supernatural 5x10

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gifsupernatural 5x10../images/Emo58.gif

שם הפרק: Abandon All Hope... תקציר:
Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) and Castiel (Misha Collins) track down the Colt and head off to find Lucifer (guest star Mark Pelligreno) to send him back to Hell. It's a hunters' reunion when the crew joins forces with Bobby (Jim Beaver), Ellen (guest star Samantha Ferris) and Jo (guest star Alona Tal) for what could be their last night on Earth.​
פרק מדהים שאהבתי מאוד
סופסוף מרגישים התקדמות משמעותית מאוד בעלילת מייקל-לוציפר-חיים-מוות!!! איך שהבנתי שג'ו ואלן חוזרות לפרק הבנתי שמישהי מהן תמות, ולצערי זאת הייתה ג'ו
מבאס היה לראות שדין ממש אהב אותה ואפילו אני קצת בכיתי כשהוא הבין שהיא תמות, ועוד יותר כשאלן הבינה שג'ו מתה לידה.. כל הקטע של הכלבים מהגהנום ממש הפחיד אותי וזה בגלל שלא רואים אותם, וזה בגלל שדין נהרג על ידם. התסריט גאוני הפרק
עכשיו לוציפר התחיל משהו כמו עשרת המכות עד שסאם יגיד לו "כן" או משהו כזה. ואם אני לא טועה הוא בטוח יחכה שדין יגיד "כן" למייקל וככה הוא יסגור חשבון עם האח שפנה נגדו. אז כרגע יהיה המון מוות, אבל ה-אפוקליפסה תגיע(ואולי לא) רק אחרי שיהיה משהו מטורף לגמרי ודין וסאם יסכימו. הפרק השאיר לי גוש בגרון שעדיין לא ירד..כל הקטע של התמונה והלילה האחרון..זה מטריד ומצמרר. פרק מעולה..ועצוב

Wraith10

New member
פרק אדיר ../images/Emo58.gif

האמת זה די היה לי מוזר לאורך כל הסדרה העסקאות נשיקה האלה שתמיד יוצא שהשד היא בחורה והבן אנוש הוא גבר (הרי לשדים אין מין וזה תלוי על מי הם משתלטים).. והמוטיב הזה נמשך גם עם המלאכים.... אנה המלאכית שדין שכב איתה וקסטיאל שהלך לבית הבושת וכו'... האמת ציפיתי יותר שהבמאים יעשו בעסקאות הצומת נשיקה של בחורה ובחורה אבל נו שיהיה... אולי בעתיד זה יקרה חחח

mor1450

New member
ידעתי, ידעתי, ידעתי ../images/Emo58.gif

כבר מאז שהודלף ספויילר שבפרק 10 שתי דמויות ימותו, הייתה לי הרגשה שאחת מהן תהיה ג'ו.. בלי יותר מידי חפירות, פרק חזק מאוד, אומנם קצת כבד, אבל סוף סוף התקדמנו קצת בעלילה ואני אוהבת את השחקן של לוצי פוצי, הוא מוצא חן בעיני..
אה, ואני שונאת שמשאירים סוף כזה מעצבן

קרניjack

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

וזה רק בגלל שהוא היה עצוב שג'ו ואלן הקריבו את עצמן..האמת קיויתי שיהיה משהו בין ג'ו לדין, אבל כנראה שזה יהיה רק בעולם הבא...

וואי, היה פרק כזה טוווווב!

היה כ"כ צפוי שג'ו תמות שלא ציפיתי לזה D: סצינת המוות שלה ושל אלן =
EPICNESS, אז בסה"כ אני ממש לא כועסת עליך, קריפקי. הפרק היה מעולה: מותח, דרמטי וטיפהל'ה קומי. לוצי - שליטע, קאס - סגידה ומג 2 און פייר (מילולית בלבד! אין על הראשונה). אה, ו... ברינג בלה באק (הפלאשבקים בהתחלה עשו את שלהם)! אנ'לא רוצה את אנה... סתם בימבו אדמונית.

משי22

New member
../images/Emo58.gif

המוות של ג'ו ואלן היה כל כך עצוב, אפילו שהוא היה צפוי
כל הקטע עם הכלבי גיהנום היה לי קשה- וממש רחמתי על דין שהוא צריך לעבור אותם שוב, כאילו לא מספיק איך הם קרעו אותו בעונה השלישית... גם אני קצת בכיתי
בקטע שדין נפרד מג'ו ובקטע שג'ו מתה ואלן מחבקת אותה. וזה מעצבן שמתברר שהקולט לא הורג את השטן- אז מה עוד נשאר להם לעשות? בסוף הם יהיו חייבים להסכים למייקל ולוציפר. גם אני אוהבת את השחקן שמשחק את לוציפר
הוא ממש טוב. ואני לא מאמינה שלא יהיה פרק בערך חודשים! איך אפשר להשאיר אותנו לחכות כ"כ הרבה זמן עם כזה סוף?

willo1

New member
השאלה היא אם אוהבים אותו

בגלל שהדמות שלו - לפחות עכשיו- מעוררת סימפטיה יותר מאשר שנאה- עם כל הסיפור הזה שהוא רצה להיות קרוב לאלוהים ולאח מלאך שלו וכו'. או סתם כי הוא חמוד חחחח אני ממש אוהבת אותו

משי22

New member
אני חושבת שזה מה שהם מנסים לעשות

ליצור אהדה-לשטן, שקצת נחבב אותו, נחשוב שהוא לא כמו הרשעים האחרים. אבל האמת, עלי זה ממש לא עובד. לא אחרי שראיתי אותו הורג את דין בפרק 504

לאאאאאא../images/Emo58.gif

אוףףףף זה היה כזה ברוררררררררר!!!! קריפקי כזה מתעלל!!! הם חשבו את מי אפשר להרוג ואז כמובן בחרו את ג'ו כדי לאמלל אותי עוד קצת ושיותר לא יצטרכו להחזיר אותה לפרקים..
דייייייי מסכנה זה היה פשוט נוראאאאאא....במיוחד שהם נזכרו להתנשק רק שהיא גוססת!!
המבט של דין בסוף הפרק שהוא הסתכל על התמונה שבר את ליבי
..עד שהיה איזשהו רמז לכך שהוא מרגיש אליה משהו הורגים לו אותה! ואיזה חמודה היא היתה בקטע שדין עשה לה את נאום "הלילה האחרון על פני כדור הארץ"..גם אלן מסכנה אבל טוב שהיא הקריבה את עצמה למען האחים..היא גם די מיותרת אם ג'ו לא תהיה.. חוצמזה, גם היה די ברור שהקולט לא יהרוג את לוציפר..וקאס ממש גאון..חיכיתי שימצא דרך להיחלץ מהאש הזאת..וזאת דרך מצוינת לשרוף את מג המפגרת
מעניין מה יהיה בהמשך..יש לנו הרבה זמן להמתין עד הפרק הבא..חראות אני מדליקה נר לזכר ג'ו
אני מאווווד אתגעגע לראות את אלונה בסידרה..היא שיחקה ממש טוב בפרק.. והנה תמונה..אוף הם כאלה מתאימים דווקא

ANGELUSPIKE

New member
משהו מצחיק שחשבתי עליו

רק מי רואה את איך פגשתי את אמא יבין את זה. תחשבו שלוציפר זה בארני (נו ברור, הוא יותר לוציפר מלוציפר) וטד הוא מייקל (הוא יותר תמים ממלאך), תארו לכם שלוציפר(בארני) ומייקל(טד) נפגשים ומדברים שיחת חולין ואז לוציפר(בארני) אומר למייקל(טד), סוט און, ואז הם נפגשים אחר כמה דקות בתור דין וסם, זה יכול להיות קטע ענק וקורע.

to the end1

New member
חחחחחחח איך הצחקת אותי עכשיו../images/Emo6.gif

זה באמת יכול להיות טוב....

למעלה