סופ"שארון D:

../images/Emo215.gifסופ"שארון D:../images/Emo215.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו נייטוויש מטאל אוונסנס צמחונות וטבעונות מיי כמיקל רומנס טייק דאת טורי איימוס מטאליקה סרטי מתח ואימה אופנה אלטרנטיבית עשרת הפעילים (14) היויו (20) feel the revenge (22) Endogenisis (22) Brombit (24) Ice Queen 7 (25) bachner1 (28) Amir Noy (37) CoralP (47) yael627 (90) אטומיק בייגל דברים מעניינים :0
שרשור מילון מונחים נוסף - מישהו רוצה ליצור ערכים על מרטיין וסטרהולט ומרטיין ספירנבורג? D:
התווספו שירים של ווית'ין להמתנעימה בסלקום (אני מקווה שזה לא נחשב פרסום או משהו
)
משום מה עוד לא נפתח הסיבוב הבא של החולייה החלשה (רמז רמז), אז לכו על זה - מי שלא הצביע, שיצביע עכשיו. ^^ ובעניין קידומים - מסיבת פריקים מסריחים (
) בארגון יאיר ועידן (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=134845932) - שהייתי הולכת אליה בעצמי אם לא הייתי, כזה, שונאת מסיבות ומועדונים ולומדת למחרת וכו' וכו'.
ומשהו לגבי הופעת מחווה לווית'ין בינואר - אם למישהו בא לשתף אותנו בפרטים למען אלו שאין להם פייסבוק ולא יכולים להיכנס לקישור שבהודעה (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=134929630), אני אשמח.
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"שארון מקסים שיהיה לכם!
(אמג בא לי קרמבו.)

ביתתתתת!!!

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH. מזמן לזמן יוצא לי לשמוע אותו ולהתרשם ממנו כל פעם מחדש. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: epica-kingdom of heaven. זה פשוט שיר כל כך טוב, שהאלבום היה צריך להיקרא על שמו. אלבום/אמן השבוע: אפיקה. דבר טוב שקרה השבוע: בוטל לקורס שלי האבט"ש!@##@%^$% האושר!!
דבר רע שקרה השבוע: האמת שכלום
טפו טפו טפו
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: המשך קורס. מקווה שיהיה טוב
אתר השבוע: פייסבוק. ופייסבוק. מאכל השבוע: סלט חצילים, סוכריות גומי. התחדשות השבוע: הממ לא עולה לי שום דבר בראש. ספר השבוע: יש לי את שר הטבעות וקראתי איזה חצי פסקה מההקדמה
אני פשוט מפחד להתחיל ולהתייאש מוקדם
סרט/סדרת השבוע: עוד איזה חצי שעה זה יהיה רמזור
תגלית מגניבה מהשבוע: הממ כלום
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

Endogenisis

New member
לגבי שר ההטבעות,

אמרו לי לא לקרוא לעולם את ההקדמה! זה מה שגורם ליאוש! וזה שני אנשים שבגלל ההקדמה הם התייאשו ובפעם אחרת שהם לא קראו אותה הם הצליחו לסיים
.

CoralP

New member
אולי זה מה שהרס אותי]:../images/Emo187.gif

התייאשתי אחרי 100 עמודים ש80 מתוכם הקדמהXD

Endogenisis

New member
אני התייאשתי אחרי מאה עמודים לא כולל ההקדמה!

כאילו ההקדמה + עוד מאה עמודים
.

אפשר להבין למה אתם קוראים הקדמות?!

גם אם יש הקדמה של עמוד אחד אני לא קוראת ]:

CoralP

New member
כי אני לא יכולה לא לקרוא משהו שהוא../images/Emo187.gif

חלק מהספר! >:

../images/Emo45.gif היא די מייאשת

|זאת שקראה את שה"ט הראשון במשך שנה ושלושה חודשים| אני קראתי את כולה כי לא הכרתי בכלל את הסיפור שקדם להתרחשות הספר - כל השטויות עם ההוביטים והמשפחות וכאלה... וגם, כשאני מתחילה משהו יש לי בעיה עם להפסיק את זה. P:

אוי אני חייב להוסיף לשירי השבוע גם

את she wolf
אני באמת מצטער, ומרגיש גם רגשות אשם עזים לגבי זה, אבל פשוט הקליפ של זה כל כך מצחיק שאי אפשר להפסיק לראות ולשמוע את זה

bachner1

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

רוב הזמן הטלוויזיה במשרד בצבא פתוחה על MTV או VH1, ובשניהם הקליפ הזה נמצא בערך כל שנייה וחצי. השיר לא בולט בשום צורה בכלל, ואני בטוח שהוא משודר כ"כ הרבה בגלל שהיא 99% עירומה בקליפ

סופ"שבלולי

שיר/י השבוע של ווית'ין: נמ דערק ווינגס וכל ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון של MCR, והחדש של אפיקה אלבום/אמן השבוע: ווית'ין, MCR, אפיקה [וואו, זה לא היה הרבה זמן ם:] דבר טוב שקרה השבוע: 100 בכימיה ו95 במתמוות דבר רע שקרה השבוע: חניכות ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: בן דוד מתחתן! קולולולו, טיול חניכים :S, טריליון מבחנים אתר השבוע: תפוז ופייסבוק מאכל השבוע: עוגיות בשלל טעמים ומינים התחדשות השבוע: נאדה ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות סרט/סדרת השבוע:
תגלית מגניבה מהשבוע: כיף לקרוא ספר ב2 שפות במקביל ציטוט השבוע: נמנמ היה כמה XD תומר: "וואי הנמלים של פג'ע ממש מפחידות, אתה לא דורך עליהן, הן דורכות עלייך! " * סבא: "נדב אתה משתתף בחוג דרמה? " נדב: "לא, למה? " סבא: "אתה יכול להיות וואכבר שחקן! יותר טוב מכל החנטרישים שיש היום! אתה צריך להיות שח... " סבתא: "הוא לא צריך להיות שחקן!!!! " סבא: ~בכניעה~ "הכי טוב תהיה פרופסור. " * נדב: "אם יש שריפה בשדה מריחואנה, הציפורים מתסטלות?" * ~רואים סרט בשיעור ג"ג ויש חושך לגמרי~ ידיד תימני: ~מתחיל לרקוד ולקפצץ~ "לא רואים אותי!! אני הרואה ואינו נראהה!! ~רץ לילד בקדמת הכיתה ומביא לו כאפה בראש~ ~בורח~ "ראיתם?!?! הוא לא שם לב!! אני בלתי נראהההה ~מאושר " תמונת השבוע: עצלנות P:

^^

דבר טוב שקרה השבוע: שני שיעורי נהיגה סבירים, די סגרנו את נושא הביודע (מעבדה ראשונה מחרתיים), קראתי את הבאפי האחרון (מלפני איזה שבועיים וחצי)... לא זוכרת עוד
דבר רע שקרה השבוע: חום, בי"ס, מבחן לא משהו בביולוגיה, ההורים שלי קנו איזה מיליון מולר וזה נראה כזה טעים אבל בדקתי ויש בזה ג'לטין ;~~~~~~~~~~~; (החלטתי לאחרונה להימנע מזה כי... איכס)
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
מבחן במחשבים, מבחן בצרפתית, מבחן בלשון, לימודים, בוחן בקיאות על קטרינה (עוד לא סיימתי). שבוע הבא זה שנה מהמפגש עם טאריה ומההופעה. :{
מאכל השבוע: פשטידת בצל ממש טעימה :0 ולטקס D: (רק בגוש אחד בתבנית במקום בצורה של לביבות)
ספר השבוע: קטרינה/אהרון אפלפלד
סרט/סדרת השבוע: HIMYM-הטופ מודל-האוס-דולהאוס כרגיל
תגלית מגניבה מהשבוע: יש מיץ ענבים-קיווי של פריגת, וכתוב עליו שהוא 100% רכיבים טבעיים אבל המיץ ירוק (בצבע ממש יפה אגב *_*). אז אני כזה - טוב, אבל צבעי מאכל... אז קראתי את הרכיבים, והם פשוט משתמשים בכלורופיל בתור צבע מאכל ירוק! גדול. D:
ציטוט השבוע: או, מיי פייבוריט פארט. ^^
מורה לביולוגיה: האשך עצמו, איך הוא בנוי? הוא בנוי כאשך...
מורה לביולוגיה: תינוק נולד מרוח בשומן כמו חמאה. ילד: את אומרת, מהבטן ישר למחבת.
~מורה לביולוגיה אומרת שלוויתן התפתח מזאב~ הילה: איך זה התפתח מזאב?! ילדה: את לא רואה לפי הפרווה?
ילד: שולה (מורה לביו), לא קשור רגע. איך זה שתמיד נחיר אחד סתום ונחיר אחד פתוח? הנה - ~סותם נחיר אחד ונושף, ואז סותם את הנחיר השני ונושף~ (כל הציטוטים עד עכשיו היו מאותו שיעור ביולוגיה... XD)
~המורה לצרפתית מסיימת להקריא לנו את המונולוג של הרפגון, בצרפתית מן הסתם. גם הציטוט היה בצרפתית אבל אחסוך לכם XD~ מורה: מה הבנתם? ילדה: שאת שחקנית טובה.
מורה: זה נורא מפתיע שבתאונות פגע וברח, אנשים פוגעים ובורחים.
מורה: לכולם הייתה את אותה התשובה. מה הייתה התשובה שלהם? (לילד אחד-) די כבר!!!!!
ילדה על רעיונות לטיול השנתי: מה עם מירושלים לים בת"א? מה, זה י-ם אל ים!
~ילדה מראה למורה תמונה של שלט מכוון כזה בכביש, שכתוב עליו בעברית חולון אבל באנגלית בת-ים~ המורה: נו מה את רוצה, אלה מחולון לא יודעים לקרוא אנגלית. ילדה אחרת: ואלה מבת-ים כן? המורה: אני נולדתי בבת-ים
Adama אומר/ת (22:28): אז אני מצוננת כמו קטר (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:28): קטר מצטנן? Adama אומר/ת (22:29): כשהוא מוציא את העשן ההוא Adama אומר/ת (22:29): זה קינוח
הודגש באמצעות מדגישארון

CoralP

New member
עונה^^../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Utopia
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שירי הפתיחה של האנימות אומינאקו נו נאקו קורו ני + קימי ני טודוקה. ומאריה של גאקט D:
אלבום/אמן השבוע: גאקט
דבר טוב שקרה השבוע: לא למדנו במיוחד השבוע, וביום רביעי היינו בסיור ופעילות בתערוכה הזמנה לשקט בחולון וזה היה ממש מיוחד.
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: מבחנים ודברים של צה"ל :{ אבל אני סוףסוף אדע מה התפקיד המשחקי שלי בתיאטרון בהפקה השנה! DDD:
אתר השבוע: למי שעוד לא מכיר- http://www.youtube.com/watch?v=uVKTR1m1b1U&feature=player_embedded#t=117
מאכל השבוע: אמממ... מאפה פיצה טעימי כזה D: אה ועוגת שוקולד שהכנתי אתמול! ^__^
התחדשות השבוע: מסטיקים...?XD
ספר השבוע: מנגות D:< פולמטאל אלכמיסט, ווליומים 5 6 7 8 (התחלתי קריאה מההתחלה~
)
סרט/סדרת השבוע: דולהאוס (בית הבובות, התחיל ביס, מומלץ!), מגרש ביתי, סקראבס, על טבעי, גיבורים, איך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי, ואנימות כמובן: אומינאקו נו נאקו קורו ני, אינויאשה קאנקטסו הן, קימי ני טודוקה, ניאן קוי, דה סייקרד בלאקסמית', טו ארו קאגאקו נו ריילגאן, סאסאמקי קוטו, קובאטו, ופיירי טייל. XD

למעלה