סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo215.gifסקר חדש../images/Emo215.gif

והפעם- כמה פעמים במהלך 7 העונות של איידול, הפייבוריט שלכם זכה בתואר בסוף התוכנית? אתם מוזמנים לענות ולפרט מי היו הפייבוריטים שלכם שזכו. בסקר הקודם הייתה הצבעה מוחצת לאפשרות אחת בלבד
לכל המצביעים

קליספרה

New member
מסקנה - תמיד תלכי על ה- ק-ופים ../images/Emo13.gif

היי שתהייה לנו עונה מצויינת

Bleed for Me

New member
חח כן, חשבתי על זה כשרשמתי..../images/Emo3.gif

כן, מקווה שתהיה אחלה עונה..

Fairywitch

New member
פעמיים אצלי-

קרי אנדרווד ודיויד קוק. ג'ורדין בערך- כי אחרי שמלינדה הלכה העדפתי את ג'ורדין.

LeAnnDylan

Well-known member
אף פעם ../images/Emo7.gif

כאילו בהתחשב בעובדה שאת עונות 1, 5 ו-4 ראיתי רק אחרי שכבר הערצתי את קלי קרי וטיילור

NP16

New member
האמת ש5 ../images/Emo6.gif

אלא אם כן אתם מדברים על פייבוריטים ראשיים. מי שלא רובן וטיילור.

SHTRUDIDI

New member
האמת שבגדול חשבתי על פייבוריטים ראשיים

כשהעליתי את הסקר, אבל בכל מקרה 5 זוכים שהם פייבוריטים שלך גם ממי שנותר זה יופי של הישג... אבל סתם כי הצלחת לסקרן אותי, מי היה הפייב שלך בעונה 2 ובעונה 5?

dandush 24

New member
אה.. פעם אחת

כשדיויד קוק זכה, אבל זאת העונה היחידה שצפיתי. צפיתי קצת בעונה 6 אבל לא מספיק כדי שיהיה לי פייבוריט.. ממילא העונה הזאת לא עשתה רושם מעניינת במיוחד.

SHTRUDIDI

New member
יצא לך טוב../images/Emo8.gif

על העונה הראשונה שממש עוקבת הפייבוריט שלך זוכה. נחמד
. גם לי זה יצא עם עונה 3 שהייתה הראשונה שראיתי. אחר כך בעונות הבאות נאלצתי ללמוד שלרוב זה לא קורה...

Mikey Weiss

New member
אז אותי קלקלו, כי אני עקבתי מההתחלה וקלי

היתה הפייבוריטית שלי עוד משלב האודישנים בעונה הראשונה, ואז הגיעו עונות 2 ו3 שלא סבלתי, ארבע וחמש שאהבתי, 6 שאני לא זוכרת ממנה כלום כי היא שעממה אותי למוות (אפילו שזו היתה העונה הראשונה שראיתי מתוך ארה"ב), והייתי צריכה להגיע עד עונה 7 כדי שעוד פייבוריט ענק שלי יזכה, ואז סוף סוף גם יכולתי להצביע (כלומר, יכולתי להצביע גם בעונה 6 אבל אף אחד לא דגדג לי את האצבעות של החיוג של הטלפון).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif

1-קלי. 2-ג'וש-מקום 4 3-פנטז'יה. 4-וונזל וקונס-מקום 3 ו6 5-אליוט-מקום 3 6-מלינדה-מקום 3 7-קרלי ומייקל ג'ונס.

למעלה