סיכום שבוע

gal255

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבוע../images/Emo215.gif

ענו על השאלון: שיר השבוע שלכם: מקרה ששימח אתכם השבוע: מקרה שביאס אתכם השבוע: תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: התמונה של רן שעשה לכם את השבוע --->צרפו אותה.

gal255

New member
עונה לעצמי

שיר השבוע שלכם: שיר לשירה - מירי מסיקה. מקרה ששימח אתכם השבוע: קיבלתי 90 בערבית. מקרה שביאס אתכם השבוע: המבחן במתמטיקה שלא כל כך הלך לי. תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: האנטומיה של גריי כלכך! התמונה של רן שעשה לכם את השבוע ---> הוא כ"כ חמודדד

Meytar 888

New member
אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם: "געגועים" של נינט טייב מהדיסק החדש "יחפה"
מקרה ששימח אתכם השבוע: ביטלו לי מבחן בספרות
מקרה שביאס אתכם השבוע: ממממ יותר מדי שיעורים
תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: זומזום
התמונה של רן שעשה לכם את השבוע --->זה מחשב חדש אז בנתייים אין לי שום תמונה של רן על המחשב,עצוב אני יודעת
שבת שלום

מיתריי.. כנסיי זו AMI131=]

יש לך מסן חדש?! כי את כבר לא מתחבררתת!! תגידיי ליי..!! לאביו מואהה

../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם: היא יודעת- נינט טייב מקרה ששימח אתכם השבוע: המסיבת יומולדת שלי אתמול.. היה נדיר!!!!!!!
והמתנה שחבר שלי הביא לי
מקרה שביאס אתכם השבוע: האמת.. כלום! תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: ממ לא ראיתי השבוע טלויזיה
התמונה של רן שעשה לכם את השבוע --->צרפו אותה. איזה לא?!|
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם: אממ קרן פלס - פסק זמן מקרה ששימח אתכם השבוע: חברה שלי שלא הייתה שנה בבצפר חזרה
מקרה שביאס אתכם השבוע: היה לי מלא מבחנים תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: השמינייה

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם: תראי זה אני-סינרגיה מקרה ששימח אתכם השבוע: שחבר שלי חזר מהצבא מקרה שביאס אתכם השבוע: שאני עובדת חח
תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: לא ראיתי טלוויזיה השבוע

יוב101

New member
עונה...(קצת באיחור)

שיר השבוע שלכם: היא יודעת- נינט טייב
מקרה ששימח אתכם השבוע: הלכתי לישון אצל חברה עם עוד 7 בנות והיה מצחיק!!
מקרה שביאס אתכם השבוע: מבחנים!!!
תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: השמינייה התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע:

עונה עכשיוווו אז כנסוווו

ענו על השאלון: שיר השבוע שלכם: אמממ השיר של רבלדה חדש משו me enamorado de un fun מקרה ששימח אתכם השבוע: ראיתי לפני יומיים את סבא של גיא אריאלי חח מה לא ידעתם?? הוא גר בלוד כל המשפחה שלו ואני רואה כמעט כל יום את סבא שלו כפרה עליווו חח מקרה שביאס אתכם השבוע: מליין שיעורים ומבחניםםםםם תוכנית טלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: אממ כרדע אני לא חורשת בטלויזייה אבל בעיקרון אני מתה מצחוקים מזומזום חיחי חולה על לירון כרכוקלי התמונה של רן שעשה לכם את השבוע ---> אין לי בינתיים תמונות שלו כל כך פירמטו לי תמחשבבבבב

למעלה