סיכום שבועי

perrinat

New member
../images/Emo214.gifסיכום שבועי

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את מירי השבוע? איך היה- שבת שלום

Smileey Girl

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo189.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-טיפה טיפה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-מרי לנצח בילוי השבוע שלכם-בבית ,חולה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-האלופ הסקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-של בת דודה שלי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-המחלה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-עוד שבועיים הופעה פגשת את מירי השבוע? איך היה-בבר אילן

עונה../images/Emo192.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- אתה אף פעם מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-שמיים כחולים, המשולש בילוי השבוע שלכם- ממ יום הסטודנט.. סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי.. סקופ השבוע שלכם- אנשים שטסים לחול צריכים להישאר שם!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ טייכמן
משהו שהרס לכם את השבוע- סיור בבני ברק ועוד איזה עיר אחת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממ שום דבר מיוחד פגשת את מירי השבוע? איך היה- היה נחמד

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאוי איזה שבוע../images/Emo15.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- בקרקס הזה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- תגידי ליאת - החדש של גבסו אלייך- דניאל זילברשטיין בילוי השבוע שלכם- מחר..BEP..רינתתתתתתתתת |מתעלפת| סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- פריזון ברייק (נמלטים) סקופ השבוע שלכם- לתינוקות של בראד
ואנג'לינה
קוראים שיילו-נובל והיום הולדת שלה יהיה יום חג לאומי באפריקה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה משו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע- בגרות במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יצפאן..וההופעה של קרן בשבת פגשת את מירי השבוע? איך היה-

Rony 05

New member
חחח גם את שמעת

בגיא פינס שרוצים לעשות יום חג ביום שנולדה התינוקת!! וקרן תהיה ביצפאן בתוכנית הבאה,אני חושבת...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשמעתי ברדיו../images/Emo15.gif

זה גם נחשב
האישה הזאת לא יכולה אפילו להביא ילדה לעולם בלי שיהפכו את זה לפסטיבל תנוחו
ושתנוח גם היא
וכן היא תהיה שם ביום ראשון אני הולכת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבלאק אייד פיז../images/Emo15.gif

תודה
את באה ליצפאן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח סליחה../images/Emo15.gif

מה חשבתי לעצמי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

שאלת מה בילוי השבוע שלי..לא באמת חשבת שאני אשכח את הפרט השולי הזה שאת תהיי שם נכון

למעלה