יום שני

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif ../images/Emo11.gif

5 שעות זה נחמד 69 במת' יותר טוב ממה שציפיתי
והיה מבחן קליל בתנ"ך

אה

אנגלית- היא כלבה ואני שונאת אותה. שעתיים מערכות ספרתיות-קיבלתי 90
בגלל טעות העתקה מזדיינת!!!!!! טקס רבין חשמל הוא החזיר את המבחנים. 92

אגב, זה לא העתקה ממישהו. למדתי על בשרי

שזה נוראי. פתרתי את התשובה נכון ואחרי זה כשהעתקתי אותה החסרתי 1 ואז הייתה חתיכת תשובה שגויה-נגררת על סקשין שלם בטבלהX_X

במערכות ספרתיות../images/Emo178.gif

נותנים לך טבלה עם מספר בבסיס מסויים ואתה צריך להעביר את המספר הזה לשאר הבסיסים שקיימים. במקרה שלי הטעות הייתה בהעברה מבסיס 10 לבסיס 2. ומבסיס 2 מעבירים גם לבסיס 8 גם ל16 וגם לBCD. ובגלל שהעתקתי לא נכון את הבסיס 2[שפתרתי נכון בדף!
] הכל התחרבש לי. למה יש לי הרגשה שלא תבין?

כל היום לא למדתי

היה חביב
1-2- טקס רבין 3-4- מת'- המורה לא הגיעה 5-6- פעילות- עשו לנו מן פעילות על פינק פלוייד ורוג'ר ווטארס שהוא מיליונר מסכן שהחיים דפקו אותו ולכן אנחנו צריכים לרחם עליו(?) איש איש אחד חפר לנו עליו שעתיים ואז הלכנו הבייתה
ככה ניראה יום מבוזבז..

וואי אין לי זמן להכנס כמעט ../images/Emo178.gif

למדנו היום רק 4 שעות מתוך 7 כי היה לנו טקס וסדנאות... גם אצלכם הטקס היה לא משהו? לפני כמה שנים, הטקסים היו מרגשים והיה צמרמורת כל השירים השנה היו בפלייבק וזה הרס הכל!

pRimaVeriTaVIV

New member
וויפי דודל ../images/Emo3.gif

שעה ראשונה: ביולוגיה. 75 בבוחן, דיי מאכזב אבל זה כמו 100 ביחס לשאר הכיתה... וגם ירד לי על שטויות 10 נקודות על זה שלא זכרתי אחת מההתאמות של מבנה הריאה לתפקודה 10 נקודות על שאלה אמריקאית מפגרת, פרט קטן ביותר שלא זכרתי 5 נקודות על זה שלא כתבתי ביתרונות של שטח הפנים של הנאדיות שיותר חמצן ופחמן דו חמצני עוברים ביחידת זמן
טוב נו
אגב, זה היה בוחן פתע והיא לא רמזה ולא כלום שיהיה בוחן

How I Disappear

New member
יום שני עצבני ...

[שימו לב שכל יום אני כותב שורה מהשיר ששחכתי את השם שלו עכשיו חח, זה לא אומרת שבאמת היום היה מעצבן חח] שעתיים ראשונות- לווינים וחלל, הסבירה לנו על פרוייקט שמי שיירצה יוכל להצטרף אליו וכמובן להשקיע ת'נשמה ולבנות ולשגר לווין לחלל שעה אנגלית- היה בסדר שעה פיזיקה- בסדר טקס- וואי היה קטע שרק השמיעו את רבין מדבר בעצרת ושומעים קצת מהשיר שהוא שר ואז שמעו את היריות וזה היה מצמרר בטירוף וראיתי את כולם [הייתי בשורה האחרונה] נבהלים מהיריות ... וכל שיר ששמו אז היו כמה ילדים [אותם ילדים בכל השירים] שזייפו לגמרי !!!!!!!!1 זה היה זוועת עולם פשוט ! זה לא היה זיוף קל זה היה ממש זיוף !!! שעתיים מתמטיקה- סתם סתם סתם והביתה

לך לפחות היה טקס מרגש

שלי היה מעפן לאללהה ובאתי לשאול למה כל יום אצלך כזה נורא? XD ואני רוצה להפגש איתך! יותר מדי זמן לא ראיתי אותך...

hadarinke

New member
יום מעיק, נראה לי.

ותפוז גם מפגרים... הטקס של רבין היה ממש עצוב, אני לא מבינה את הרוצח הזה, "אלימות היא כרסום של יסוד הדמוקרטיה", אולי פלצני אבל זה נכון. והכי דוחה זה שרוצים לנקות לו שליש, ונותנים לו להתחתן ולעשות ילד בזמן שלרוצחים אחרים אין שום זכות. כאילו, מה, אתה סלבריטי או משהו? עוד כמה שנים הוא יסתובב חופשי ברחוב. אם אתה לא מסכים עם השלטון הדמוקרטי שהיה של רבין, שנבחר בהצבעה כוללת של העם, אז לקום ולרצוח? פשוט מזוויע. שעה חינוך על רבין, שעה טקס... קצת הסטוריה וביולוגיה, ושעתיים תורת המבנה. שזה ממש מעניין
חזרתי הביתה והלכנו לאזכרה של סבא שלי... 6 שנים הוא לא איתנו, לא יצא לי להכיר אותו הרבה, הייתי בת 10 והוא לא דיבר הרבה בגלל שהוא היה ניצול שואה והיו לו טראומות.... כמה געגועים....כמה אנשים......

למעלה