יופיטופי

../images/Emo175.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo199.gif

94.7 - "הגל השקט" של רדיו אמצע הדרך רדיו אמצע הדרך מפעיל בתדר 94.7 "גל שקט" לטובת תושבי האיזור. "הגל השקט" נותן התרעה על אזעקה ומופעל מדרום לחיפה, בין עתלית לחדרה וכולל את זכרון יעקב, בנימינה, חוף הכרמל, מועצה אזורית מנשה, פרדס חנה, אור עקיבא וישובי הסביבה. ה"גל השקט" יופעל משעה 22:00 בלילה ועד 07:00 בבוקר, וכך התושבים באזור שמדרום לחיפה יוכלו לישון עם מקלט רדיו פתוח על ה"גל השקט" ויקבלו בזמן אמת את ההתרעה על צפירת אזעקה שמגיעה לאולפן הרדיו ישר מפיקוד העורף. http://90fm.tapuz.co.il/NewsArticle.asp
לבקשת גורמים בצה"ל ולמען ביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים. סופ"ש נעים ושקט לכולם...

כפרעלייך../images/Emo6.gif

עכשיו אני יודעת
נו, תחזרי לכתוב כאן
[ענבלירון, מצטערת שזה לא שורשר לאוף:$]

danduuu

New member
../images/Emo207.gifמזל טוב לליילי הגיטריסט השקסי

של הלהקהההה!! כן כן היום ליילי חוגג 30(?) אם אני לא טועה ומגיע לו המון מזל טוב והרבה כבודש על זה שהוא נתן לנו עוד טעם לחיים עם הנגינה המדהימה שלווו מ-ז-ל ט-ו-ב ע-ד 120 ש-נ-ה

danduuu

New member
../images/Emo49.gif גם לירדנע המותק שכבר לא ממש

מגיבה פה יותר או פרשה אבל בכל זאת מגיע לה המון המון מזל טובבבבבבבב

hottyboi

New member
נצלש..פורום לנלי פורטדו

קומונה לזמרת
נלי פורטדו
שחתומה על הלהיטים IM LIKE A BIRD,
TURN OFF THE LIGH ,
ועכשיו התקמבקה עם האלבום החדש והמצליח LOOSE ,
בעל שני להיטי הענק MANEATER ו PROMISCUOUS בואו לדבר ולהנות

DanaValo

New member
היא...

מעולה.. :] ביחוד שני השירים שציינת אבל לפי דעתי [ואני אומרת שזו רק דעתי] היא התמסחרה בענק. ראיתי את הקליפ+ השירים האחרונים שלה והיא פשוט נהייתה כמו כל שאר הבנות חסרות הייחוד שמענטזות בקליפים. עצוב, מאוד. אולי אני מגזימה אבל...פעם הייתה לה נשמה בשירים, מין משמעות, משהו שנותן לך אור, היא פשוט איבדה את זה, או שגרמו לה לאבד את זה, אני לא יודעת, פעם אהבתי אותה ואת השירים שלה יותר. אבל היי, זו רק דעתי. P:

inbal287

New member
../images/Emo214.gifיופיטופי../images/Emo214.gif

שרשור אוף לפתיחת השבוע
שיהיה לכם שבוע מקסים
. [אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איתי נוסע לחמישה ימיםםםםםםם... זה לא פיירררררררר |ענבלירון מתבכיינת|]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אושר!!!!!!!!!1111111111111

אז ככה, אבא הזמין את הכרטיסים סופית, ועכשיו אני בטוח אהיה בהופעה ואני מאושרת ו-וואו.^_______________^ אז, המהמהמהמ.. למישהו יש רעיונות מה לעשות בלונדון? [חוץ מההופעה?]^^ ואגב, אני אוהבת אתכם כל כך!!!!!!!111 איפ. ;; אתם כזה פורום מדהים, ואוח, לא יודעת. אני אוהבת אתכם.

בטח!!!

חעחע אבל אינלי כוח לכתוב הרבה. כנסי לטאגליינס של אופנה אלט' יש שם סיקור חנויות (ואולי גם מקומות ששווה לראות שם- לא שחסר רייט?) אז אוצי רוצי לך לשם.. אני כבר סימנתי לי מקומות שאני ארצה לראות כשאני אגיע לשם שנה הבאה בחופש פסח

danduuu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאל תדאגי ענבלי יעבור לך מהר

אני אדאג לזה אישית
חח חברה שלי התחרפנה שחבר שלה נסע לחודש למיאמי..היא כבר שיגעה לכולם את השכל כולל לו שיחזור כבר חח ועוד דחו לו את הטיסה והוא חזר רק שבוע שעבר ועכשיו אני איתם באילת והיא פשוט לא עוזבת אותו לרגע חחח

milkshakit

New member
ענבל ../images/Emo26.gif

את יכולה להקפיץ במקרה את סיפור בהמשכים? כי הוא כמעט עובר דף
תודה

למעלה