Supernatural 4x21

../images/Emo216.gifSupernatural 4x21../images/Emo58.gif

פרק אחד לפני אחרון! לדעתי הפרק הקרע שנוצר בין דין לסאם כ"כ גדול..ואני לא בטוחה שפרק הבא הם ישלימוף לדעתי יהיה נתק כלשהו..שימשיך לעונה הבאה(יש עוד עונה נכון?
) מאוד מאוד אהבתי את כל ההזיות של סאם..את אמא שלו(שעודדה אותו..), את סאם הקטן(שממש שבר לי את הלב כשאמר שהוא גדל להיות "הפריק" שלא רצה להיות
..)..הוא פשוט שחקן מצוין!
ואני מאמינה באמת, שדין ימות למען אחיו, למרות שיש בי צד שיגיד שאם הוא כבר חתם על "הסכם" עם המלאכים, הוא יכול להרוג את סאם. אה, והמכות. אוי..המכות
אוף..זה כואב לראות את הריב הזה..והמשפט של דין כשאמר שאם סאם יוצא מהדלת הוא פשוט לא יחזור. זה באמת פרק טוב, אני מאוהבת בסדרה הזאת

Nuriel13

New member
לא חשוב, מצאתי ../images/Emo58.gif

וואו, פרק חזק. ההזיות של סאם הרגו אותי, כשהוא התחיל לדבר עם עצמו הצעיר...וכל הקטע שהוא רצה להיות נורמאלי ובסוף נהיה "פריק". וכשהוא הזה את דין...וכשבסוף דין אמר לו שהוא מפלצת זה הרג אותי. אני לא רוצה שהם יריבו *בכי* אני לא חושבת שהם ישלימו, וכל העונה הבאה בטח תהיה על היחסים הרעועים ביניהם וכל זה. <.< ומעניין למה קאסטיאל שחרר את סאם...ממ...אוף, אני רוצה את 4.22 אבל אז זה אומר שזה הסוף! לאאאא!

becker16

New member
פרק מעניין ../images/Emo58.gif

המון התפתחויות,לי אישית היה קשה לראות את הבלאגן שנהיה בין סאם ודין.. עושה רושם שהם גמרו for good.. אחרי הפרק הזה יש לי חשק לחזור לעונות הקודמות לכל הקטעים שהם היו ביחד וכל הצחוקים והדאחקות.. זה נהיה רציני מדי כל העסק הזה.. בעיקר כי התכנית עלתה שלב, להבדיל מציד שבועי של כמה שדים,למונחים מפוצצים כמו גן עדן וגיהנום,וסוף העולם. אני מסכים שהשינוי הזה היה מתבקש,כדי שיהיה עניין לתכנית, כל הנושא של מלאכים שהוצג בעונה 4 פשוט הזניק את התכנית לרמה חדשה. פשוט חבל לי שהכותבים החליטו לקחת את הניגוד המוחלט של טוב ורע,ולהשליך את זה בסמליות על האחים שאנחנו אוהבים לראות. אני לא רוצה לראות את עונה 5 כ סאם-vs-דין,כי זאת לא הדינמיקה המתאימה. איפה יהיו לנו קטעים מצחיקים? כשדין מסתלבט על קסטיאל? אני די נרגש לראות מה יהיה עם סאם,מבחינת הכוחות שלו, כי זה משהו שממש אהבתי לראות העונה. מקווה שרובי ולילית' ימותו.. שתיהן כבר די מאוסות. בנוגע לפרק הבא,סוף עונה :[ זה עבר מהר ! אני עוד זוכר את עצמי אי שם בספטמבר לפנות בוקר מוריד את lazarus rising. כרגיל קריפקי ישאיר אותנו במתח עצום,ונצטרך להעביר קיץ שלם בתהיות ובמרדף אחרי מידע עסיסי על עונה 5.

../images/Emo58.gif

לא יאומן...הפרק היה כל כך מותח שכבר רציתי שיזוז דיי מרחו את עיניין ההזיות.. ומה הקטע שהמלאך שיחרר את סאם ואחר כך לקחו את המלאכית השניה... עוד לא הבתי סופית האם הדם של רובי "מוכן" בשביל סאם והוא לא רגיל... כי הרוע משתלט עליו דיי ניראה לי שתהיה מלחמה רצינית בין סאם לדין בסוף....אבל מה כל סוף עונה יהרגו מישהו....דיי שניהם מתו...שניהם חזרו מה נסגר יש עוד עונה|?

elena16il

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא ראיתי את הפרק אבל כבר שמעתי וקראתי אליו מספיק כדי להבין מה הולך.. לפי דעתי אם קריפקה רוצה להמשיך להראות את גאוניותו הוא איכשהו יפתור את המלחמה בין סאם לדין במהלך עונה 5... אני מאוד מקווה שבתחילת העונה כי כמו שכבר אמרו פה, אף אחד לא רוצה לראות מלחמה בין השניים.. (הספיק הפרק עם הג'יני שמראה איזה נתק היה יכול להיות בניהם) ספויילרים: נקודות חשובות מהראיון עם קריפקה שקראתי באיזה אתר: הוא אומר שבסוף העונה יהיו כמה מיתות...... יותר מאחת אבל פחות מ 12 :) לא יהרגו שוב את סאם או את דין כי כבר גם ככה עשו את זה יותר מדי.... בפרק הסיום יהיו כמה קטעים שמראים לאן מובילים עכשיו היחסים בין סאם לדין (לא יהיה משהו ספציפי אלה רק כדי ליצור מתח לקראת העונה הבאה) ובסיום הראיון הוא אמר שיש הרבה למה לצפות אך שום דבר חיובי בהחלט לא יהיה. בשורה התחתונה, הוא מתעלל במעריצים חופשי..

adi455

New member
../images/Emo58.gif היה פרק פשוט מדהים..

סאם כמה שרחמים עליו ליבי יצא לדין! הנשמה הקטנה הזאת שרק רוצה לשמור על אחיה! ואמא שלהם כ"כ עיצבנה אותי! נכון,היא הייתה הזיה,אבל אישה!קצת מודעות.סאמי ערפד. והקטע שדין ההזיה דיבר עם סאם ודין דיבר עם בובי על "סאם המפלצת" היה פשוט חזק.אני פשוט מוצאת את עצמי מדברת לעצמי ואומרת "טוובב.." מקווה שהם ישלימו

חזאי 22

New member
סיימתי לראות את הפרק עכשיו ../images/Emo13.gif

ותאמת התאכזבתי מהפרק הזה היה פרק בין המשעממים שראיתי הם לא עשו כלום רק דיברו
לא היו מעשים לא היה משהו מעניין חוץ מהריב שלהם בסוף נקווה שהפרק הבא יהיה עם יותר פעילות ופחות דיבורים שלי (זאת דעתי על הפרק)

season finale חלק 1../images/Emo58.gif

וואי פרק מעולה..ממש ממש..העונה הזאת היתה פשוט מדהימה..סופרנטורל זה בהחלט סידרה מיוחדת..בדרך כלל ככל שהעונות מתקדמות בסדרות הן נהיות פחות טובות, אצל סופרנטורל it keeps getting better and better
מייגאד מה נהיה מסאם..ממש אהבתי שהוא הזה את עצמו בצעירותו..מסכן הילד
כל שאר ההזיות היו מעצבנות בטירוף..כולל מאמא ווינצ'סטר..היה מגניב אם הוא היה הוזה גם את ג'סיקה.. דין פשוט מדהים..עזבו שאני מאוהבת לגמרי בג'נס ושהוא שחקן פשוט מעולה וראוי למלא פרסים, דין הדמות..פשוט מדהים.. אוי וגם ג'ארד כמובן..שחקן מעולה!! התעלה על עצמו לגמרי בפרק הזה.. אוףףףףף איזה באסה שהוא לא הצליח להרוג את רובי!!! היא כזאת מעצבנתתתת שתמות כבר.. קאס איכזב..מה לעזאזל הוא משחרר את סאם..ומה לעזאזל קרה לאנה? היא מתה? איזה חזק הסצינה של המכות..איך כאב לי שהוא זרק את דין על הזכוכית! נבלה! ובסוף הוא יצא מהדלת..מה יהיה עם השניים האלה? זה בטח לא יהיה טוב..

the covenant

New member
../images/Emo58.gif סביר להניח

שג'ארד, ג'נסן במציאות ניראה ילד טוב כזה

elena16il

New member
המשפט האחרון בפרק..

אני הבנתי נכון שזה בדיוק מה שג'ון אמר לסאם כשהוא החליט לעזוב את הבית?... כי אם כן זה רק מראה עד כמה המשפט הזה חסר משמעות
ובאמת משפט סיום חלש בנסיבות האלה.......

darklighter

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

עצוב שהם רבים ככה...מקווה שבשלב מסויים יפתרו העניינים. שיהרגו כבר את הרובי הזאת
אני במתח למה יקרה פרק הבא! אבל איזה מבאס שתגמר העונה

Maayang4

New member
פרק מעוללההה

אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבאאא והאחרוןן אני ממש לא אוהבת לראות אותם רבים.. ורובי הזאת אני שונאת אותהה

למעלה