Vampire Diaries 1x20

../images/Emo216.gifVampire Diaries 1x20../images/Emo58.gif../images/Emo48.gif

שם הפרק: איזבל תקציר:
Isobel (guest star Mia Kirshner) returns to town and stuns Alaric (Matt Davis) with her attitude and her demands that he arrange a meeting with Elena (Nina Dobrev.) When mother and daughter finally meet, Isobel refuses to answer most of Elena's questions, but reveals that she will stop at nothing to find the mysterious invention Johnathan Gilbert has been searching for. Isobel's dangerous actions lead Stefan (Paul Wesley), Damon (Ian Somerhalder) and Bonnie (Katerina Graham) to step in and help Elena deal with the situation.​
לדעתי פרק מעול וחיכיתי המון זמן לראות את דיימון מתחיל להילחם על אלנה ואת סטפן מתחיל להלחץ
חפירות בהמשך:)

ketrina

New member
השערה על הפרק הבא: ו../images/Emo58.gif על פרק 21

אלריק אמר לתלמידים שהמסיבה שתערך תהיה בנושא הקרב על ערוץ ווילו (איך שקוראים אותו:).בגלל שהסדרה אוהבת לחזור על ההיסטוריה,יתכן שתהיה לזה משמעות נוספת? אולי זו תהיה סגירת מעגל אם כל הערפדים מהקבר באמת ימותו הפעם בזכות ההמצאה של גילברט והרצון של קת'רין? ו שזו תהיה סתם עוד מסיבה משעממת ביותר. :)

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

ראשית , עליי לומר שאיזבל היא
ה! פעם ראשונה שהיא רואה את הבת שלה אחרי 17 שנים, והדבר הראשון שהיא מבקשת ממנה הוא את המכשיר הזה. אפילו לא שואלת לשלומה, לא מסבירה למה נטשה אותה, לא מסבירה למה לא דיברה איתה כל השנים האלה. אהבתי איך שדיימן דיבר איתה, אמר לה שאם תתעסק עם אלנה יהיה לה עסק איתו , אני ממש אוהבת שאכפת לו ממנה
סטפן חזר לקדמותו דיי מהר. הקטע הזה לא היה כל כך אמין. בפרק הקודם הוא התענה בגלל הדם ורצה למות ועכשיו הוא לגמרי בסדר, דואג ואוהב ונחמד כרגיל
אהבתי איך שבסוף ראינו שאיזבל היא לא כל כך "רעה" כמו שהציגו אותה בתחילה, יש לה טיפת אנושיות והיא דואגת לבת שלה. ואם כבר זה, אז ג'ון הוא אבא של אלנה?
( כל כך טלנובלי
) וג'ון נמנע מאחריות כל השנים האלה, כאילו שלא אכפת לו מבתו, גם אחרי שהוריהם של אלנה וג'רמי נפטרו. ואיך שאיזבל סחטה את אלנה! היא איימה להרוג את כל הקרובים אליה...ולחטוף את ג'רמי באמת היה מהלך מלוכלך! ומסכן מאט, הסצנה הזאת הייתה ממש מפחידה (מפחידה לא במובן של אימה
). ואם כבר אני מדברת על מאט, זה גרם לי להיזכר בקרוליין. קרוליין מעצבנת כרגיל ומדברת יותר מדיי ולא תורמת לעלילה. ג'רמי המסכן והאבוד, הוא היה כל כך sad puppy כשניסה להשיג את אנה... ואנה
אני ממש לא יודעת מה עומד לקרות הלאה מהבחינה של היחסים בין ג'רמי לאנה. אני משערת שג'רמי יצטרך להפוך לערפד כי איכשהו תמיד צריך להיפתר העניין של "הערפד נשאר צעיר לנצח ובן האנוש מזדקן ומת". אבל בכלל לא משאירים מרחב לתמרון, יש עוד פרק אחד לעונה וצריכים להכניס בו המון. ולסיכום- בוני! בוני הרעה
עלולים להרוג את סטפן, את דיימן , את אנה... אני מבינה שבוני רוצה לנקום את מות סבתה ולהעלים את הערפדים ממיסטיק פולס, אבל היא לא הייתה צריכה לעשות זאת בצורה כזו מרושעת, היא ממש בגדה באלנה. יכלה פשוט לא לשתף פעולה וזהו. זה היה ממש צבוע בעיני, היא באה לאלנה, חיבקה אותה, ניחמה אותה, ואני כבר חשבתי שהכל יהיה בסדר, אבל אז היא עושה את זה ?! כבר בהתחלה זה לא נראה לי הכי אמין, בוני סתם "הרימה" את המכשיר באוויר והחזירה אותו לשולחן.חשדתי שהיא עשתה משהו לא בסדר, חשבתי שהיא שינתה את הכישוף או רימתה בצורה כלשהי, אבל לא לבטל אותו לגמרי?! אני כבר מחכה לפרק הבא, לראות מה יהיו ההשלכות של המעשה. מישהו יודע אם ומתי תהיה עונה שנייה?

אלוהים,איזה פרק!!!../images/Emo58.gif

כחובבת DALENA מושבעת,זה היה עבורי אחד הפרקים הטובים! החל בשיחת הפרק המצחיקה בין אלנה לדיימון,שכללה חיוך מאוהב מצידו, אותו הוא התאמץ מאוד להסוות כאשר העביר מהר נושא לדוד ג'ון,עלק.. המשיך ב"את לא חייבת לפגוש אותה אם את לא רוצה" עם המבט הדואג בעיניים,כשסטפן בשוק מוחלט מעביר מבט בינו לבין אלנה,לא מבין מאיפה זה הגיע לו פתאום,הקשר החזק בין חברה שלו לאחיו הגדול.
המשיך בשיחה של הBFF החדשים, דיימון ואלריק, לגבי טבע הערפד, בו אלריק הודה שאפילו לדיימון יש צלם אנוש,מה שכמובן הוכחש על ידי דיימון,מתוך פחד לאבד את תדמית הפאן-גאי שלו.
לא נשכח גם 5 דקות שלמות של דיימון במכנסיים בלבד!!!
והאיום על איסבל בל תפגע באלנה היקרה שלו,כן כן,במילים אלו ממש!!
וללא ספק,גולת הכותרת של הפרק- איסבל קולטת את כל העניין, ולמרות היותה כלבה ביותר
מבשרת לאלנה שדיימון מאוהב בה!
!והיא אפילו לא מבינה למה למען השם היא עם סטפן ולא דיימן...כן,זו אכן שאלה שאני שואלת את עצמי כל פרק מחדש!!וכל זאת כשדיימון וסטפן נמצאים לידן.דיימון בולע את הלשון,וסטפן קולט סוף סוף שפספס כאן משהו ענק.אלנה מציצה אל דיימון, כשמחבקת את סטפן, ודיימון מחזיר לה מבט מיוסר.
בסוף הפרק סטפן מנסה להפחיד את דיימון בל יתעסק עם החברה שלו.אבל על מי הוא עובד?
?זה דיימון למען השם,ודיימון ייעשה הכל בשביל חברתו הטובה ו"היחידה" בעצם.;))))
בקיצור,אחד הפרקים הטובים..לא ייאמן כמה שהסדרה הזו הולכת ומשתפרת.והפרומו לפינאלה הגדול נראה פצצה!!!

קרניjack

New member
"DALENA? "../images/Emo5.gifהו, בחיי!../images/Emo6.gif

ההמצאות המזעזעות של המעריצות!

ketrina

New member
אולי סטפן ובוני.דיימון כמעט הרג את בוני

והיא כמעט אותו...שילוב מוזר

../images/Emo216.gifזהירות-חפירות ארכאולוגיות לפניך../images/Emo58.gif

ובכן..פרק אחדלפני אחרון.. אז ככה, קצת קשה לי הפעם יהיה לדבר על הפרק בלי לדבר על כל דמות שהופיעה בנפרד:)
דיימון, מיסטר דיימון שובר הלבבות הערפדי האולטימטיבי. היינו צריכים את איזבל שתפתח לו ולאלנה את העיניים? הוא אוהב אותה, הוא דואג לה ויהיה מוכן(לדעתי) להקריב את עצמו כדי שלא לא יקרה משהו רע. בתחילת הפרק כשהוא עונה לפלאפון של סטפן ומדבר עם אלנה, בחיי איזה חמוד ואיזה חיוך עלה לי על השפתיים- חח..זה היה כזה סטייל BFF. בעיקרון דיימון לא כזאת דמות מסובכת, אולי הוא עצמו מתוסבך, אבל לדעתי הוא כן ינסה להיות עם אלנה והוא וסטפן יגיעו עד לרגע של מלחמת אחים מדממת, ואלנה חייבת לבחור נכון, אני לא אומרת שדיימון הוא הבחירה האולטימטיבית, אבל היא יכולה לשנות את דיימון לטובה(לא כמו סטפן אבל חלק מהעניין יכול לעבוד רק לטובת דיימון).
אלאריק- my second favorite male..דיימון ואלאריק עושים רושם של חבר'ה שמסתדרים למרות כל הקטע הפסיכי שדיימון ניסה להרוג( וטכנית הרג)את אלאריק. אני אוהבת את אלאריק כבר מההתחלה..כדאי שדיימון לא יהרוג אותו שוב
. אלאריק כ"כ מיוסר ומסכן, מה איזבל חשבה שהוא יגיד לה:"הו האני כ"כ התגעגעתי..איפה היית? לא משנה העיקר חזרת אליי". היה נכון לקרוא לה כלבה אנוכית, כי זה מה שהיא. אבל טוב שהיא היפנטה אותו(והחזירה לו את הטבעת) יעשה לו רק טוב לשכוח מהאהבה שלו אליה, לדעתי.
איזבל, ביצ' ביצ' ביצ'. .עושה רושם שהיא מתלהבת מידי מהאמרה:"אני ערפד, אני אתנהג כמו ערפד,אין לי רגשות...יאדה יאדה יאדה". אני מסכימה עם אלנה, לא כל הערפדים ככה ולא כולם אמורים להיות ככה.. א-ב-ל, מאוד אהבתי כשהיא אמרה לאלאריק שלהפוף לערפד זאת הטעות שלה ושלהיזכר במה שהיא עזבה זה הכי כואב לה בעולם, יפה גם היה לראות את המסכה יורדת כאשר דברה עם ג'ון ואמרה שלאלנה מגיע חיים טובים(גם אם זה בהקשר שצריך להרוג את האחים סאלבטור). אחחח..דיימון בלי חולצה באחוזה של איזבל. לשטוף את העיניים ולעשות PAUSE לפרק לבערך 3 דקות
אז כנראה שלו ולאיזבל היה עבר "רומנטי" שהוביל לנשיקה מלאת התשוקה הזאת. וטוב מאוד שהוא דפק לה את הראש, טוב מאוד שזה נבע מתחושת האחריות שלו לאלנה. חה, קיל דה מסנג'ר סנדס א מסג'- והוא אמר שקת'רין כלבה שצריכה לבוא אליו בעצמו..זה יהיה..מעניין. אני ארצה מאוד לראות אותה בעונה הבאה!!
גון, הדוד ג'ון
,/אבא של אלנה.. אז הפרק אני לא שונאת אותו בכלל כי הכל כ"כ ברור הפרק, אין יותר את כל הקטע המגעיל שלו והוא היה חופשי לחלוטין עם ג'רמי. לא התפלאתי בכלל שהוא "עובד" עם איזבל(למרות שהיא גם סה"כ בובה של קת'רין), הוא עשה זאת חלקית מאהבתו אליה. אבל הוא עדיין רוצה את ערפדי העיירה מתים וכן אכפת לו מהמשפחה שלו. הייתי רוצה שיפתחו לו את העיניים, ומי יודע אולי הוא יסתדר עם הערפדים מתישהו ולא ינסה לעשות להם השמדה המונית.
ג'רמי, האח המיוסר למדי
חבל על העצבים שלו, הוא חמוד ואני מאוד אוהבת אותו, אבל תן לאחותך להסביר לך למה היא לא סיפרה לך..it was for your own good. סביר להניח שהוא יהפוף לערפד עוד לפני שאלנה תהיה כזאת... אין יותר מה להגיד, הוא לא היה מעניין בכלל הפרק..חח אה, חטפו אותו, זהו.
אנה. נו באמת, היא חזרה לשנייה אחת בפרק וגם אז היא בכתה. אני אוהבת אותה ואת ג'רמי ומקווה מאוד להתפתחות דרמטית בעלילה מתישהו.
בוני.. שונאת אותה, מאוד. חיביים להרוג אותה כבר, למה היא מועילה בדיוק??לכלום!! באמת היה צבוע מצידה לשקר לאלנה, אבל אם זאת הדרך שלה, הגלגל יסתובב(הרגשה שלי)..she is going down. אמן.
מאט&קרוליין&טיילר.. דמויות משנה, מה יש לספר?? מתי טיילר יהפוך לאיש זאב??כנראה שהיה נוח לבמאי/תסריאטאי לגרום לנו לחשוב ככה וכך גם תסתיים העונה? באופן כללי כל הדמויות בסדרה מעולות וכל אחת לחוד יכולה לפתח סדרה משלה או קו עלילה מעולה. אני מבינה שהעלילה העונה היא בעיקר רק סביב אלנה/דיימון/קת'רין(שזוכה להיות אזכורים יותר מההופעות של טיילר) מקווה לפרקים טובים כאלה בעונה הבאה. עוד פרק אחד ועונה 2 בספטמבר לא?? אוף כל הסדרות נגמרות

קרניjack

New member
פרק טוב עם סוף נורא מעצבן!../images/Emo58.gif

מה, לא יכלו לחפש אקשן בדרכים אחרות מאשר ש"נגלה" בסוף שבוני לא באמת עשתה את הכישוף ושהמכשיר יכול להרוג את דיימן וטספן? לי זה נשמע כמו ניסיון צולע של התסריטאים להכניס עוד פיתול בעלילה...סתם מעייףך ומעצבן, וכן, עכשיו סטפן ודיימן שוב נרדפים...בלה בלה בלה. עוד קטע מעצבן: ג'ון הוא עכשיו אבא של אלנה? נו באמת, מה זאת טלנובלה?! מעייף ומיותר, ועוד ניסיון לייצר דרמה. דיי!
איזבל ז*נה! דיימן אמר שאפשר לכבות את "המתג" הזה של האנושיות בך , כי ככה קל יותר לחיות, אבל הקרות, האדישות והאופי החדש של איזבל- שכל כך שונה ממה שהיא הייתה- היה מעט תמוהה אם חושבים על זה. כן, חוץ מבסוף שהוכיחו לנו "שיש בה חמלה ואהבה" עוד לאלאריק...בולשיט, שיחליטו אם היא כלבה או לא. אני החלטתי שהיא סתם כלבה רעה שמשרתת את קת'רין. אבל הדמות שלה הייתה מעניינת.
ממש ממש אהבתי את הקטע ש"הקרון" נופל על מאט, טיילור ועוד איזה בחור מנסים להרים את זה ואז סטפן בא ומרים בקלות.
מה שאיזבל אמרה בסוף...אז לדיימן יש רגשות כלפיי אלנה, לא אהבה מטורפת, אבל אהבה כמוסה ועכשיו סטפן הוא החבר הקנאי...ידה ידה. בסוף אלנה עוד תתאהב בדיימן שיחרף נפשו על איזו המצאה של התסריטאים ויהיה לנו שידור חוזר של העבר.
הקטע שדיימן הגיע לאיזבל היה נחמד...אבל למה לעזזל הוא לא הרג אותה? כי היא מקושרת לקת'רין? זה היה חוסך הרבה צרות! ממש אהבתי איך שהוא הסביר לה למה הורגים את השליח...כי זה מעביר מסר!
אח, דיימן!
עצוב לי על אלאריק, אבל טוב שעכשיו הוא נפטר מאיזבל, שאני בטוחה שנפגוש גם אותה...
אהבתי את הקטעים עם ג'רמי- סוף סוף הוא אמר לאלנה שהוא יודע, ומי יודע מה עכשיו יהיה עם אנה? היא תגור איתם בבית?
ותגידו, הרפר מת? או שזאת רק פרל?
אני תוהה מתי קרוליין תיכנס ותגלה את כל עניין הערפדים...יש לי הרגשה שזה יקרה מתישהו. וזהו, עד לפרק הבא...שמקווה שיהיה מפוצץ!

ketrina

New member
../images/Emo58.gifגם אני תהיתי לגבי

קרוליין.היא דוחפת את האף שלה לכל מקום,ובעצם היא הראשונה מבין הדמויות שנתקלת בערפד כערפד-בדיימון שמנשנש אותה. והיא כל כך אאוט.זה ממש מוזר.היא לא מרגישה שכולם מדברים ביניהם ומעבירים מבטים והיא בחוץ? לגבי הרפר-אני חושבת שכן,כי רק הוא נשאר איתם בבית (זה מה שאנה אומרת לדיימון) וכאן יש שני ערפדים משופדים :

קרניjack

New member
אויי....מסכנון

כי הסצנה האחרונה שרואים אותו זה כשהוא רואה שירו בפרל....ואז זה קורה גם לו:p

ketrina

New member
../images/Emo58.gif יזה פרק! והרי החפירות:

אני חושבת שזה אחד הפרקים המעניינים שהיו, והיה כיף לראות שוב את כל הדמויות,גם אם זה היה למילה וחצי, זה נתן תמונה כללית של חיים שזורמים וממשיכים .
איזבל- היא רעה. היא פשוט רעה. כל פעם שהיא הופיעה על המסך הרגשתי חלל בלב וקור נודף ממנה לקילומטרים.ולמרות זאת,ריק שבר אותה והיא התוודתה בפניו.עצם המעשה שהיא שיחררה אותו מלאהוב אותה דרך ההפנוט מראה שבאמת אכפת לה ממנו.קצת אנושיות בים הקרח... "אנחנו לא רוצים את החיים האלה בשבילה" -מה הדבר העילג הזה?היא פתאום נחתה על הבת שלה, בצורה לא נחמדת, ופועלת לקחת מחיי הבת שלה את האדם שמעניק לאלנה תקווה וכוח ליום חדש.אלנה השתקמה בזכותו מאז המוות של הוריה.בקיצור, אמה לתפארת.
דיימון- דיימון אוהב את אלנה, דיימון אוהב את אלנה לנצח נצחים....שיחת הטלפון שלהם הייתה כל כך חמודה. וסוף סוף האהבה האת מתבטאת יותר,ואפילו מתגלית. כשאלנה חיבקה את סטפן והסתכלה לעבר דיימון- זה קרע לי את הלב.
גם קתרין שכל כך אהב בחרה בסוף בסטפן, וגם אלנה..
ג'ון- סוף סוף רואים אדם מאחוריו, כמו התגובה שלו על החטיפה של גרמי..וזהו בערך, אולי בעצם לא מספיק בכדי להיות אדם.
האם בגלל מורשתו המשפחתית- ג'ונתן גילברט וחיסול ערפדים- הוא יהרוג גם את איזבל? וגון אבא של אלנה,עוד הורה למופת. זה אומר שאלנה בכל זאת קשורה למשפחה..קצת דביק מה שהולך כאן. ודיימון היה עם אימא של אלנה, והסבתא רבא רבא שלה קתרין, ועכשיו הוא מאוהב בה?
אנה- כשהיא באה לבית של גרמי, כאילו כל השנים ירדו והיא הייתה שוב בת 17 שמאבדת את אימא שלה. ועכשיו לתמיד.זה היה ממש עצוב.ואין כמו גרמי להבין אותה, ולתמוך בה.בתקווה שהמילים של דוד גון לא ישפיעו על גרמי לראות את אנה אחרת.
מתג- המתג של הרגשות של הערפדים. אנה.פרל.הרפר.דיימון.סטפן,החברה הבלונדית ההיא של סטפן. איזבל היא הראשונה שמוצגת לנו לעומק כערפד בלי שום רגש אחר,האחרים מאוד רגישים.אני חושבת שזה קצת משחד אותנו לגבי הערפדים.
קתרין - מה קתרין תהיה?רגישה? קרה?היפית משוגעת?הרוח שלה מלווה כל פרק ועדיין לא ראינו אותה בהווה. מיותר לומר שאני סקרנית.
פרל ז"ל -
למה קתרין רצתה שהיא תמות? פרל אומרת לדיימון שהן חברות מאוד טובות,אז?
ובכלל, למה להרוג את כל הערפדים שהיו בקבר?מה אכפת לקתרין,היא אפילו לא הייתה בקבר, מה אכפת לה מהם?
בוני- זה היה צפוי שהיא לא תסיר את הכישוף,כמו שסבתא שלה רימתה את דיימון וסטפן בלחש לפתיחת הקבר. בוני אמרה לאלנה שהיא לא תכריח אותה לבחור צד, אבל שהיא בחרה.אני חושבת שההתנצלות של בוני לאלנה על ההתעלמות הייתה כנה, היא הרי לא ידעה כבר אז על המצפן. אין ספק שבוני השתנתה מאז אותו לחש על הקבר,שבו הוכיחה את סבתא שלה על שהיא רימתה את דיימון וסטפן.
(זה יומן:) אלנה- היא היחידה שלא שינתה פנים מאז תחילת הסדרה.
גרמי- גרמי המתוק.אהבתי אותו מאוד הפרק. מילות פרידה וסיכום:פרק מצוין.
ועוד שאלה: כל השנים דיימון מירר ת'חיים (סוג של) לסטפן בגלל שקתרין בחרה בסטפן ולא רק בו.לא התעורר בו כעס על קתרין?אני זוכרת מפרקים מההתחלה את דיימון אומר על האהבה לקתרין "בשבילי זה היה אמיתי" ו"אני אחזיר אותה" על קתרין- וכל זה היה אהבה נטו בלי שום רצון לברר למה היא בחרה גם בסטפן?
מה נראה לכם?
עכשיו אפשר לומר שיש בו רצון לנקמה בקתרין?

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אבל קת'רין לא בחרה בסטפן! היא בפירוש בחרה אפילו בדיימן! היא הרי הייתה צריכה לכשף את סטפן בשביל לגרום לו לעשות את כל הדברים האלו ודיימן עשה הכל מרצונו, הוא אהב אותה ונראה לי שגם היא, במובן כלשהו אהבה אותו. בעצם היא "בחרה" בשניהם.

ketrina

New member
זה מה שדיימון

אומר לסטפן בסוף הפרק..אחד מהפרקים הקודמים..שכחתי איזה :) עצם זה שהיא כפתה על סטפן,מראה כמה היתה חשובה לה האהבה שלו אליה שהיא השיגה אותה בכוח, (לדעתי,יכול להיות סיבה אחרת) היא גם בחרה בסטפן ללוות אותה למסיבת המייסדים...בגדול היא בחרה בשניהם,אבל מה שדיימון רואה זה שהיא בחרה בסטפן ולא רק בו.

למעלה