RockingLikeTheDead
New member
../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifsupernatural 5x10../images/Emo58.gif
שם הפרק: Abandon All Hope... תקציר:
סופסוף מרגישים התקדמות משמעותית מאוד בעלילת מייקל-לוציפר-חיים-מוות!!! איך שהבנתי שג'ו ואלן חוזרות לפרק הבנתי שמישהי מהן תמות, ולצערי זאת הייתה ג'ו
מבאס היה לראות שדין ממש אהב אותה ואפילו אני קצת בכיתי כשהוא הבין שהיא תמות, ועוד יותר כשאלן הבינה שג'ו מתה לידה.. כל הקטע של הכלבים מהגהנום ממש הפחיד אותי וזה בגלל שלא רואים אותם, וזה בגלל שדין נהרג על ידם. התסריט גאוני הפרק
עכשיו לוציפר התחיל משהו כמו עשרת המכות עד שסאם יגיד לו "כן" או משהו כזה. ואם אני לא טועה הוא בטוח יחכה שדין יגיד "כן" למייקל וככה הוא יסגור חשבון עם האח שפנה נגדו. אז כרגע יהיה המון מוות, אבל ה-אפוקליפסה תגיע(ואולי לא) רק אחרי שיהיה משהו מטורף לגמרי ודין וסאם יסכימו. הפרק השאיר לי גוש בגרון שעדיין לא ירד..כל הקטע של התמונה והלילה האחרון..זה מטריד ומצמרר. פרק מעולה..ועצוב
שם הפרק: Abandon All Hope... תקציר:
Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) and Castiel (Misha Collins) track down the Colt and head off to find Lucifer (guest star Mark Pelligreno) to send him back to Hell. It's a hunters' reunion when the crew joins forces with Bobby (Jim Beaver), Ellen (guest star Samantha Ferris) and Jo (guest star Alona Tal) for what could be their last night on Earth.
פרק מדהים שאהבתי מאוד