קרניjack

New member
כללים לסימון ספויילרים בפורום

כדי שאף אחד לא יקרא בטעות ספויילרים למה שהוא לא רוצה וכדי שיהיה קצת ברור מה ספויילר לעונה ה5 ומה ספויילר למה שעוד לא שודר מהעונה החמישית נחלק את הסימון כך:
- ספויילר לכל מה שעוד לא שודר בארץ אבל שודר בארה"ב
- ספויילר לפרקים שעוד לא שודרו בכלל בארה"ב אני אנסה לנעוץ את ההודעה הזאת לשבוע שכמה שיותר אנשים יתעדכנו, ומכיוון שאני בטוחה שעוד הרבה אנשים לא יידעו מכך, בעיקר כאלה שלא קבועים בפורום אפשר גם לציין בהודעה במילים "לפרקים שלא שודרו בכלל מהעונה ה5" או "לפרקים שלא שודרו בארץ". בבקשה מי שקרא שיסמן
לכל הערה, הארה או משהו אחר, מוזמנים לכתוב כאן

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif קרן אני לא מבינה למה לא מסמנים

ספוילרים לכל פרק? ראיתי שזה גם בעוד כמה פורומים. למרות שזה כבר שודר בארץ, יש כאלה שרואים דרך האינטרנט והם לא בקצב הנוכחי. לפעמים באים לשאול שאלות והם יכולים להיתקל בספוילרים. לי אין בעיה עם החוקים אבל בכל זאת רציתי להגיד את זה.
עכשיו יש לי עוד שאלה לגבי הפרקים המצחיקים. חשבתי לעשות יותר מאשר רשימה אלא מן "מצעד הפרקים המצחיקים". קודם לעשות את הרשימהאיך שתיארת ואח"כ שחברי הפורום יצביעו (משו כמו 2 הצבעות, כי בכל זאת זה קשה.
) מה דעתך?

קרניjack

New member
כי עם כל הכבוד לסימון ספויילר לכל פרק

אין בכלל משמעות. שודר בארץ? זהו, נגמר. מבחינתינו לאנשים בארץ היה את האפשרות לראות את הפרק, וזהו. מי שרואה באיחור צריך לדעת כשכהוא נכנס לקרוא בפורומים יכול להיות שמדברים על דברים שלא שודרו. זה פשוט לא הגיוני וחסר פואנטה, הרי אם לכלכ פרק יש ספויילר- אין לספויילר משמעות בכלל. את הרשימה של הפרקים המצחיקים אני רוצה להמשיך כי לא סיימנו ורעיון מעולה

למעלה