכאב גדולים כלפיו, היא יודעת להתמודד עם הסידרה ופשוט יפה...עד אמצע הפרק היה לי קצת "משעמם" אבל החלק השני שלו היה הרבה יותר טוב עם כל האקשן והדרמה. מעניין גם מה יהיה עם מעט, או שגם הוא יתחיל להאמין לסיפור ה"מורדת הבורחת" שככל הנראה יופץ מג'רמי. מאוד מאוד אהבתי את הסצנה עם אלנה ודיימן, כאשר היא סוטרת לו, אפשר לראות את הנקודה החלשה שלו כלפיה, שיש לו צד "רחום" שזאת בעצם ה"אהבה" שלו, לא שהיוא בדיוק אוהב אותה, היא פשוט מזכירה לו את קת'רין... גם מעניין מה הולך לקרות עם דיימן ואישתו של ראש העיר...כלומר התיכנון שלו זה בטח לגלות את כל שמות חבריי המועצה (שהם היא ובעלה והשריף? וזהו?) ולרצוח אותם, אבל אני מקווה שזה יתפתח בצורה שונה... קיצר פרק ממש טוב ומחכה לפרק הבא

larisa125

New member
לרצוח אותם? ../images/Emo2.gif

קצת מוגזם מדיי, אולי הוא ייהפנט אותם

קרניjack

New member
למה לא../images/Emo58.gif

זה בכלל לא משנה לא...כלומר להתעלל בהם, ואז, לרצוח אותם

larisa125

New member
אבל הוא עדיין לא מעוניין שהם יתגלו

רצח המוני רק ימשוך תשומת לב