Happy Poooo
New member
../images/Emo215.gif סתם ככה...../images/Emo184.gif
אחרי ההתקפים, האשפוז, השחרור, החופשת מחלה, החופשה בצפון ושאר מיני ירקות הגעתי למסקנה שוואלה...מה זה לא זול לקבל התקפים בימינו..
(ואת האמת, גם מה-זה לא כייף
) ...אז ככה....
התשלום לאמבולנס - 640 שקלים...ואני עדיין ממשיכה לברר למה כל כך גבוה הפעם - אמנם מקבלים איזשהו החזר אבל עדיין צריך לשלם. ותאמינו לי שלא מקטע של קמצנות אלא מקטע של פרינציפ כי ממש נמאסו עליי כבר הקרציות האלה שם שלא עונים לי כשצריך אותם.
חשבון פלאפון לא קטן במיוחד....לא היה לי ממש כח לענות לכולם, וכמובן שיסורי המצפון שלי פועלים - ממש מרוקאית רגישה ..אז שאני לא אחזור אליהם ואספר את הסיפור 800 פעם ביום בערך???
קניון בנו לי צמוד לבית החולים.. יאאאללההה ...תשאלו את כרטיס הישראכארד שלי שביומיים האלה שכן יכלתי לזוז מהמיטה ולא הרגשתי כמו זומבי, הוא הכיר את הקניון מקרוב...קרוב מאוד אפילו.
אבל אתם יודעים מה...אני תמיד אומרת שבכל דבר שלילי חייב להיות משהו חיובי (או חיובי מינוס או מינוס בבנק מכל הקניות...חחח סתם..) אז תגידו לי אתם..... מתי בפעם אחרונה חתכתם את כל הפקקים של תל אביב כאילו אתם בהאנג אובר של החיים ולא עצר אתכם שוטר?? מתי בפעם האחרונה הסתובבתם בקניון עם פיג'מה
ואני חושבת (דגש על אני) שדווקא ברגעים כאלה, שנמצאים בימים כאלה של "אחרי התקפים", שבהם אפשר קצת לחשוב, להיות לבד, ולקלוט בעצם מה קרה ...(
) לומדים להעריך את החיים יותר, להעריך ולאהוב את הסובבים יותר, ואת מה שיש בחיים
בעיניי משמעות החיים היא חסרת משמעות לעומת החיים עצמם.
אז תהנו תעשו חיים תחיו את הרגע ואת תתביישו יותר מדי במה שיש לכם, וכמובן במי שאתם,
וכמו שאני תמיד אומרת
- אל תקחו את החיים ברצינות ממילא לא תצאו מהם בחיים בסוף!!! אז אחרי שבלבלתי לכם את את השכל אני שמחה לבשר לכולם,שלפני כמה זמן קיבלתי אישור ל- MRI (הלך דיי מהר הפעם) אז יאללה סופ"ש מצויין לכולם ומלא בריאות.
Nani
God Bless TopaMax