ה"י 28.4

xFade

New member
../images/Emo214.gif ה"י 28.4

נו,מה אתם אומרים על הפאץ' החדש? איזה חפצי מייפל כבר הצלחתם להשיג?

מ י ל ר

New member
הפאץ' סבבה לגמרי

השגתי כיסא מייפל אתמול (מעלי מייפל שיש שהיו לי במיול שנה) ומצאתי 2 סטאףף של רמה 77 חח אחד אני אמכור או אמיר אותו למטבעות. התכנון הוא לעשות מגילה 20% ולשים אותו על נשק של רמה 100, ואם יעבוד אז זה יהיה אחלה מכירה D: ואם לא, אז לא נורא. ואם לא זה, אז סתם להמשיך לעשות הכול כרגיל, חבל שאין דאבל דרופ יותר.

לא השגתי שום דבר, ולא נראה לי שאני בכלל

אצליח להשיג אפילו כיסא!
אני ממש רוצה כיסא ומגן לקוסמים.

מ י ל ר

New member
כיסא את תצליחי בטוח :)

רק אלף עלים, ואולי גם יפול מהעץ (זה שאף אחד לא תורם דרופים והעץ לא זז גם בצאנל 1) מגן מיפל זה דיי הרבה עלים.. אבל יש לך זמן לזה. אני סומך עליך!

מ י ל ר

New member
תיקנו סוף סוף את הטלפורט מאסטרי

עכשיו רואים את האנימציה שלו

P o o f i

New member
מישהו ראה את הבואש שלי?

אני פשוט זוכרת שהתיישבתי והוא נעלם..
לא ראיתי אותו מאז!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה על חפצי פוטנציאל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני לא מבינה אותם.
אם כתוב לי בקטן למטה על חפץ כלשהוא לדוגמה Luk 3% Avoidability +14. מה זה אומר על החפץ? התווספו לו ה3% לאק ו+14 אבוידאביליטי? ולמה באחוז...
אני לא מבינה. ניסיתי לקרוא במאמרים אבל לא ראיתי שכתוב ספציפית על העניין הזה, רק על איך לגלות את הפוטנציאל.

Guid

New member
התוספת של הפוטנציאל היא תוספת לכל דבר

אם יש לך שורה שמוסיפה INT, אז זה נכלל בתוספת אינט הכללית שיש לחפץ. כשיש לך תוספת של אחוזים לסטאט מסויים- זה פשוט מתייחס לסטאטים של הדמות שלך. לדוגמה: אם לדמות שלך יש 100 אינט בכללי, ואת לובשת חפץ שיש לו 3% לאינט, ייתווספו לדמות שלך 3 אינט. כשלדמות שלך יהיה 200 אינט, ה-3% האלו יהפכו להיות תוספת של 6 לאינט. אני באוטובוס וכותב מהאייפון, אז אני מקווה שהבנת...

מ י ל ר

New member
מוסיף על מה שעידן אמר

היום הכוח האמיתי זה חפצים של פונטציאל לי לדוגמא יש אובראול עם 23 אינט, ו-3% אינט. שזה נחמד מצד שני יש לי עגילים עם 15% אינט, דבר שמוסיף לי דיי הרבה כוח. ככול ה-% יהיו יותר גבוהים, הדמות תתחזק. (במידה שה-% זה מה שאת צריכה) חפצים 3% יכולים לפול ממפלצות, השאר צריך לשחק עם קוביות עד שיהיה יותר מ-3%, כמו 6%. ככול שהחפץ ברמה גבוהה יותר ככה האחוזים יהיו גבוהים יותר. בגד ברמה 40 יכול להגיע גג ל-4%, בגד של רמה 90+ יכול להגיע ל9%. (מתי שהחפץ יוניק) העגילים שיש לי הם 3 שורות, שורה אחת לא רלוונטית. מה שיש לי זה 9% ושורה שנייה 6% = 15% פונטציאל בחפץ אחד.

רמה 59. ^^

הייתי ממשיכה ל60 אם לא הלאגים...אז מחר 60, אולי יותר. אני מקווה עד לשבת להגיע ל65 לפחות. בא לי כבר עבודה שלישית!

מ י ל ר

New member
צריכה בילד לעבודה שלישית?

אם כן תגידי, כי אני צריך לשבת ולחשוב על זה. (אני לא מעתיק מהאינטנט)

אני אשמח לבילד!

רציתי לשאול פה על בילד בשבוע הבא ככה כשאני אתקרב לעבודה שלישית, אבל אני אשמח לזה כבר עכשיו. אבל בילד טוב!

MomerS

New member
בעיה במייפל לאף

יש למישהו שיטה טובה להסיג מייפל לאף יש לי ממש בעיה עם זה אף אחד לא מוכן למכור לי על 2K מסוס יש שיטות אחרות?

מ י ל ר

New member
בשביל עלה לאף (או לפה? פייס אקססורי)

צריך 1500 עלי מייפל (3 טוקונים) והעלה נשאר רק ליום אחד בודד! עשיתי אחד כזה, עכשיו נראה לי שכבר נעלם. זה עלוב ולא שווה להשקיע על זה בכלל. עדיף שתקנה כיסא מייפל. אם אין לך שרשרת אז תעשה את השרשרת שמביאה 7% hp או משהו כזה.

MomerS

New member
כן אבל הבעייה איך להסיג טוקונים

שמעתי שמישהו אמר למישהו אחר על איזה קווסט של טוקון אין לי מושג למה הוא התקוון אבל הוא בטח התקוון לשיטה להסיג טוקונים מהר מישהו מכיר

צ ל י ל 8

New member
טוקנים משיגים ע"י החלפת 500 עלים אצל

קסנדרה, או החלפת חפתי מייפל גם כן אצלה.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo45.gif העלה לא שווה!!!! יותר מדי עלים

אני קודם כל ודבר ראשון לקחתי כסא
(אחרי שנכנסתי לכל הדמויות שלי ולקחתי את כל העלים שמגיעים לי
) יש לי עוד 3 מטבעות מהעלים שקיבלתי. תגידו, אם קיבלתי חפצים ממש מתחת לפוטנציאל, כדאי להמיר אותם למטבעות או למכור?

למעלה