The Vampire Diaries

../images/Emo216.gifThe Vampire Diaries../images/Emo240.gif

ב-10 לחודש התחילה סדרה חדשה בארה"ב.."The Vampire Diaries" האמת שידעתי שהיא אמורה לצאת מתישהו והיום ראיתי את הפרק הראשון.. אני חייבת להגיד שהיא מזכירה לי את "דמדומים" אבל יש לי הרגשה שהיא תהיה סדרה ממש טובה, הסיפור מעניין אותי מאוד והשחקנים שמגלמים את הערפדים ממש טובים. מישהו ראה? http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries

קרניjack

New member
נראה סופר טיפוסי לסרט נוער

יכול להיות חמוד...אפשר לצפות בזה באתר? כי ראיתי רק את הסירטון הזה שיש שם.

sapir aloud555

New member
די משעמם, לדעתי

אבל אני אנסה לראות עוד כמה פרקים לפני שאחליט אם הסדרה שווה משהו או לא.

Bartal j

New member
קראתי את הספרים.. למען האמת הספר השלישי

מעניין.. אני אהבתי את הסוף. יש בו איזכור לדמדומים בגלל הרומנטיקה בין בת אנוש מתבגרת לערפד אבל יש בו קצת יותר עומק בסיפור לדעתי מדמדומים.. (מקווה שהסדרה תהיה נאמנה לספרים) אני אישית אהבתי את יומני הערפדים יותר מדמדומים, כי היו שמה שתי דמויות ערפד ראשיות, ולמרות שהיו קטעים שסטפן עצבן אותי ללא ספק והזכיר די את אדוארד , אחיו דאמון האפל יותר פיצה על הכל. אבל בעיקרון זה עובד על אותו ז'אנר, למרות שהעלילה מעניינת יותר, מסתורית יותר וזורמת , מלאת אקשן ופחות קיטשית.

Bartal j

New member
אה ואני בהחלט מתכוונת לתת צ'אנס לסדרה

מקווה שיהיו נאמנים לספרים ולא ישאירו טעם רע בפה

קרניjack

New member
ראיתי את הפרק הראשון

ונראה ממש חמוד, קצת קיטשי, אבל לא במובן הרע, ועם ההשוואה לדידמומים, הדמות הראשית נראת הרבה יותר נורמאלית מבלה (ובכלל, באופן מפתיע כל השחקנים/יות שם נראים טוב LOL), הדמויות שם יותר אנושיות וההתנהגות שלהם יותר הגיוניות (בשונה מטרו בלאד) ומקווה שהרוע הערפדי יהיה הרוע עד הסוף
מקווה שהסידרה תיהיה מבטיחה כמו הפרק הראשון !

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

אישית אני בצד של דיימון..תמיד כיף לראות איך התפקיד של ה-BAD GUY רוקמת ורידים..ד"א, הוא אחלה שחקן! יש לי הרגשה שהסדרה תפתיע ותצבור מעריצים שלא יביישו את כמות המעריצים של דמדומים/טרו בלאד..

קרניjack

New member
רק שהיא לא תדרדר למחוזות פאקציים

או זנותיים כמו דידמומים או טרו בלאד. השקחנית משחקת יותר טוב מקריסטין (איך שקוראים לה) שמשחקת את בלה, וממש לא מתנהגת כמו טיפשה כמו סוקי. מצפה לטוב יותר.

larisa125

New member
פקאציים וטרו בלאד במשפט אחד../images/Emo54.gif

לא מסתדר אצלי כל כך
וסוקי אכן טיפשה...

קרניjack

New member
בפאקצי התכוונתי לדימדומים

וסוקי מעצבנת וטיפשה ולא הגיונית בעליל.

larisa125

New member
אה, אוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

ומה חשבת על הפרק האחרון שעונה השנייה של דם אמיתי? (אני חשבתי שהוא מגוחך לגמרי
)

Berethor

New member
היא לא צופה בסדרה, כמו רבים אחרים מהפורום

ואני חושב שכל הסדרה הזאת מגוכחת, לא רק פרק זה או אחר.

AlexOnFire

New member
העונה השניה מגוחכת לחלוטין, כולל הפרק האחרון. אני ממשיכה לראות את זה רק בגלל שאני משווה כל הזמן לספרים ומעניין אותי איך הם ירקמו את הסיפור מהספר לסדרה, אבל כבר הבנתי שהם לא נאמנים לספרים. אם הם הורסים לי את הספר הרביעי אני תובעת אותם! ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

larisa125

New member
העונה השנייה באמת מגוחכת

אהבתי את הסדרה עד לבערך מחצית העונה השנייה משם היא פשוט התחילה להדרדר

קרניjack

New member
ראיתי עד פרק 7 בעונה הראשונה

ופשוט שיעמם אותי...כאילו יש משהו מיוחד בסידרה, באוירה האפלה ומאוד פרברית שלה, אבל אני לא אוהבת את רצף ההתרחושיות ולא ממש מתחברת לדמויות, בעיקר לדמות ראשית כזאת מעצבנת.

צפיתי בפרק הראשון..

והאמת שהוא לא רע למרות איזכור קטן לדמדומים... אהבתי את דמיין:) אין על ערפדים "רעים" !! נשאר לקוות שהיא רק תלך ותשתפר..

למעלה