סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo214.gifסקר חדש../images/Emo214.gif

והפעם- האם אתם בעד הרעיון של דואטים בתוכנית? (קרדיט ל-naama59
על הרעיון)
לכו להצביע וספרו באיזה אופציה בחרתם. אם אתם בוחרים בעד, אתם מוזמנים גם להגיד איך הייתם רוצים שהם ישולבו- תוכניות שלמות של דואטים, בכל תוכנית גם סולואים וגם דואטים או כל אופציה אחרת. אם בחרתם נגד, אתם מוזמנים לספר למה. בסקר הקודם בחרנו את השיר שהיינו רוצים שלא יבצעו יותר לעולם באיידול. הפעם היה שוויון והשירים Alone וגם Somewhere Over The Rainbow קיבלו את אותו מספר קולות
בואו נקווה שאכן יקשיבו לנו ולא נצטרך לשמוע את השירים האלה גם השנה
לכל המצביעים

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי לכן

היתי שמחה אם זה היה מתבצע כמו במתכונת פיים אקדמי שכל שבוע יש דואט שהשופטים בוחרים איזה שני מתמודדים יבצעו אבל באיידול כפי שאנחנו מכירים את איידול זה רק יתן למפיקים עוד כוח להתערב לנו בהחלטות ולפמפם מתמודדים מסויימים אז אני אלך על רעיון של שבוע דואטים או כמו שעשו שנה שעברה בטופ 4 רק שהפעם זה לא יבוא על חשבון סולו של המשתתפים. שיתנו לשופטים לחפור קצת פחות ולהצליח לדחוס עוד 2 שירים. הייתי שמחה כמובן אם זה היה בשלב מוקדם יותר של התחרות כדי שנוכל לראות כמה שיותר דואטים אבל זה לא יקרה. זאת אגב ההזדמנות להתוודות שהקטע שאני הכי אוהבת בשלבים המקדימים של התוכנית זה את היום קבוצות בשבוע הוליווד. כל כך התאכזבתי כשבעונה 7 הורידו את זה
מקווה שהשנה יהיה גרופ דיי מעולה.

YoungFlattop

New member
בעד../images/Emo45.gif

אבל כמובן שזה לא יבוא על חשבון הסולואים... שיהיה במתכונת שהיה בטופ 4 בעונה האחרונה

SHTRUDIDI

New member
קשה לי קצת להחליט

מצד אחד יש שילובים שאני תמיד רוצה לשמוע ודואט כמו של אליסון ואדם ממש לא הייתי רוצה לפספס. מצד שני לא הייתי רוצה שזה יהיה כמו השנה בטופ 4 שהדואטים באו על חשבון שיר נוסף מכל מתמודד. אז אני אבחר בעד אבל בתנאי שזה יהיה לא על חשבון עוד שירים או אולי אפילו שישלבו את הדואטים בתוכניות תוצאות משלב מסוים, לא להצבעה אלא סתם למען המעריצים בבית.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifבדיוק../images/Emo45.gif

הצבעתי נגד, רק כי אני רוצה שזה לא יהיה חלק מהתחרות (כמו בארץ
), בעיקר שלא יתנו לאנשים להצביע לזוגות, כי זה תלוי על מי אתה נופל, וזה לא הוגן. אבל מחוץ לתחרות זה יכול להיות מגניב לאללה ולהוליד פנינים בימתיות נפלאות, והדוגמא של אדם+אליסון היא מצויינת.

Mikey Weiss

New member
תשמעי, בסטאר אקדמי הדואטים זה חלק

מהפורמט אבל ההצבעה היא אינדיבידואלית ולא לזוגות (כמו שעושים בארץ, שזה מפגר), ועם זה אני יכולה לחיות. אבל באופן כללי אני אשמח לראות דואטים בכל מקרה, בתכניות התוצאות זה יכול להיות אחלה, כי אחרת הם סתם מורחים זמן.

ברור ש-../images/Emo45.gif

וכמו שאמרו, רק שזה לא יעלה על חשבון הסולואים. זה היה רעיון מאוד טוב וזה נותן יותר אקשן לזמרים להתמודד בדואט, וכמובן שזה יהייה כיף לשמוע דואטים.

jess r

New member
כן ../images/Emo13.gif

דואטים זה כיף ומרענן. מתמודד אחד יכול להוציא מהשני משהו שלא חשבנו שייצא ממנו (סליחה על הניסוח המחורבן). בתוכנית התוצאות כמו שמייקי אמרה מעלי, הם סתם מורחים את הזמן גם ככה והופעות קבוצתיות זה אסון. אז נגיד בטופ 6 ככה לעשות 3 דואטים בתוכנית התוצאות יכול להיות ממש נחמד.

למעלה