RockingLikeTheDead
New member
../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifThe Vampire Diaries1X04../images/Emo58.gif
שם הפרק:Family Ties תקציר(מIMDB):
דיימון מצליח להיכנס לראש של אלנה וגורם לה לשאול את סטפן שאלות שהוא לא יכול לענות עליהם. הנשף "מייסדים" שערכו..מהתחלה ידעתי שמשהו "פישי" שם..כל החפצים שנשארו דורות על גבי דורות..מה כ"כ חשוב בהם?! כשדיימון לקח את קרוליין לחדר ובו תיבה גדולה..נמצאה שם אבן יקרה כלשהי..שדיימון שם מלפני המון שנים,אני מניחה שיש לה כוח כלשהו. רק חבל שהוא איבד אותה כשהוא שתה את הדם של קרוליין ואיבד את הכוח שלו(סטפן היה חכם..ראה שלא הצליח לו לגרום לדיימון לשתות וויסקי מהול במה שזה לא יהיה..אז הוא גרם לקרוליין לשתות את ה"סם" עם השמפניה..) הכוחות של בוני ממש מתחזקים..רק חבל שהיא מפחדת מהם
אני לא קראתי את הספרים..אגב. אבל אני חושבת שאלנה תגלה ממש עוד כמה פרקים את הסוד של משפחת סלבטור.. איזה כיף שויקי נטשה את טיילור האידיוט בנשף/מסיבה/מה שזה לא יהיה והלכה לג'רמי!!!!!
הסיפור די מוזר..אימא של קרוליין היא השריף..ההורים של טיילור בערך מנהלים את העיר ואבא שלו עומד בראשה..מסתבר שמשפחת סלבטור היא אחת מהמייסדים שלה(השמות שהופיעו בהזמנה המקורית לאירוע מהסוג הזה היו דיימון וסטפן..שזה היה מפתיע..ואני מניחה שזה היה לפני שהם הפכו לערפדים)..אה..ולאמא של אלנה יש כל מיני תכשיטים ישנים מאוד שברור שיש להם קשר לעיירה. והרגע שממש הפתיע אותי זה לגלות שאמא של טיילור..השריף..האקס של הדודה של אלנה..כולם יודעים שמי שהרג את כל האנשים היה ערפד-והם מתכוונים לעשות מעין טקס מסוים..וכנראה לשרוף אותם שוב. אואץ'. היה פרק מצויין..מחכה לפרק הבא
אה!!ואי דיימון הרג אותי כשהוא קרא את "דמדומים" ליד קרוליין וצחק על בלה..זה היה מצחיק
וכשהוא אמר לה:"אנחנו חיים במציאות..עפרדים נשרפים כאשר הם נחשפים לשמש"..ואז כשקרוליין שאלה למה הוא לא נשרף..הוא אמר לה שזה בזכות הטבעת
+אני שמחה שזאק משאיר בבית שלהם את הצמח שלמעשה "גונב" את הכוחות של הערפדים..או מנטרל אותם..לא ממש הבנתי. רק חבל שהוא שיתף את סטפן
שם הפרק:Family Ties תקציר(מIMDB):
Elena asks a reluctant Stefan to go with her to the annual Founder's Park dance. Vicki gets Tyler to ask her, but later accuses him of hiding their drug-induced relationship from his aunt Jenna. Meanwhile, Zach reveals a family secret to Stefan. Damon finally tells Elena the secret history about the Salvatore family and how she is the dead-splitting image of Stefan's lost love. Stefan tries to get Damon out of his life for good without giving away Damon's (or his) secret.
אז ככה.. הפרק היה חזק והשאיר אותי המומה. לא ידעתי בכלל שקרוליין יודעת שדיימון ערפד..אבל אני מניחה שהוא כל הזמן מהפנט אותה אז היא תמיד שוכחת