סיכום שבוע

gal255

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבוע../images/Emo215.gif

ענו על השאלון: מהו השיר שעשה לכם את השבוע? מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע - תצרפו.

gal255

New member
עונה לעצמי

מהו השיר שעשה לכם את השבוע? לא קל - היהודים. מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? חברות שלי היו אצלי ועשינו כיף. מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? המבחן במדעים. מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? פעם בחיים. התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע: ------>

עונההה ;)

מהו השיר שעשה לכם את השבוע?"לא יכול-כלא 6" מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע?שראיתי את תם גל מהסדרה- "ראש גדול" והצטלמתי איתו חעחע.. מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע?האמתיי.. השבוע היה פסדר גמור! מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע?נמנממ..זום זום חחח קורעע אותייי..1!! התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע - תצרפו. לא ראיתי תמונות שלו ממששש..!

יוב101

New member
עונההה

מהו השיר שעשה לכם את השבוע? תראי זה אני- סינרגיה
מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? מסיבת הפתעה לידיד שלי.. ויום חופשי (למדנו רק שעה אחת)!!
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? מבחנים כל השבוע...
מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? החבר'ה הטובים התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:

יוב101

New member
שכחתי...../images/Emo9.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? חברה שלי השיגה לי חתימה עם הקדשה של רן
!!

עונה...

*מהו השיר שעשה לכם את השבוע? יונתן שפירא- איה כורם *מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? הייתי אצל דודה שלי שקנו לה כלבה גורה חדשה ובן דוד שלי היה שם והוא תינוק בלונדיני עם עיניים כחולות. *מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? מבחן בENGLISH. *מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? לא בדיוק עשתה את השבוע סתם נהנתי לראות אסתי המכוערת. *התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע - תצרפו.

למעלה