RockingLikeTheDead
New member
../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifThe Vampire Diaries 2x03../images/Emo58.gif
שם הפרק: Bad Moon Rising. תקציר:
תגובתי הקצרה לפרק: אעהאהעהאעה אנשי זאב..
סופסוף טיילר יודע בוודאות מה ה"קללה" שעוברת במשפחה שלו, ואם סטפן לא הפנט אותו אז הוא יודע שסטפן וקרוליין כנראה לא באמת בני אדם. לפי איך שקרוליין פיצצה את היחסים שלה עם מאט אז נראה לי שהיא באמת תהיה סוגשל חיילת של קת'רין, אבל לא תסכים לזה מההתחלה. עוד אני חושבת קדימה ונראה לי שקת'רין תעשה משהו למאט. דיימון לא באמת מצפה מאלנה שתסלח לו נכון?! הוא לא שולט ברגשות שלו אחרי 160 שנה, בעיה. כ"כ רציתי בעונה שעברה שיהיה בניהם משהו אמיתי אבל זה כבר לא יקרה, נראה לי. סטפן וקרוליין היו ממש חמודים הפרק, הוא מתוק אמיתי, ובעונה הקודמת רציתי לחנוק אותו. וונסה!!אהאה! אני בספק אם היא נתנה להם את כל החומר על אמא של אלנה, בספק גדול. אלאריק נראה טוב כמו תמיד.
אניוואי פרק מעולה, מעניין מה אלנה תגלה בספר שדיימון נתן לה על קתרינה מאירופה.
שם הפרק: Bad Moon Rising. תקציר:
Elena (Nina Dobrev), Damon (Ian Somerhalder) and Alaric (Matt Davis) take a road trip to Duke University and search through Isobel's research on folklore and paranormal phenomena to see if they can uncover any clues to the mystery surrounding the Lockwood family. Isobel's former student, Vanessa (guest star Courtney Ford, "Dexter") offers to guide them through the research and ends up getting quite an education herself. Stefan (Paul Wesley) comes face to face with a terrifying new danger in the woods, and Tyler (Michael Trevino) makes a shocking discovery about Mason
- - - -