../images/Emo215.gifשאלוןןן
הייי אני עושה עבודה בפסיכולוגיה ויש לי שאלון שאני אשמח אם תענו עליו.. לפניכם שאלון בנושא מסויים, שנחקר במסגרת היחידה החמישית במדעי החברה. אנא קראו את ההנחיות והשיבו עליהן ברצינות. שאלון זה הינו אנונימי. לכל היגד יש 4 אפשרויות תשובה. אם את/ה מסכימ/ה עם הנאמר בו הקף את מספר "4". אם הנך דיי מסכים איתו, סמן "3". אם הנך דיי לא מסכים איתו, סמן "2". אם הנך כלל לא מסכים איתו, סמן "1". ליד כל שאלה רשמו את מסבפר התשובה שלכם.. תודה רבההה
1.אני חושב שאני נראה טוב 2. פעמים רבות מחמיאים לי על הופעתי 3.אני מרוצה מההישגים הלימודיים שלי 4. ישנן פעמים בהם אני מקנא בחברים/ות שלי 5. לא הייתי רוצה לשנות כמה תכונות בי 6. הייתי רוצה להיות יותר מקובל בקרב חבריי 7. ישנן פעמים שאני מתבייש בבני משפחתי 8. אני מחשיב את עצמי כאדם אינטילגנטי 9. לא הייתי יוצא עם מישהי שאינה הטעם שלי 10יפריע לי אם בת זוגי לא תשקיע מספיק בהופעתה 11חשוב לי שבת זוגי תיראה טוב 12נכות מזערית היתה מפריעה לי מאוד בבת זוג 13המראה החיצוני חשוב לא פחות מתכונות אופי בת הזוג 14חשוב לי שלבת זוגי ולי יהיו תחומי עניין משותפים 15יפריע לי אם לבת זוגי לא יהיה חוש הומור 16לי ולבת זוגי צריך להיות אופי דומה 17לא חשוב לי שבת זוגי תהיה רגישה 18חשוב לי מאוד שבת זוגי תהיה מתחשבת 19לא חשוב לי שבת זוגי תהיה ממשפחה מבוססת 20המשפחה של בת הזוג לא אומרת עליה דבר 21חשוב לי שלחברתי יהיה מעגל חברתי גדול 22חשוב לי שחבריי יאהבו את בת זוגי 23חשוב לי להכיר את המשפחה של בת זוגי
הייי אני עושה עבודה בפסיכולוגיה ויש לי שאלון שאני אשמח אם תענו עליו.. לפניכם שאלון בנושא מסויים, שנחקר במסגרת היחידה החמישית במדעי החברה. אנא קראו את ההנחיות והשיבו עליהן ברצינות. שאלון זה הינו אנונימי. לכל היגד יש 4 אפשרויות תשובה. אם את/ה מסכימ/ה עם הנאמר בו הקף את מספר "4". אם הנך דיי מסכים איתו, סמן "3". אם הנך דיי לא מסכים איתו, סמן "2". אם הנך כלל לא מסכים איתו, סמן "1". ליד כל שאלה רשמו את מסבפר התשובה שלכם.. תודה רבההה