סיכום שבועי!

../images/Emo214.gifסיכום שבועי!

שיר השבוע -
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
*לפחות* דבר אחד שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא- ושאלת השאלות לשבוע הזה: איזה
אהוב עליכם? סופשבוע מקסים, בתקוה שהשבוע הבא יהיה עוד יותר!

white angels

New member
סיכום שבועי ראשון כחיילת חיח

שיר השבוע - השיר החדש של מירי מסיקה נתקע לי בראש...אם זאת האהבה שלך.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הגימלים שקיבלתי והחופש עד ליום ראשוןןן
זה עשה לי את השבוע
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-הרגליים שלי לא נרפאו עוד מהפצעים שקיבלתי
תכנית שצפית בה השבוע-כל מיני..ממליצה על הסרט מישהו לרוץ איתו.. סרט מעולה
מאכל השבוע-הייתי באווזי
יאמייי בילוי השבוע-עם המשפחה באווזי
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שאין כמו גימלים!! *לפחות* דבר אחד שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא-לשרוד את הכמעט שבועיים בבסיס בשלום
ושאלת השאלות לשבוע הזה: איזה אהוב עליכם? שוקולד עם אגוזים
סופשבוע נפלא לכולם וחג שמח! תהנו בחופש

../images/Emo214.gifיאמי באמת!!../images/Emo99.gif

שוקולד עם אגוזים..לא חשבתי על זה!
ואווזי! אני לא זוכרת מה כל כך מיוחד שם, אמא שלי רצתה שכל המשפחה תהיה שם ונאכל ביחד, אבל לא מצאתי ממש זמן לפנות להם בחופש מלבד הסופ"ש
אני מקווה שיצא בהזדמנות... ושמחה שכבר בהתחלה קיבלת גימלים ואת מרוצההה!!!חחח... שיהיה לך רק טוב :)

m2love

New member
חחח אני אוהבת לאכול באווזי..טעים שם../images/Emo3.gif

ושמחה שאת מרוצה מהגימלים חיחי
שיהיה לך בהצלחה בבסיס,יהיה בסדר

ludashit

New member
גימלים?!?! ככה התחלנו את הצבא??!!

את יודעת פנינית , במחזור שלי 09/03-11/05 היתה לנו שנאה מאוד חזקה לאנשים שמוציאים גימלים..... זה דופק אנשים אחרים... דרך-אגב , באה אלינו קלדנית חדשה שרק לפני חודש השתחררה , אני (שמחר יהיה לי שנתיים לגיוס , מה כבר??!) , הייתה מוציאה אין ספור גימלים בשנה השנייה... היא עדיין שוקיסטית , ואני מדברת איתה בשפת החיילים .... אל תתרגלי לזה.... לדברים טובים מתרגלים מהר!! היא גם סיפרה לי שעכשיו גימל אחד נחשב ל-2 , אז עוד יותר מעצבן.....

white angels

New member
חח אם היית רואה באיזה מצב הרגליים שלי

אז אף אחת לא הייתה מעזה אפילו לשנוא אותי תאמיני לי אפילו הבנות הכי קנאיות...
זה לא המחיר שהייתי משלמת עליו כדי לקבל גימלים =\ בכל אופן,זה היה מקרה די חמור והוא עדיין לא עבר לגמרי.. שבוע טוב לך

ludashit

New member
עונההה.....

שיר השבוע - בועז מעוזה - מנגן ושר.... הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שאחרי הישיבה שלי עם המנכ"ל , חילקו מחדש את העבודה.... הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- רבתי כמעט עם המנכ"ל בעבודה , אבל הכל הסתדר! תכנית שצפית בה השבוע- לא תכנית , סרט בקולנוע החדש : " ממלכת טאראביתיה" , ממש מומלץ!! מאכל השבוע- עסקית במסעדה תיאלנדית כשרה בבית-ים עם חברתי הדוסית.... היה קורע!!! בילוי השבוע- קולנוע.... שופינג בבת-ים... ובאשדוד.... סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שאני מסוגלת להקליד 200 תעודות משלוח תוך שעתיים!!! *לפחות* דבר אחד שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא- לסיים כמה שיותר את העבודה שלי ולצמצם את הפער.... ושאלת השאלות לשבוע הזה: איזה אהוב עליכם? עם אגוזים וקרם נוגט.... שיהיה לכן שבוע נפלא....!!!

../images/Emo214.gifשבוע טוב שיהיה לך!

200 תעודות בשעתיים זה בהחלט שיא, כל הכבוד!!!! ושמחה שנהנת השבוע בסך הכל.. :) שופינג וקולנוע ומסעדה בשבוע אחד זה אחלה שבוע!

m2love

New member
היית בבת ים ולא אמרת לי ?

איזו חצופה
חחח ספרי ספרי איפה ההית בבת ים... שבוע מעולה:]

../images/Emo214.gifאעעע שלא תגידי שלא אמרתי לך!!!!!!1111

היום אני בבית ים
אני אהיה בערב בקניון של בת ים, יש לאמא חברה מאוד טובה שגרה בבת ים ואני נוסעת עם אמא לבקר אותה!

m2love

New member
יוווווווווו...

היום רציתי ללכת בערב עם חברה לקניון חחחח:] איזה קטע..אולי ניפגש חחP: ותהני מלא מלא מלא

../images/Emo214.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע -יש לך כוח, של כפיר אפשטיין, לא יוצא לי מהמוח
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ההופעה של נועם פנחסוב שראיתי שם אנשים מהקומונה שלו וכמובן שראיתי את כפיר
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-ביום שלישי האחרון, התעוררתי ויצאתי מוקדם מהרגיל לעבודה, ודווקא באותו היום היה פקק ענקי. הייתי בטוחה שאאחר בכמה שעות [בסוף איחרתי בעשרים דקות, פרט שולי?] ונלחצתי כמו שבחיים לא נלחצתי. רעדתי וכמעט התעלפתי שם ואפילו כמה שעות אחרי מה שקרה הרגשתי לא טוב.
אני חייבת להכנס לפרופורציות מהמצוינות שאני שואפת אליה.. תכנית שצפית בה השבוע-נוטינג היל >>סרט<< מאכל השבוע-פעמיים השבוע אחי הביא פיצה של סבארו ואכלנו כל מי שבבית [אני, אמא, 2 אחים שלי וגיסתי לעתיד.
] בילוי השבוע-ההופעה של נועם פנסחוב וגם שהחלטתי שאני לא מבזבזת את החופש הזה לשווא ולפני יומיים התעוררתי ונסעתי לדיזנגוף סנטר. שעתיים נסיעה בשביל שעה במקום עצמו
איזו שריטה...
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-ביום ראשון הכל יתגלה
*לפחות* דבר אחד שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא-לראות את כפיר?
, להפגש עם חברות טובות שלי
, להפגש פעם ראשונה עם שיר המדהימה, להיות בתל אביב ולהנות מלא מלא מלא, כי השבוע הזה לא יחזור לפחות עד השנה הבאה
ושאלת השאלות לשבוע הזה: איזה אהוב עליכם? פסק זמן~ביג בייט~

m2love

New member
שמחה שהיה לך שבוע נחמד../images/Emo13.gif

ואני רואה שיש לך המון תוכניות לשבוע הבא, אז שיהיה לךבהצלחה,ומקווה שתהני הרבה [ אין לי ספק בכך
]

m2love

New member
עונה../images/Emo13.gif

מזמן לא היה פה אחד כזה
שיר השבוע -memories הדבר הכי טוב שהיה השבוע-חחח פתחתח בלוג:]...חחח סתם..לא יודעת..הכל היה טוב פחות או יותר
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-לא היה
תכנית שצפית בה השבוע-חח מלא זמן לא ראיתי טלויזיה.. מאכל השבוע-שוקולד.. בילוי השבוע-אתמול אצל חברה שלי,אני וכמה חברות ישנו בבית של אבא שלה בראשון...לפני כשעה וחצי חזרתי,היה מדהים
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-מממ..שום דבר לא הדהים,אבל גילתי שהחיים הם באמת כמו גלגך מסתובב,וכל פעם החיים מראים לי שזה באמת נכון חחח *לפחות* דבר אחד שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא-להתכונן למבחן בהסטוריה,לעשות משו ביומלדת.. ושאלת השאלות לשבוע הזה: איזה אהוב עליכם? ממ כל הסוגים חוץ ממריר,אבל בעיקר וניל עם עוגיות
שיהיה לנו שבוע מעולה,ויותר טוב מהקודם

למעלה