ימי הולדת 19/11
א אמא עמיתית New member 19/11/08 #2 יום הולדת שמח לנייטנייט../images/Emo65.gif מאחלת לך בשם כל חברי הפורום יום הולדת שמח
ז זאתי2 New member 19/11/08 #5 מזל טוב לילדונת האמא הכי COOLית שיש...... יום הולדת שמח ונפלא מאחלת לך המון אושר מהילדים המתוקים , ומאוד מבקשת שתאכלי עוגה. תשמיני קצת, שנוכל להמשיך לקטר עלייך.
מזל טוב לילדונת האמא הכי COOLית שיש...... יום הולדת שמח ונפלא מאחלת לך המון אושר מהילדים המתוקים , ומאוד מבקשת שתאכלי עוגה. תשמיני קצת, שנוכל להמשיך לקטר עלייך.
D d i v e l New member 19/11/08 #6 ../images/Emo65.gif מזזזזזזזזזללללל טטטווווובבבבב ../images/Emo65.gif לילדה הכי גדולה בפורום, יומולדת שמייח ביותר עד 120 שנים מדהימות לך ולמשפחה, שתתרחב כמה שתרצי אוהבת המון
../images/Emo65.gif מזזזזזזזזזללללל טטטווווובבבבב ../images/Emo65.gif לילדה הכי גדולה בפורום, יומולדת שמייח ביותר עד 120 שנים מדהימות לך ולמשפחה, שתתרחב כמה שתרצי אוהבת המון
א אמא של ילדה קוראת New member 19/11/08 #7 הנה מאחלת לך גם פה ../images/Emo65.gif מזל טוב לילדה שמגדלת 2 ילדים רק אושר, בריאות ו... הרבה צניחות חופשיות
הנה מאחלת לך גם פה ../images/Emo65.gif מזל טוב לילדה שמגדלת 2 ילדים רק אושר, בריאות ו... הרבה צניחות חופשיות
א אמאפלפלת New member 19/11/08 #17 אני באה איתך../images/Emo70.gif אחת המתנות שאני מבקשת מהמשפחה ליומולדת 30.... יש לי הרבה תוכניות לאחרי הלידה ומותק המון המון מזל טוב
אני באה איתך../images/Emo70.gif אחת המתנות שאני מבקשת מהמשפחה ליומולדת 30.... יש לי הרבה תוכניות לאחרי הלידה ומותק המון המון מזל טוב
ת תילתילוש New member 19/11/08 #20 מה את קופצת כמו תייש? הא?! גברת במצבך אפ'חד לא יתן לך לעשות צניחה חופשית. אז תחכי בסבלנות! (אה שכחתי שאין כזה לנשים בהריון )
מה את קופצת כמו תייש? הא?! גברת במצבך אפ'חד לא יתן לך לעשות צניחה חופשית. אז תחכי בסבלנות! (אה שכחתי שאין כזה לנשים בהריון )
א אמאפלפלת New member 19/11/08 #21 אני מחכה כבר כמעט 30 שנים../images/Emo3.gif נו טוף, נחכה עוד כמה חודשים...
ת תילתילוש New member 19/11/08 #10 פיייייייי מה אני רואה?! ../images/Emo9.gif מזל טוב מתוקה! עד 120 שנים מאושרות באהבה שלווה ושמחה מלאות רק נחת ובריאות לך ולאהובים ושדרכך תהיה סוגה בשושנים שתמיד תישארי ככה ילדה יפה על כולם אהובה ועדיפה
פיייייייי מה אני רואה?! ../images/Emo9.gif מזל טוב מתוקה! עד 120 שנים מאושרות באהבה שלווה ושמחה מלאות רק נחת ובריאות לך ולאהובים ושדרכך תהיה סוגה בשושנים שתמיד תישארי ככה ילדה יפה על כולם אהובה ועדיפה
M memko New member 19/11/08 #14 מזל טוב נייטי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif לאמא הכי קולית באיזור!!!! שתהיה לך המון מזל טוב, יום הולדת מקסימה וכייפית. הרבה נחת מתומר וטל!! אוהבת מיכל
מזל טוב נייטי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif לאמא הכי קולית באיזור!!!! שתהיה לך המון מזל טוב, יום הולדת מקסימה וכייפית. הרבה נחת מתומר וטל!! אוהבת מיכל
ו ורד אמא של יובל New member 19/11/08 #18 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif הרבה אושר ונחת מהילדים......
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif הרבה אושר ונחת מהילדים......
מ מיטל 1103 New member 19/11/08 #24 מזל טוב ילדה יפה נייטנייט, שכל השנה תשמחי כמו ביום ההולדת, תשארי כזו מצחיקה ולבבית כמו שאת ים אושר ועושר יסובבו אותך תמיד. והכי חשוב בריאות בריאות בריאות.
מזל טוב ילדה יפה נייטנייט, שכל השנה תשמחי כמו ביום ההולדת, תשארי כזו מצחיקה ולבבית כמו שאת ים אושר ועושר יסובבו אותך תמיד. והכי חשוב בריאות בריאות בריאות.
ב בוליפלג New member 19/11/08 #26 יוווווווווווווו../images/Emo2.gif...לילדה יש יומולדת../images/Emo2.gif עכשיו אני מבינה תמשפט של המסנג'ר מזל טוב לפרגית ההורה לשני ילדים קיבלת לשנה הזו גם תינוק נוסף וגם בית!!!! ממש להתפאר! יומולדת שמח ול שתבקשי - לו יהי
יוווווווווווווו../images/Emo2.gif...לילדה יש יומולדת../images/Emo2.gif עכשיו אני מבינה תמשפט של המסנג'ר מזל טוב לפרגית ההורה לשני ילדים קיבלת לשנה הזו גם תינוק נוסף וגם בית!!!! ממש להתפאר! יומולדת שמח ול שתבקשי - לו יהי