סקר חדש

kiCkiC

New member
../images/Emo216.gifסקר חדש../images/Emo216.gif

אחרי שצלחנו את סקר הדרמה המצופה ביותר, השלב הבא נראה לי טבעי...
סקר הדרמה הגרועה ביותר
כל אחד מוזמן להעמיד עד 2 דרמות הקוריאניות/יפניות/טאיווניות שלדעתו הן הכי גרועות שראה/ניסה לראות ואם ויוה יעזו להביא אותה לשידור או לשדר שוב, הוא יתקשר זועם להוט/יס ויבקש להתנתק מיידית מויוה פלטינה
כדי שיהיה קצת יותר מעניין מסתם לקרוא שמות של דרמות שלא אהבתם, נא לציין מדוע לא אהבתם את הדרמה! דרמה שתועמד בלי סיבה לא תכנס לסקר. אם העמידו דרמה שלדעתכם נפלאה ואהבתם או שגם לדעתכם גרועה, תשתדלו לא להגיב - נשמור את התגבות לשלב מתקדם יותר. גם אם קשה לכם לא להגיב - תנשכו את הלשון ולא להגיב. הודעות תגובה ימחקו בשלב זה של הסקר!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifרעיון נהדר ^^

ואני מתכננת לנצל את השרשור הזה
,אבל כרגע~ אני עצלנית

desire33

Well-known member
שלי הם:

Lover's - סדרה קוריאנית. Hwang Jin Yi - מצטערת, ממש לא בא לי עוד סדרה היסטורית.

kiCkiC

New member
כמו שכתבתי....

סיבות למה הן הגרועות ביותר שראית.. בלי סיבות זה לא יעלה לסקר - התסריט? השחקים? המוסיקה? מה לא אהבת?

zoraya

New member
מכיוון שצפיתי רק בסדרות ויוה פלטינה, אני

יכולה להתייחס רק אליהן. יש סדרה אחת שהייתה פשוט איומה - צפיתי בה בתקווה שתשתנה לטובה - כי הפרומואים היו טובים - אבל זה היה פשוט רע! קראו לה full house, עם הזמר (אני חושבת), ריין. למה איומה? משחק מזעזע של שני השחקנים, ההתנהגות שלהם לכל אורך הסדרה הייתה כמו של שני ילדים קטנים שרבים כל הזמן, אבל בעצם אוהבים זה את זה, רק לא מודים בכך - כמה פרקים אפשר לראות את זה?? הנשיקה בסוף הייתה כל כך לא אמינה (שניהם נראו סובלים) וכל כך לא היה ברור איך הם בכלל התאהבו ולמה. פשוט זוועה! אני חושבת שיש בפורום מעריצות של ריין - תשתדלו לא לסקול אותי באבנים, אבל ממש לא אהבתי.

kriefe

New member
דווקא, נראה לי ש"אזרוק" עלייך ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

בגלל שדברייך ממש נכונים.... כל פרק כאילו חזר על עצמו, הדמויות לא התפתחו לאורך כל הסדרה, רק הפכו יותר ויותר גרועים. אני חושבת שאפילו ריין לא מתלהב מתפקידו בסדרה הזו... תהרגי אותי איך היו אנשים מעל גיל 10 שחשבו שהסדרה הזו טובה...

giligil11

New member
spotlight ../images/Emo67.gif

לאורך כל הסדרה את מצפה שמשהו יקרה, עד הרגע האחרון עוד יש איזו שהיא תקוה שמשהו יקרה וכלום
נדה
גורנישט
לא רק שלא אהבתי, כעסתי על בזבוז זמני
נית שלנו איכזב אותי בגדול

nuly123

New member
גם התוצאות של הסקר הזה יישלחו ל'ויוה'? ../images/Emo3.gif

תיהנו!

למעלה