יום שני

יאי, יום מבוזבז.

התחלתי ב10. הייתה לי שיחה עם מורה למתמטיקה. סיכמנו בזה שאין לי זין לעלות ל4 יחל, אבל במילים עדינות - 'אני אבחן שנה הבאה'. אחרי זה עבדתי על השומר וברחתי לו. אחרי זה שעה ומשהו עם איזה מורה מחליף שלא הבין שכריות בכתפיים זה כ"כ שנות ה70. ועכשיו יש חלון ואני אבריז לי להנאתי מחשמל.

אני אחרי המגןD:../images/Emo60.gif

בחרתי אלגברה, שאלה אחת בגיאומטריה ואחת בהסתברות. הלך סבבה, נקווה שהתוצאות יהיו בהתאם טפו טפו בלי עין הרע.

יום מעצבן :-\

שעה ראשונה-שנייה: מבחן במחשבת- חופר ברמות, חירטטתי כל כך! שלישית-רביעית: גאומטריה. תאלס זה חבוב
חמישית- שישית- שביעית!!!- חזרות לטקס יום הזיכרון( אני מקריאה..
) קודם הרכזת הטיפשה הזאת איחרה בחצי שעה וזה היה בזבוז מוחלט! ואז היה צילצול ואמרנו לה שאנחנו הולכים אז היא חפרה לנו עוד חצי שעה ושיחררה אותנו שנייה אחרי שהאוטובוסים כבר נסעו!
אבל לקחתי טרמפ עם אמא של חברה שהיא מורה אז.. לפחות יש חופש! מחר חוזרים ב11..

How I Disappear

New member
קניתי משקפיים ../images/Emo132.gif

1-2: אנשים שעשו לנו פעילות כזאת ודיברו איתנו על הצבא 3-4: מבחן באנגלית, היה סבבה דווקא 5: מערכות ספרתיות, כרגיל לא הבנתי כלום 6-7: מתמטיקה, דווקא חומר קל כל הקטע של הפרופורציה ואז הלכתי עם אימי לאופטיקה הלפרין ויש להם משקפיים ממש מזעזעות למרותשבכיתה ז' קניתי שם משקפיים יפות אבל לא הלכתי איתם והיום הם כבר קטנות עליי אז הלכנו לאופטיקנה ושם קנינו גם נחמדות,מלבניות כאלה שאין מסגרת על העדשות ועשו לי שוב פעם בדיקה וזה כזה כיף חחחחחחחחחח ויש לי מספרים נמוכים, מינוס חצי ומינוס רבע עם צילינדר בשתי העיניים ..

זה ככה תמיד.

פעם נתקעתי גם בלי משקפיים לשבועיים בגלל הקטע המעצבן הזה.

How I Disappear

New member
מפענחים ומרבבים, לא מבין כלוווום ../images/Emo6.gif

אפחד ת'אמת לא מבין, המורה [שהוא גם המחנך] סתם נותן לנו שאלות מבלי לומר לנו מה זה עושה, איך זה עושה, כלוםם

How I Disappear

New member
אבל אין לי בגרות בזה או משהו ..

בעיקרון אמור להיות מבחן [של בצפר כמובן] והוא "מלמד" ואני לא מביןן

כיף לך!- כאילו שיש לך מספרים קטנים..

לי יש משקפיים דיי דומות למה שתיארת (רק שהידיות שלי גמישות כאלו כי הייתי נרדמת איתם..) ויש לי מספר חמש..
אני שוקלת לשים עדשות שזה ממש נחמד חוץ מהחלק המעצבן של לשים עדשות כל בוקר ולהוריד כל לילה.. זה פחות נחמד :-\

../images/Emo80.gifחרא של יום.

הייתה לי מתכונת..הלך הכי חרא שיכול להיות... ועוד אחרי זה גיליתי שנעלמו לי עוד 2 סיכות מהתיק
אחת של "גם פירות זה רצח"..ואחת של גוד שארלוט ;;;;;;;;; אוף. ועכשיו אני עושה עבודה קטנה ומפגרת בתנ"ך שהייתי אמורה להגיש מלפני שבוע... הממ ובא לי שכבר יבוא מחרDD:

למעלה