shvils

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!! הייתי פשוט חייב לבוא ולספר על משהו שקרה לי לפני ימים ספורים בצבא.
ובכן אני הולך לי לתומי בחדר האוכל בבה"ד אחד ומה אוזני שומעות? שמעתי מילים שמי שישמע אותן תיצלנה שתי אוזניו!! חייל חצוף וחציף כאחד פונה לחיילת אחרת ואומר לה "שמעת על מה שקרה בפרק האחרון של המומינים... סנופקין חלם הכל!!" ישר קיבלתי את הג'אננה וקטעתי את השיחה שלהם ואמרתי להם תורת אמת שדבר שכזה לא קרה ולא נברא... החציף התווכח איתי!! הוא טען שהוא ראה את הפרק הזה...לקח לי הרבה זמן להעמיד אותו עך טעותו ושאם הוא ראה את הפרק זה היה פיברוק עלוב. כל אופן... מה נשמע?

shvils

New member
הו ליצנית חצר לעתיד שלי

אני מעולםפ לא עזבתי... פשוט שאני במצב ביש שאין לי קשר לעולם החיצון ולאינטרנט ככה שאני לא ממש כותב.אבל אני משתדל להתעדכן מידי פעם.

B o N u s

New member
שווווווווווווווווווווילס

או הממ דןןןןןןןןןןןןןןןןןן סוף סוף חזרת!

shvils

New member
"שוודנננבוווו"????

בדקתי בשלושה מילונים ואין מילה כזאת! מה שלומך עינבי? הספקת כבר להתגעגע אלי?

Witchcrafts

New member
../images/Emo24.gif

כמה חבל שלא יוצא לך להכנס לכאן בתדירות גבוהה יותר. ד____T;; אם שואלים אתכם לגבי הפרק האחרון, תנהגו כמוני ותענו בצורה חד משמעית שהכל שקר וכזב (שסנופקין לא אוטיסט, לא יהודון בשואה, לא מעשן סמים או כל קונספירציה אחרת שהומצאה), בלי להשאיר מקום לוויכוח. אגב, צדיק, תפרסם שם את הפורום שלנו, טוב? P-;

clean grunge

New member
|יבחוש|שוויייייייייילס!!!...

אוייבי משכבר הימים!!!..מה מעשיך בבה"ד 1?!?!..אתה הולך להיות רס"ר או משהו?!..גידלת שפם?!..מה איתך!?...

shvils

New member
אז כך:

כפי שאתה זוכר ושיננת בימיך וכתבת על הקיר מעל המיטה כדי שלא תשכח, אני עתודאי. אני עושה קורס קצינים בבה"ד ונהיה סגן (כן סגן ולא סג"ם). אין שפם אין שיער אין נעליים קלות... רק קרחת ומחסור כרוני בשינה. התוכנית שלי לשליטה עולמית מתקדמת בדיוק לפי התוכנית, תודה שאתה שואל.

shvils

New member
ש-ל-ו-ם-!!

מה שלום מנהלת הפורום האהובה עלי? מקווה שלא עושים לך יותר מידי בעיות.אם כן אז פשוט תלחשי לכיוון הירח "דן החזק בו לעזרי" וחיש מהר אני יופיע. (סביר שעדיין בפיג'מה או עם תחתונים על הראש... היי, את קוראת לי באמצע הלילה ומצפה שתוך 2 דקות אני גם יגיע וגם יחליף בגדים?!?!?!)

אתה צריך לראות מה קורה אצלנו בבה"ד

כולם רבים על זה כל היום, טוב לדעת שזה לא נכון. אגב יש לכם מושג מי העלה את הרעיון הזה בכלל? מאיפה הקריצו אותו?

shvils

New member
בו ואעשיר את עולמך

המציא את זה בחור בשם יהושפט בן אחינדב. אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. זה היה יום סגרירי בקיץ 1934. בדיוק נשלחתי לשבוע קלעות עם חץ וקשת...נו טוב אני משקר... אני לא זוכר איך זה התחיל אבל אני זוכר שהייתי שם כשזה קרה.

למעלה