ליום שני

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתפרוק זה טוב...

חברים זה חראאאא לא משנה מתי תמיד הם ידפקו אותך!!!!!!!!!!!! גם אם יהיה לך חבר אחד טוב הוא ידפוק אותך בלי לשים לב אפילו... כי תפוז זונההההה

בקשר לחבר אחד טוב, אז....

יש לי שני חברים ממש טובים, חברי נפש אמיתיים אמיתיים, שלעולם הם לא ידפקו אותי ואני לא אותם. אם לא היינו באים מהורים שונים היינו רישמית אחים
כל השאר, זונות, כמו תפוז

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחחח

"זונות,כמו תפוז" חחחחחחח
הלוואי ואני הייתי יכולה להגיד דבר כזה על חברות שלי...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכי תפוז זונה?!../images/Emo12.gif

אממ אין לי ממש מה להגיד... יהיו כאן אנשים שיבינו יותר ויזדהו איתך אבל אני כ"כ בטוחה שזה נכון... יש מקרים שאני מתבאסת מחברות שלי אם נגיד קבענו לצאת ופתאום מבטלים או שאני ממש ממש רוצה משו (נגיד הופעה..) והן ישר אומרות לא.. בלי לנסות בכלל.. אבל אני מבינה אותם אחרי שהזעם עובר... חוץ מיזה שהן חברות הן גם לעצמן.. היתה פעם שחברה ביקשה שאני אבוא איתה לאיזו הפגנה וישר אמרתי לא.. אז אולי גם היא באותו רגע חשבה שאני רעה...? אולי.. אבל אני לא ידעתי.. לא חשבתי שזה כ"כ חשוב לה וזהו... אם תנסי להבין גם את הצד השני את תראי שזה לא בכוונה.. ואם כן אז הן לא חברות..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאופס.. ../images/Emo12.gifיוני כנס ניר סליחה חחח

כנראה נדבקתי מליהי או משו כזה... בכל מקרה לרגע חשבתי שההודעה של ניר לא קשורה לשום הודעה והיא עצבנית על חברות שלה או משו ולא הבנתי איך תפוזונה קשור אז... לא חשוב חחח בכל מקרה מה שכתבתי לה זה בשבילך... חחח זהו..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifזה בסדר..

קראתי את ההודעה שלך למרות שזה היה מכוון ליוני אבל אני גם לוקחת את זה לתשומת ליבי..

menori

New member
../images/Emo201.gif

[[[ספר לי על זה..]]]]..
לא נורא יהיה טוב

היום שמתי לב כמה מזל יש לי בחיים

כל הידידים שאני מדברת איתם באותה כיתה נדפקו עם מורים על הפנים ולי יש דווקא מורים סבבה נחמדים כאלה

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלילה טוב

אני לא מחזיקה מעמד ערה.. אני רואה רט ועפה לישון.. לילה טוב לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכנסו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

בגלל שהרוב פה לומדים (
) וצריכים לקום מוקדם [אז גם לישון מוקדם..] אנחנו לא יכולים לפתוח את שירשור אוף כי 12 זה כבר מאוחר כזה בשביל מחשב כשיש בי"ס... אז... חשבתי שאולי נחזור לשרשור "לילה
בוקר
טוב
" שהיינו עושים פעם לפני כשהתחלנו עם שירשור "
ליום____" ונקבע באיזה שעה נפתח את השירשור הזה.. נגיד 9 או 10 ככה... מה דעתכם..?

אפילו 20:00 כדי שנספיק לפוצץ את זהXD

חוץ מזה שיש אנשים שעדיין ערים ב00:00 ואם לא לא יקרה כלום אם נפתח ביום שלמחרת מי שיכול בבוקר וזה.

סינטטית

New member
מי שקם ראשון שיפתח ../images/Emo32.gif יומי

לא חייב לפתוח אותו בדיוק ב-12 בלילה. לילה טוב ישורשר לאוףטופיק של אותו יום ובוקר טוב ליום מחרת.. לא בסדר ככה?

למעלה