הקורבן השבועי

l i o r a n g e

New member
../images/Emo215.gifהקורבן השבועי

טוב, בגלל שהפינה הזאת מתה ומשעמם לי אז ימי רביעי יהיה קורבן שבועי
אז קורבננו השבוע הוא ישראלל (The God That Faile)
כל שבוע יבחר לו קורבן חביב אחר ואתם מוזמנים להטביע אותו בשאלות, איזה שאתם רוצים, הוא יבחר על מה לענות ועל מה לא
הפינה נועדה כדי להכיר את חברי הפורום טוב יותר אני לא יודעת מה הן שאר כוונותיכם הזדוניות, אבל לא פה בבקשה
ישראל, את שם הקורבן הבא תעביר לי במסר במשך השבוע

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifחחח יאללה:)

מה קורה יא קטין אש??! איך זה לחיות באופקים!? מהי הלהקה ההאהובה עלייך? ואחרייה? מנגן על מש'ו? כמה זמן? קורא ספרים? אוהב את קווין? נכון שהם פשוט ענקיים? יומטוב:) --------------- יש מצב שאני מתבלבלת בינך לבין ישראל אחר, אז אם לא תבין תשאלות שלי אל תהרוג אותי.

לא נראה לי שהתבלבלת

מה קורה יא קטין אש??!אממ בסדר ואיתך זקנת אש? איך זה לחיות באופקים!?אממ ....בסדר ..בערך מהי הלהקה ההאהובה עלייך?מטאליקה ואחרייה?וואי קשה חח מנגן על מש'ו?גיטרה כמה זמן?שנתים עוד מעט קורא ספרים?חוץ מהארי פוטר לא קראתי ספר בחיים שלי אוהב את קווין?כן נכון שהם פשוט ענקיים?אהא

גמני רוצה:| ../images/Emo141.gif +שאלות..

מי אתה? למה אני לא מכירה אותך? למה אני לא זוכרת חצי מהפורום? אני בכל זאת אוהבת אתכם אותך אולי לא כי אני לא מכירה אותך? לא משנה...D: מה אתה שומע? מה אתה לובש עכשיו? איך נראה השיער שלך? מה צבע העיניים? חיות/בני אדם? עץ/שיח? כלב/חתול? תוכי/אבוקדו? אבוקדו/קרמבו? קרמבו/מזרן מים? מזרן מים/שלום עולמי? שלום עולמי/אישה יפה? איזה יפה/איש יפה? איש יפה/דיסק של הלהקה האהובה עליך? מי הלהקה האהובה עליך? דיסק של הלהקה הנ"ל/שבוע בניו יורק? שבוע בניו יורק/להבלע ע"י לוייתן, לשרוד ולהגיע לריפליס? להבלע ע"י לוייתן לשרוד ולהגיע לריפלי'ס/ לאכול מלאווח? לאכול מלאווח/לענות על כל מה שכתבתי למעלה?D: להת':) ותבחר בי לשבוע הבא

:)

מי אתה?אני ישראל למה אני לא מכירה אותך?כי לא יצא לנו לדבר למה אני לא זוכרת חצי מהפורום?שאלה טובה אני בכל זאת אוהבת אתכם גם אנחנו אותך
אותך אולי לא כי אני לא מכירה אותך?טוב אז נאי לא אוהב אותך גם לא משנה...D: D: מה אתה שומע?רוק לייק דא חחח סתם מה אתה לובש עכשיו?סתם סחבות איך נראה השיער שלך?מין אפרו כזה חח מה צבע העיניים?חום חיות/בני אדם?אין הבדל עץ/שיח?עץ כלב/חתול?כלב תוכי/אבוקדו?תוכי אבוקדו/קרמבו?קרמבו קרמבו/מזרן מים?מזרן מים מזרן מים/שלום עולמי?מזרן מים חח סתם שלום עולמי/אישה יפה?אישה יפה איזה יפה/איש יפה?אישה יפה איש יפה/דיסק של הלהקה האהובה עליך?וואה שאלה קשה מי הלהקה האהובה עליך?מטאליקה דיסק של הלהקה הנ"ל/שבוע בניו יורק?נראה לי שבוע בניו יורק ושמה אני אקאנה תדיסק שבוע בניו יורק/להבלע ע"י לוייתן, לשרוד ולהגיע לריפליס?אני אשאר עם הניו יורק להבלע ע"י לוייתן לשרוד ולהגיע לריפלי'ס/ לאכול מלאווח?לאוכל מלאוןח לאכול מלאווח/לענות על כל מה שכתבתי למעלה?D:לענות אני שאלונך

D: אתה כן אוהב אותי

כי יש לי חולצה כוסית של מטאליקה/m\ וכי אתה תבחר בי לשבוע הבא:p

../images/Emo41.gifברוקולי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הירק הטעים ביותר בעולםםםםיחקילחקיחכי'דנו'נ!!! אניוואי, כן. 1. ספר לי על חוויה שלך מהבצפר מהשנה האחרונה. 2. האם אתה יכול לומר לי [בכן או לא] על חוויה שעשית בעצמך, שבלעדיה החיים שלך היו נראים באמת אחרת לגמרי? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש ברגע זה ממש? 4 והאות? 5. והמספר? 6. אתה מטעין סוללות או קונה חדשות בכל פעם? 7. אתה אומר "חישובית" או "מחשבון"? זהו

:)

. ספר לי על חוויה שלך מהבצפר מהשנה האחרונה.אממ הכרתי אנשים זה הכי הרבה 2. האם אתה יכול לומר לי [בכן או לא] על חוויה שעשית בעצמך, שבלעדיה החיים שלך היו נראים באמת אחרת לגמרי?יש מצב 3. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש ברגע זה ממש?גיטרות 4 והאות?לא יודע חח נראה לי ח' 5. והמספר?5 6. אתה מטעין סוללות או קונה חדשות בכל פעם?קונה 7. אתה אומר "חישובית" או "מחשבון"?מחשבון
זהו

pluplup

New member
ישראל../images/Emo11.gif

מה שלומך?
מה אתה עושה כרגע?
זה לא נחשב,מה אתה באמת עושה כרגע?
איזה גודל של מפרטים אתה מעדיף?
אתה בטוח...?
איזה שיר אתה הכי אוהב של היהודים?
ושל נירוונה?
ושל מטאליקה?
ושל מגהדת'?
אתה נהנה בפורום?
השאלות שלי מעצבנות אותך?
איזה שיר אתה הכי אוהב מבין כל השירים שאתה יודע לנגן בגיטרה?
ומבין כל השירים שלא?
(וחסר לך שתגיד משו של מטאליקה
) למה אתה לא שומע את אורפנד לנד?
תתבייש לך
אבל עכשיו כשאני חושב על זה,בעצם אתה כן שומע אותם(אם אני לא טועה)
קבל צל"ש
אתה מרוצה מהגיטרה שלך?
ומהמחשב?
ומהבית?
מהחיים בכללי?
מהם התחביבים שלך?
מהו הפורום האהוב עליך?
ומהי הלהקה האהובה עליך?
(לצורך השאלה הזאת,מטאליקה לא קמו מעולם
) ומהו החג האהוב עליך?
ומהו המאכל האהוב עליך?
בשר זה רצח!
(לא) נכון שאתה תבוא למפגש בחנוכה?
(כל תשובה חוץ מ"כן" אינה מתקבלת
) יופי
אתה מגדיר את עצמך כ"קשוח ואפל"?
זהו
איך היה?
חפרתי?

../images/Emo11.gif

מה שלומך?חביב מה אתה עושה כרגע?ביד זה לא נחשב,מה אתה באמת עושה כרגע?איך ידעת שאני יגיד את זה אה? טוב אז מתכתב ושומע מוזיקה איזה גודל של מפרטים אתה מעדיף?מה שנוח. אבל בדרך כלל דיי קשים ולא עבים אתה בטוח...?יאפ איזה שיר אתה הכי אוהב של היהודים?יש המון ושל נירוונה?כנל ושל מטאליקה?שלא נדבר בכלל ושל מגהדת'?כנל אתה נהנה בפורום?יאפ השאלות שלי מעצבנות אותך?לא איזה שיר אתה הכי אוהב מבין כל השירים שאתה יודע לנגן בגיטרה?אני יודע הרבה..במיוחד של מטאליקה אז זה דיי קשה להחליט ומבין כל השירים שלא? (וחסר לך שתגיד משו של מטאליקה)משו של מטאליקה למה אתה לא שומע את אורפנד לנד?מי אמר שאני לא שומע אותם?! אני מת עליהם תתבייש לך אתה בעצמך אבל עכשיו כשאני חושב על זה,בעצם אתה כן שומע אותם(אם אני לא טועה)נכון קבל צל"ש קבל אתה אתה מרוצה מהגיטרה שלך?יאפ ומהמחשב?אפשר לומר ומהבית?מממ בסדר מהחיים בכללי?אפשר להגיד מהם התחביבים שלך?ניגון,מחשב,סקס,מוזיקה וחברים מהו הפורום האהוב עליך?מטאליקה ומהי הלהקה האהובה עליך? (לצורך השאלה הזאת,מטאליקה לא קמו מעולם)מטאליקה
ומהו החג האהוב עליך?לא יודע ומהו המאכל האהוב עליך?בשר! בשר זה רצח!(לא)בשר זה (טעים) רצח! נכון שאתה תבוא למפגש בחנוכה? (כל תשובה חוץ מ"כן" אינה מתקבלת)כן יופי אתה מגדיר את עצמך כ"קשוח ואפל"?אממ לא יודע..מצד אחד אני לא הכ קשוח ואפל שבעולם ומצד שני...זה הצד עם החנוכיה על ה10 אגורות זהו איך היה? חפרתי?לא והיה סבבה אני עניתי במקום של האיך היה כי הוא לא נתן לי

Queen for a day

New member
ישראל! D=

מה קורה? מה אתה עושה כרגע? איפה יד ימין שלך עכשיו?XD תתעלם מהשאלה השלישית בקשה, מה השיר האהוב עליך כרגע? רוצה להתחתן איתי? נכון ששניצל תירס זה טעים? נכון שהקומדי סטור זה שליטע? נכון שהיית עושה את גיל ססובר?XD כי אני כן.
נכון שבא לך להביא לי כאפה?;[ באמת? O: אין לי יותר מה לשאול|:

איבD:

מה קורה?בסדר מה אתה עושה כרגע?ביד איפה יד ימין שלך עכשיו? על העכבר.היום אני עושה בשמאלXD תתעלם מהשאלה השלישית בקשה, מה השיר האהוב עליך כרגע?כל שיר של מטאליקה רוצה להתחתן איתי?ברור נכון ששניצל תירס זה טעים?מאוד נכון שהקומדי סטור זה שליטע?רצעח נכון שהיית עושה את גיל ססובר?חחחחח זה כל כך ברורXD כי אני כן. נכון שבא לך להביא לי כאפה?;[לא באמת?כע O:

לי יש שאלה אחת

למה הכינוי שלך זה לא השם המלא של השיר האדיר הזה אלא מחסיר אות?

למעלה