4x13 After School Special

../images/Emo216.gif4x13 After School Special../images/Emo58.gif

טוב, אז בפרק הזה אין התקדמות בעלילה של העונה. אבל אהבתי מאוד את הפרק, לטעמי אחד הפרקים הטובים בעונה. הפרק מתחיל מצחיק, ונגמר טיפה טראגי.. על הפלאשבקים..והעלילה של סאם הצעיר, פשוט מצויין
בכלל, הקטע של בית הספר בשביל 2 האחים האלה..מגניב לאללה:]

becker16

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה הייתה סוג של התקדמות בעלילה הפרק, אחרי שבפרק הקודם סאם הלך עם רובי,לעשות מה שהוא צריך כדי להתחזק. אם אני לא טועה אז כשהאסייתית התקיפה אותו,הוא תוך שניה גירש ממנה את השד,בצורה שונה מבעבר,אולי זה סימן לבאות.. למדנו קצת איך בצפר היה בשביל דין וסאם.. עם סיפור טראגי משו,שבדעיבד בגלל סאם הילד ההוא התאבד.. כי הוא המציא לו כינוי ומשם הוא הדרדר וכו' וכו'.. לא קרה יותר מדי,אבל פרק נחמד מאוד סה"כ

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

ואי, לא חשבתי על זה.. כשסאם גירש את השד מהאסיאתית..

frhx

New member
הוא לא גירש

הוא הכניס לה מלח לתוך הגוף ורוחות לא יכולות להיות בסביבה של מלח אז הוא פשוט גירש את הרוח.

darklighter

New member
זה היה נראה לי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כאילו הוא עשה את התנועה עם היד שהוא עושה כשהוא מפעיל את הכוח...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חוץ מהקטע של הליהוק של דין המבוגר שלא אהבתי סה"כ היה פרק נחמד...לא וואוו אבל טוב...

רעותוש02

New member
אהבתי את הפרק אבל

היו הרבה משפטים שלא הבנתי כי לא שמעתי חצי מהפרק>< מה קרה לילד שהציק לו? ומה קרה לחבר החנון שלו? והיה חמוד לראות שאח"כ סאמי נהיה המקובל ודין לא XD

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

שניהם מתו לא? החבר המציק מת ממנת יתר כמה שנים אחרי. והחבר שהציקו לו חתך את הורידים שלו בשירותים של הבנות. אני חושבת

darklighter

New member
אה פיספסתי את הדבר השני../images/Emo190.gif

ועוד ראיתי פעמיים
תודה

darklighter

New member
תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הילד שהציק לו התאבד... לא ראו מה קרה לחבר החנון שלו...אז אני מתארת לעצמי שהוא בסדרXD

למעלה