שרשור שבועי!

../images/Emo215.gifשרשור שבועי!

ובכן, אני יודעת שלאחרונה אני באמת עושה שרשור כל שבוע, אבל זה רק כי דברים משתנים אצלי ממש מהר לאחרונה, ונחמד לחלוק אותם עם הפורום.. בין אם זה פרק שבועי או יום נחמד במיוחד בשבוע החולף.. :) סדרה שבועית: פרק באפיוורסי שבועי: דמות באפיווסרית שבועית: ציטוט באפיוורסי שבועי: שיר באפיוורסי שבועי: שיר(כל שיר) שבועי: שבוע(חזרה ללימודים/לצבא/לעבודות למיניהן) נפלא! מיה.

ממ.../images/Emo12.gif

סדרה שבועית: ממ, לא הייתי השבוע כ"כ בבית, וכשהייתי לא ראיתי טלוויזיה, אז אני נאלצת להגיד אנג'ל. פרק באפיוורסי שבועי: מאותה סיבה, "יום הולדת". (3x11 באנג'ל) דמות באפיווסרית שבועית: מאותה סיבה, קורדי. ציטוט באפיוורסי שבועי: ושוב... " He doesn't like Smokey Robinson and The Miracles? I thought you said this kid had a soul!" שיר באפיוורסי שבועי: לא יודעת, לא יצא לי להאזין באמת. שיר(כל שיר) שבועי: גשם/שילה פרבר.

talrv

New member
לשם שינוי, אני אענה.

סדרה שבועית: האנטומיה של גריי פרק באפיוורסי שבועי: Enemies דמות באפיוורסית שבועית: וויסלר. כי ראיתי סרט ישן והוא היה שם ממש צעיר
ציטוט באפיוורסי שבועי: I may be dead, but I'm still pretty אני אוותר על השירים. בכל מקרה, אני נוסעת מחר בבוקר להפלגה לכמה ימים, לתורכיה יוון וקפריסין. אז רק רציתי לעדכן ולהגיד לכם שתשמרו על עצמכם ועל הפורום ושבוע טוב. טל.

חורף!../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

סדרה שבועית: באפי. פרק באפיוורסי שבועי: הא, ראיתי כל כך הרבה באייקון.. אני מניחה שאבחר ב- Beer Bad ו- Restless. דמות באפיוורסית שבועית: באפי. או זאנדר. ציטוט באפיוורסי שבועי:Intercom: The demons have escaped. Please run for your lives. Adam: This could be trouble. Riley: We'd better make a fort. Adam: I'll get some pillows. שיר באפיוורסי שבועי: אין משהו מיוחד, אולי המנגינה מ-Restless. שיר(כל שיר) שבועי: Suddenly I see- KT Tunstall או Californication- Red Hot Chilly Peppers שבוע(חזרה ללימודים/לצבא/לעבודות למיניהן) נפלא! מיה.

OMRICH

New member
אני צריך התייעצות

אז ככה, כבר הרבה זמן שאני מרגיש מרוחק מבאפי. אז החלטתי לקנות את אחת העונות בדיוידי. יש לכם המלצות לאיזה עונה? אני דיי מתלבט בין העונה השלישית לחמישית. לכל העוזרים תודה.

EBMOD

New member
לדעתי -

אני הייתי קונה את השלישית - אהבתי את באפי הרבה יותר כאשר היא הייתה בתיכון חוץ מזה תחשוב פיית' מול דון??? התשובה ברורה...אנגל מול ריילי ??? התשובה ברורה....קורדי מול אניה ??? טוב פה זה לא ברור אני מתה על שתיהן... אבל - אם אין לך אף עונה אני הייתי ממליצה על 2 שמבחינתי זאת העונה הכי שלמה מבחינת העלילה (קשת רחבה מאוד של אותה עלילה עם מעט פרקי אוף - טופיק) או עונה 4 שבדיוק הפוך מעונה 2 היא העונה עם הכי הרבה פרקי אוף טופיק מעולים עונה שפשוט כיף לראות.

OMRICH

New member
נכון,אין לי שום עונה..

עונה ראשונה לא מגובשת. עונה שנייה עוד בסדר. עונה שלישית נבחרה לעונה הכי טובה במסך המפוצל ואני מאוד אוהב. עונה רביעית לא משהו. כמה פרקים טובים אבל באפי וקולג' לא עושה לי את זה. עונה חמישית נהדרת! העלילה מצויינת יש לבאפי אחות והיא קופצת מבניין למוזיקה עצובה מאוד. עונה שישית אפלה אך סתמית. עונה שביעית בפרקים הראשונים עוד לא התעוששה מהנפילה של העונה השישית. אני פשוט לא יודע!....

Fairywitch

New member
אני אוהבת את החמישית../images/Emo99.gif

ממנה התחלתי בעצמי (ואפילו מהפרק האחרון שלה- אבל את זה אל תעשה!).

k R I P s

New member
אה... את מאלה שהתחילו לראות את

באפי בגלל ווילו וטארה של עונה 5?

../images/Emo26.gif

סדרה שבועית: כל השבוע הייתי באייקון, אז כל הסדרות שראיתי זה באפי אנג'ל (וקצת חברים בסופ"ש). אז מן הסתם- באפי פרק באפיוורסי שבועי: Bewitched, Bothered & Bewilderd דמות באפיווסרית שבועית: זאנדר (לאו דווקא בגלל הפרק) ציטוט באפיוורסי שבועי: It's time for me to act like a man and hide! (דווקא כן בגלל הפרק) שיר באפיוורסי שבועי: לא יודע.. שיר(כל שיר) שבועי:"מקובלת" מ"מרשעת" שבוע(חזרה ללימודים/לצבא/לעבודות למיניהן) נפלא!- תודה, גם לך.

Fairywitch

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif

סדרה שבועית: הישרדות 7
פרק באפיוורסי שבועי: לא ראיתי
דמות באפיווסרית שבועית: באפי, לשם שינוי (בד"כ זאת ווילו
) ציטוט באפיוורסי שבועי: יש בחתימה שלי
) שיר באפיוורסי שבועי: השיר של ספייק מ-OMWF. שיר(כל שיר) שבועי
אין משהו ספציפי.

Reshefgarcia

New member
השבוע שלי...

סדרה שבועית: HEROES (סדרה חדשה ומצויינת) פרק באפיוורסי שבועי: BILLY (כי זה הפרק שהרציתי איתו,וממש נהניתי לחפור בו). דמות באפיווסרית שבועית: ווסלי (בגלל ההופעה שלו ב "BILLY") ציטוט באפיוורסי שבועי: Xander: (to Anya) I've gotta say something, 'cause I don't think I've made it clear. I'm in love with you. Powerfully, painfully in love. The things you do, the way you think, the way you move... I get excited every time I'm about to see you. You make me feel like I've never felt before in my life. Like a man. I just thought you might wanna know שיר באפיוורסי שבועי: אין משהו מיוחד...אולי LUCKY שיר(כל שיר) שבועי: THE PANIC CHANNEL - BLOODY MARY, ובכלל כל הדיסק שלהם פשוט מצויין,אחד הטובים ששמעתי השנה במחלקת הרוק.

למעלה