Supernatural 4x20

../images/Emo216.gifSupernatural 4x20../images/Emo58.gif

The Rapture. אומיגאד.הפרק היה פשוט מעולה!! ממש אהבתי את הסיפור מאחורי בן האדם שקסטיאל השתלט עליו.. סופסוף דין ראה את סאם מוצץ דם!רק חבל שדין הלשין לבובי
בכל אופן..אני חושבת שזה הפרק החזר בעונה..המשפט האחרון של קסטיאל, שאמר:"אני משרת את אלוהים, לא בני אדם" נראה לי רומזת שהוא נוטש את סאם ודין...ולא ממש הבנתי על מה היה הקרב ההוא שגרם לקאסטיאל לעלות לשמיים ולנטוש את הגוף האנושי שלו..
טוב, סאם כלוא במרתף של בובי
.. והטריילר לפרקים הבאים..ואוו!..i cant wait! כנראה שיהיה ריב מטורף בין דין לסאם..

becker16

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פרק ענק.. מישה קולינס כיכב פה,שחקן מעולה! מסתבר שצדקתי במה שאמרתי שבוע שעבר,סאם נחלש כשניקז ממנו הדם. סופסוף גם דין וקסטיאל גילו איך הוא מתחזק. נשארו עוד 2 פרקים,ויש לי הרגשה שהם יהיו הכי טובים בסדרה. רק תראו את הטריילר!!!

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

שועשעתי מהשם של הגוף של קסטיאל, ג'ימי פשוט נשמע..לא זה בשביל הגוף שלו. אני מתחילה לשנוא את המלאכים מפרק לפרק, אני רוצה לדעת איך הם הענישו את קסטיאל ככה שהוא חזר להתנהג כמו שהוא היה בהתחלה. אהבתי את השינוי שהוא הציג במהלך הסדרה ופיתח רגשות, חבל שזה נהרס בגלל המלאכים. מקווה שהוא יחזור להיות הקסטיאל הלא רובוטי בסוף\עונה הבאה. לפחות זכינו לראות את הרקע מאחורי הגוף של קס'. ולראות שדין גילה על ההרגל של סאם לשתות דם. הפרקים הבאים הולכים להיות טובים.

psycho girl297

New member
פרק נהדר!

אני חייבת לציין שמישה היה מדהים בפרק הזה.... כשהוא הפך להיות קסטיאל בפעם הראשונה איך שהוא שינה את הקול שלו מג'ימי לקסטיאל היה מדהים, הוא שחקן נהדר ואני מתחילה ממש לאהוב אותו.....

וואו פרק ממש מעולה ! ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

באמת היה מדהים איך שהוא שינה את הקולו שלו מקסטיאל לג'ימי ולהפך. איך דין ניבהל כשהמלאכית פתאום הופיעה באוטו חחח..
מחכה לפרק הבא !

nazgul2003

New member
אחלה פרק!!

אפשר קישור לטריילרים לשני הפרקים האחרונים? תודה :)

nazgul2003

New member
לא הבנתי משהו! ../images/Emo58.gif

ממתי דין יודע על זה שסאם הרג את אליסטייר? אני לא זוכרת שהוא סיפר לו!

elena16il

New member
וואו...... פרק מרגש ביותר ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

סוף סוף פיתחו את הדמות של קסטיאל והוסיפו למישה כמה מיליוני מעריצים :) אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל........ (וזה בהתחשב שראיתי את הפרק באנגלית בלי תרגום בכלל ולא הבנתי חצי ממה שאמרו) אהבתי מאוד את השיטה המקורית לחזור בשאלה- לתרום את הגוף למלאך לכמה חודשים
(הסצנה שבה ג'ימי לא מוכן לקרוא תפילה לפני הארוחה) הפרק לפי דעתי היה ממש עמוס..... תחשבו כמה דברים קרו שם למשל מנקודת מבט של אשתו של ג'ימי באותו היום -הבעל חוזר אחרי שלא היה בבית כמה חודשים..... מספר שהוא היה כל הזמן הזה בבית חולים פסיכיאטרי.... אחרי זה מתנפל על השכן שלו במכות..... האישה מגלה פתאום ששדים קיימים במציאות... אחרי זה אחד כזה נכנס לתוכה עצמה והיא יורה בבעלה וחוטפת את הבת שלה... בסוף היא רואה את בעלה שוב כמלאך, עוזב, ככל הניראה לתמיד. מעניין אם מה שקרה בסוף אומר שברגע שקסטיאל יעזוב שוב את הגוף של ג'ימי הוא מייד ימות ..? ועוד משהו..אם מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה אמרה המלאכית ברכב לדין, זה יעזור מאוד כי לא הבנתי שם כלום :)

the covenant

New member
מה שהיא אומרת לו../images/Emo58.gif

זה שגררו את קאסט חזרה לגן עדן והוא שואל אם זה לא דבר טוב והיא אומרת שלא, שזה כואב ונוראי ושכניראה שהוא עצבן משהו דין אומר לה שלקאסט היה משהו להגיד לו והיא שואלת מה ואם ג'ימי יודע והם אומרים שלא והיא אומרת שהם חייבים למצוא אותו למרות שהיא חושבת שהוא מת

elena16il

New member
תודה ../images/Emo58.gif ../images/Emo13.gif

רק לא הבנתי, הם חשבו שקסטיאל מת או שג'ימי מת?

LeRanch

New member
../images/Emo58.gif

ג'ימי (הם חשבו שהשדים כבר הספיקו להגיע אליו והרגו אותו בזמן שהוא נעלם להם).

elena16il

New member
אה.. הבנתי :)

תודה רבה על ההסבר.. צריך ללמוד אנגלית דחוף..

elena16il

New member
כדי שידעו לא לקרוא את זה מי שלא ראה את הפרק

כי יש כאלה שלא אוהבים לדעת מה יהיה לפי שהם בעצמם ראו. ובהודעות האלה אנחנו מדברים על תוכן הפרק.

nazgul2003

New member
לא קיבלתי תשובה! |ספוליר|

שאלתי איך דין יודע שסאם הרג את אליסטייר אם באותו רגע הוא לא היה בהכרה ואני לא זוכרת שסאם סיפר לו...? מישהו יכול להגיד לי בבקשה?

r3fl3ct10n

New member
הוא אמר

בפרק 19 או 18 (לא סגור איזה אבל אחד מהם) שקסטיאל סיפר לו..

nazgul2003

New member
וואלה? מה מתי שהוא היה בבי"ח?!

אני אראה את זה שוב.. יכול להיות שלא הייתי קשובה מספיק! תודה :)

darklighter

New member
פרק חזק!../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מישה
אני ממש אוהבת את השחקן הזה! וכל העלילה הזו עם ג'ימי/קסטיאל הייתה מאוד מעניינת.. אני שמחה שקסטיאל חזר אליו. נהניתי גם לראות את אנה
הקטע שדין ראה את סאם שותה את הדם של השד היה חזק! וגם התגובה [או יותר נכון חוסר תגובה] שלו לזה...והסוף...ממש מותח! אני מחכה כבר לפרקים הבאים!! למרות שמצד שני חבל שהעונה נגמרת כל כך מהר

גוד פרק!! ../images/Emo58.gif

גם אני כמו כולכם פה אהבתי את העלילה שהראו על ה"כלי" ששמו ג'ימי
איך עם הזמן לומדים להכיר את הסימנים בסופרנטורל..נגיד השכן, ידעתי שהוא בעצם שד..וחשדתי ישר שנכנס השד באישתו מתי שהם יצאו מהבית ושאלו איפה אישתך ואז היא באה פתאום ואמרה שהיא פה..האמת שחשבתי שגם הילדה שדה מתי שהאימא כזה הרביצה לה..לא יודעת למה..היה נדמה לי.. בעצם דין חשב שזה שסאם יודע להוציא את השדים מגוף של אנשים זה כוח שיש לו כמו החזיונות לא? זה בכלל היה ככה? או שהוא יכל לעשות את זה רק מתי שהוא התחיל לשתות דם שדים (גם לפני שבעצם ידענו שהוא שותה את זה- לפני הפרק שהראו שהוא שותה מרובי)? מסכן ג'ימי..אבל עשה את ההחלטה הנכונה..עדיף להיות מלאך מלא שנים מאשר למות ולדעת שהבת שלו תהיה במקומו..
אהבתי את הקטע שאנה הופיעה באוטו ודין התחיל להזדגזג חחח ושהוא אמר לה: יו לוק גוד
כזה דיני מצידו..חבל שהיא לא היתה יותר בפרק..זה יכל להיות מעניין כי הרי דין לא פגש אותה מאז שהיא חזרה להיות מלאכית.. איזה עצבים עם המלאכים האלה! עכשיו קאס לא משרת את דין..
זה היה די דוחה לראות את סאם ככה עם הדם על הפה ושדין ראה אותו..בעע איזה מכור..וואי אבל זה היה מצחיק שדין ובובי כלאו אותו
לפי הבקרוב זה נראה מעניין ביותר!! יש ל-מה לצפות.. הקטע שדין אומר לסאם "if you walk out that door don't bother coming back" (או משהו כזה) זה כזה ציטוט של אופרות סבון וכו'
ואני כ"כ אוהבת את הדמות של דין
איזה כיף שסאם הוא זה שהופך לשד חחח מזכיר לי ששאלו באיזה כנס בקטע שראיתי ביוטיוב את ג'נסן אם הוא רוצה שסאם יהיה רע אז הוא אמר שלא אכפת לו

חחח תיקון ../images/Emo58.gif

ג'נסן אמר "איי דונט קאר" בקטע של לא אכפת לו מה יעשו עם הדמות של סאם הוא לא מעניין אותי.. חחח פשוט קלטתי שזה יכול להישמע כאילו לא אכפת לי שסאם יהיה רע..

למעלה