אני.. אני? :)

Baruush

New member
../images/Emo214.gif אני.. אני? :) ../images/Emo226.gif

אממ.. באאנות? ברצוני להגיד כמה דברים.
בטח שמתם לב שבחודש הזה אני מה זה כאילו לא בפורום.. בעיקרון, אני כן, פשוט לא מגיבה. תראו, אני יותר ברשמי וזה.. אבל אל תדאגו, אני תמיד פהה בשבילכן. סליחה על ההזנחה.. (=
עוד 3 חודשים יש לי שנה בפורום =] קולולולוללולולוווש. :] איך הזמן עבר מהר.. האא? :) רק חבל שכולם עזבו.. =/ קיצר, יפה שאתן אבל שומרות על הפורום ויש לננווו את הבסטטטט של המנהלים :)
יומוווללדתת =] שמתי לב שהיה למלא בנות יומולדת, אז באמת אני מאחלת לכווולן המוון מזל טוב. שתזכווו ל 1417 שניים!
דבר אחרון והכי חשוב, זה בקשר לפורום- לפני שבוע בערך, הבנים סיפרו לי שהם באמת אוהבים את הפורום הזה. הם יכנסו באמת מתי שהם יכולים, אל תדאגו! וגם הם אמרו לי שהם אוהבים את הפורום הזה כי הוא מסודר וכל אחת פה מפרגנת אחת לשניה תמיד ויש פה אווירה כייפית. אני נשבעת לכן שהם אמרו לי את זה. לכן, תשמרו על זה. תפרגנו אחת לשניה ואל תקנאו. אני יודעת שאתן שונאות לשמוע את זה- אבל זה יגיע. אני חיכיתי יותר משנה וזה הגיע הכי טוב שיש. תמיד תתמכו באחרות, תאהבו, ותסתכנו בשביל מה שאתם באמת רוצים. אהה כןן.. וזה רק אני או שזה-
דומה ל.. אממ.. נוו הבנתם. וראיתי שיש גם סמיילים חדשים של קונדומים
בנות, אני אמרתי את שלי.. שיהיה לכוולכן יוום נפלא =] - ברווצ' יוסף :] -

לפתוח למי??????????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם פשוט הייתי חייבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo95.gifברעע החרמנייייייייייייתתת../images/Emo6.gif

חחחחח קונדווםם
ניראלי אני יקח אותו בתוך מאומץץ
מזהה געגעענוו אליךך חבל על הזמממןןן
וצודקת
איזה יפהה ה sex הזה ששמת בנושא מאיפה הוואא??
אווווווווווווהב
ביחושית שלך

Baruush

New member
ביחושיתתתתת

התגעגעתייייי =] וקחי את הסמיילי הזה לבייח

../images/Emo226.gifחחחח כןןןן אהההה?????

צריך אמצעי מניעהה
חחחחחחחחחחח אהההבתתתיי
אוהבתת אותך ברוושש היוספיית שלליי

../images/Emo24.gifב ר ו ו ש ../images/Emo24.gif

התגעגעתתתייייייייייייייייי אלליךךךךךךךךך אההוווובבהה שללייייייייייייייייייייייי:]] אווצרר שליי אניי חוללהה עלייךך מוואהההההההה
תהיי בקשרר באייסיי נשמתיי.. (301050827 חח אולי אין לך כי כולן רגילות לישן..) יאלה אהובתי זזתי, אוהבת אותךך נסייכהה:]

חחחחח ברו'צצצצצצ המשכת ותמשיכי

להיותתת אישתי החרמניתת .. ;) נסיכהה שליי אני אהבת אותך.. חחחח ריאתתת מה זהה אני ישגעע אותצך על הסיפורר אני בטוחח שקורלי גםם רוצה לשמוע ת'המשךך.. וכל מי שהיה כמובן

למעלה