סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo215.gif סיכום שבועי../images/Emo20.gif

אומנם סיכום שנה כבר יש, אבל אפשר בלי סיכום שבועי?! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סדרת השבוע: סרט / ספר השבוע: תמונת השבוע: הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז: ציטוט / מילת השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo9.gif

אומנם סיכום שנה כבר יש, אבל אפשר בלי סיכום שבועי?! משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ זה שהוא עבר נחמד זה כבר משהו טוב. ואולי גם שהרגשתי ממש קשורה לחברות שלי וכמה שהן מדהימות ותומכות. משהו רע שקרה לך השבוע:שלא יצא לי להפגש עם הפסיכולוגית שלי. אמן / להקת / שיר השבוע:"הלוך חזור" הפרויקט של עידן רייכל. סדרת השבוע:אין. סרט / ספר השבוע:הארי פוטר ואוצרות המוות- אבל אני רק בהתחלה... תמונת השבוע:אין. הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז:השבוע? לא נתקלתי כמעט בפורומים וכמובן שלא הזויים. ציטוט / מילת השבוע: תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב... מאכל השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לסיים את הספר וללכת לטיפול. שבת שלום!

sivosh

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה לך השבוע: דחו מועד הגשה של עבודה ענקית! משהו רע שקרה לך השבוע: שפכו עלי אתמול בבית קפה, תה זה שרף! לסיון, שלום אמן / להקת / שיר השבוע: רן דנקר אהוב ליבי..... סדרת השבוע: ורוניקה מארס, נו מה זה מה שאני מורידה עכשיו סרט / ספר השבוע: מכושפת, איזה חמוד הוא! תמונת השבוע: הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז: פורום למומינים, מישהו מוכן להסביר מה הקטע?! ציטוט / מילת השבוע: אין מאכל השבוע: שקשוקהההה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד.... שבת שלום

sivosh

New member
בתור ילדה והנה אני מודה בזה

גם בתור מתבגרת הייתי מאוהבת בסנופקין... חחחחח אבל מכאן ועד פורום שלם להם... :) שיהנו חחחח

עכשיו תורי ../images/Emo45.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ניפגשתי עם חברה שלא ראיתי אותה הרבה זמן (מור מבינה על מה אני מדברת -(הראשונה) ) משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא נוהגת לומר שרע לי כי אין אצלי רע אבל העצוב שכשחברה שלי יצאה מאצלי הייתה לה תאונה ב"ה לא הייתה צריכה בית חולים וכו'.. אבל זה מדאיג אמן / להקת / שיר השבוע: עלה קוטן שלי/אברהם פריד ואיזה טוב ה'/אודי דידי סדרת השבוע: סרט / ספר השבוע: תמונת השבוע: הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז: ציטוט / מילת השבוע: התגעגעתי (השבוע זה הציף אותי יותר מהרגיל) מאכל השבוע: פיצה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי מפגש ספונטני עם חברה

....

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי מגפיים משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר אמן / להקת / שיר השבוע: james blunt-high סדרת השבוע: גריז סרט / ספר השבוע: תמונת השבוע: הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז: "גברים" ציטוט / מילת השבוע: חרא מאכל השבוע: מרק בצל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות גיסה לעתיד (ככה זה כשאין לי חיים
)

sivosh

New member
איך זה באמת גריז?

יש כל כך הרבה פרומואים שאני מתבאסת לראות כבר וגם כי אין לי טלוויזיה...

eshkolit32

New member
מורוש!

תדעי לך שאני תופסת מעצמי מישהי שיש לה ידע לא קטן במוסיקה והנה, בכל שבוע בפינת האופטימיות את מציינת שם של שיר שאין לי מושג מאיפה הוא מגיע! אני חשה תסכול מסוים. קחי את זה כמחמאה.

sivosh

New member
אכן ג'ימס בלאנט הוא האומנים היותר מוכרים

ומתערבת איתך שאם תשמעי את השיר גם את תכירי... :)

eshkolit32

New member
וגם אני עונה

אכן אי אפשר בלי סיכום שבועי, זה הפך להרגל...
משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לעבוד 3 פעמים בחמש ולא בשבע. זה טוב.
משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה היה אפוף בתחושה קשה......מחכה שזה יעבור כבר.
אמן / להקת / שיר השבוע: Tom Waits - האומן הגאוני שקניתי דיסק שלו.
סדרת השבוע: נאלצת לכתוב "בובות" כי מה עוד נשאר...? "להוציא את הכלב" נגמר וחבל כי זאת היתה יצירת מופת!
סרט / ספר השבוע: הסרט "אליזבט" שראיתי אתמול - סרט ההמשך ל"אליזבט" הראשון. היה יופי של סרט.
תמונת השבוע: הדבורה השיכורה שמצורפת.
הפורום הכי הזוי שנתקלת בו בתפוז: מה שהזוי בשבילי בטח נורמאלי למישהו אחר......כמעט הכל לגיטימי לדעתי.
ציטוט / מילת השבוע: "אני לא במצב".
מאכל השבוע: בזמן האחרון מזמינה מבחוץ כמו משוגעת במטרה לפצות על כל מיני דברים וזה לא ממש עוזר, להיפך.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיפטר מהתחושה הקשה. שבת שלום....

אז ככה..

אני דופקת את הראש חזק בקיר ,כדקה בערך,עד שאני מאבדת תחושה ומתעלפת. :) רעיון שווה ,תודי! נ.ב. זאת רק אני או שהסילבסטר הזה עושה אוירה דביקה באויר שבא להקיא קצת /tapuzforum/images/emo122.gif

sivosh

New member
מורוש, אני מקווה שאת צוחקת אבל פעם חברה שלי ד

דפקה את הראש בקיר אשכרה עשתה חור! זכרונות מאיה נפה, לפני 4 שנים כמעט!!!! :) וכן גם לי בא להקיא מאווירת הסילבסטר...

הקירות שם פחות טובים?

או שזה מגבס או משהו? דוקא הקיר שלי נראה עמיד,ובכל מקרה תמיד יש גם ריצפה :)

למעלה