המפגש אתמול...

../images/Emo215.gif המפגש אתמול...

אז מה היה לנו.... היה מרתק לראות את המכשיר של גידי. זה ממש נותן פרספקטיבה אחרת לראות איך אפשר להסתדר בלי מסך. הקריאה "הנה אני באינטרנט, גולש באתר שלי" שבאה ממישהוא שיושב עם מה שנראה כמקלדת בלבד, היתה בהחלט משעשעת.
ראינו כמה מכשירים ישנים וחדשים. היו כל הפאלמים והפוקטים המוכרים אבל גם: HP 6900, Blackberry 7290, Qtek 8500, Treo 700wx, Mini POZ ועוד מכשירים שאסור אפילו להזכיר כאן
היו גם שלושה לפטופים עם שלוש מערכות הפעלה שונות וכדור אחד גדול שעשוי מהרבה גומיות
. להתראות במפגש הבא

בין כל הפאלמים והטראואים האלו

ממש הפתיע אותי לטובה ה-FuckMate
של גידי. פתרון לעיוורים אך גדול ויקר להחריד. איילת יש עוד תמונות של ה"כדור" הזה?... (הוא לא יצא לראות עולם?! שמישהו ייקח אותו לסיבוב בשאנז אליזה)

BravoMan

Active member
מה זה ה"כדור" הזה שכולם מדברים

עליו פתאום? איזו מערכת הפעלה הוא מריץ?

אההה זה סיפור בעייתי

המידע עליו קצת חסוי. ככל הנראה מריץ RubberOldStyle2001 או משהו דומה. לא ברור אם הוא מתקשר עם כדורים אחרים בפרוטוקולים שונים. אני יכול לומר דבר אחד, כשאני ראיתי אותו תהיתי איך הוא יגיב לנפילה מבניין גבוה. את שאר המידע, במידה והוסר מעליו החיסיון, יכתבו אנשי האופל.

AYELET1

New member
לגבי הפתרון הגדול והיקר-

השאלה מה עדיף - אי פתרון בכלל או פתרון כזה... בצג, שהוא החלק היקר באמת בכל העסק, ניתן להשתמש גם עם מחשב PC רגיל. לא יודעץת אם זה הודגם, אבל הצג מתפרק.

הודגם ואפילו צוינה ההתחברות ל-PC

אינני שולל את המכשיר, חלילה. פשוט הבעתי את דעתי עליו. מעניין מה עושים עיוורים אחרים בכל הקשור ליומן ואנשי קשר. האם "רשמקולים" הם הפתרון היחיד?

AYELET1

New member
לא לא. לא הודגם חיבור הצאג ל-PC

מה שחיברנו זו תוכנת REMOTE DISPLAY (ה-SOTI) שהדגימה את תוכן המכשיר לאדם רואה. אני מתכוונת לחיבור הצאג בלבד למחשב PC רגיל (עם התקנת תוכנה ודרייברים מתאימים כמובן) למחשב ה-PC על מנת שאדם עיוור יוכל להשתמש בו. אינני חושבת שכיום זה הגיוני לא ליהיות בעל גישה למחשב. הצאג הזה הוא מה שמאפשר גישה זוו לכל מחשב. לגבי הקלטה- זה מה שהבנתי (שזה הפתרון היחיד). נפנה את השאלה לגידי עצמו..

AYELET1

New member
ותמונות מהמפגש - תודה לאודי פאלם

שצילם
מה קורה שאוכמניה פוגשת טראו

למעלה